Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п.

Мнениеот El Grande Capitan » 31 юли 2013 20:09

damyanov1963 написа:вие играехте с Локо също пред 50 000, за това сега е смешно да се казва за някакъв рекорд от 15 000, не си ли съгласен?

Без проблем можем да го направим пак, работата е там че Ст.Пловдив е пълна порутина, оня ден минах от там и ми се дорева от състоянието му....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 31 юли 2013 20:10

sokoban написа:
Bourgas написа:Много зажяднели бургазлии си купиха билети за този мач, както и семките, които ходят да гледат само известните отбори. Иначе Ботев не могат да се оплачат от това, че се играе на 300км. от Пловдив защото вече първо има магистрала и второ, много пловдивчани работят на морето. Успех срещу германците!
[offtopic]Който няма билет, да пише, един приятел продава :)[/offtopic]

Да,в Бургас са купени 2700 билета.Сега кой бургазлия,кой майна,която работи на морето не знам.

Не си прав, но няма да споря. Успех утре!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 31 юли 2013 20:12

Така е, Левски игра с Барселона пред 70 000, и не само с Барселона, вие играехте с Локо също пред 50 000, за това сега е смешно да се казва за някакъв рекорд от 15 000, не си ли съгласен?

Не съм съгласен.Ще ти кажа защо.Когато продадеш 15000 билета на предварителна продажба и то на стадион на 300 километра от града ти тогава ще говориш.Ясно?Когато продадеш сега(!)на днешно време съответно 10000(ЦСКА) и 12000(Левски) пак на предварителна продажба на някое ваше дерби тогава ще дрънкаш.Ясно!?
И КОГАТО НА ВАШЕТО СМЕШНО ДЕРБИ СЪБЕРЕТЕ 20000,КОЛКОТО Ботев-ЦСКА и Ботев - Левски,тогава ще дрънкаш!
Последна промяна от sokoban на 31 юли 2013 20:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 31 юли 2013 20:13

Bourgas написа:
sokoban написа:
Bourgas написа:Много зажяднели бургазлии си купиха билети за този мач, както и семките, които ходят да гледат само известните отбори. Иначе Ботев не могат да се оплачат от това, че се играе на 300км. от Пловдив защото вече първо има магистрала и второ, много пловдивчани работят на морето. Успех срещу германците!

Да,в Бургас са купени 2700 билета.Сега кой бургазлия,кой майна,която работи на морето не знам.

Естествено ,че съм прав.Просто знам колко билета прати клуба на касите в Бургас.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2013 20:15

El Grande Capitan написа:
damyanov1963 написа:вие играехте с Локо също пред 50 000, за това сега е смешно да се казва за някакъв рекорд от 15 000, не си ли съгласен?

Без проблем можем да го направим пак, работата е там че Ст.Пловдив е пълна порутина, оня ден минах от там и ми се дорева от състоянието му....

Аз лично ще се радвам, ако стадионите в България се пълнят както едно време, а за стадион Пловдив и мене ме е яд, че се съсипа най-модерния за времето си стадион в България, който е виновен да му тежи на съвестта!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 31 юли 2013 20:16

За мача Левски -Челси при цена на билетите за А сектор от 60 лева , цената на черно на билетите за сектор Б стигна до 100 лева .
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 31 юли 2013 20:16

sokoban написа:
Bourgas написа:
sokoban написа:

Естествено ,че съм прав.Просто знам колко билета прати клуба на касите в Бургас.

Казах ти, не ми се спори.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 31 юли 2013 20:21

damyanov1963 написа:
El Grande Capitan написа:

Аз лично ще се радвам, ако стадионите в България се пълнят както едно време, а за стадион Пловдив и мене ме е яд, че се съсипа най-модерния за времето си стадион в България, който е виновен да му тежи на съвестта!

За състоянието на стадион Пловдив сте виновни ВИЕ в София.Защото ви е кофти,че ако националите играят в Пловдив стадиона ще е пълен!За това МУ ОТКРАДНАХТЕ ОСВЕТЛЕНИЕТО,което беше най-модерното в БГ,и го шибнахте на националния.Виновни сте защото софийската футболна мафия източи стотици милиони от ремонтите на националния и защото прибирате огромни наеми за него и няма да позволите тези пари да идват в Пловдив.

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 31 юли 2013 20:22

Bourgas написа:
sokoban написа:
Bourgas написа:
sokoban написа:

Казах ти, не ми се спори.

Добре,приятна вечер.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 31 юли 2013 20:23

Аз съм фен на Миньор, но НЯМА, повтарям НЯМА други фенове в България, които:
ПЪРВО: ДА СПАСЯТ ОТБОРА СИ, ИЗГРАЖДАЙКИ ГО ОТ НУЛАТА!
ВТОРО: ПРЕЗ СЕДМИЦА ДА ХОДЯТ ПО НАД 10 000 НА 300км разстояние, ако ще не по магистрала, а със самолет да пътуват..
Смешно звучат извиненията на всички останали агитки, по-добре се замислете защо е така, и защо приемате за даденост второ или трето място в първенството, та дори това се смята за причина за отлив на публиката!
Успех на Ботев, искрено желая да продължат напред, определено имат какво да покажат и като отбор и като подкрепа от страна на феновете им!
Последна промяна от MoNteSo на 31 юли 2013 20:24, променено общо 1 път.

Върни се в “Ботев”