Ботев подписа с Георги Сърмов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Ботев подписа с Георги Сърмов

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 юли 2013 15:57

damyanov1963 написа:
El Grande Capitan написа:
DarkPsy написа:Недопустимо е да обиждаш играчи на БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Не го обиждам бе,казано е с възможно НАЙ-НАЙ добри чувства,да ни е жив и здрав....

Освен тва кво му е обидното на Вуйчо Ваньо не разбирам? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Виж друго си е "бивши говеда", това в Ботяв направо си звучи гордо :lol: :lol: :lol:

Не знам как ти звучи , ама резултата от мачовете не е в полза на "настоящите говеда" :lol:

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 15:57

santi_santi написа:Добър трансфер,с този трансфер и с оглед на състоянието на другите водещи отбори ставате фаворит за шампионската титла.

Че ние и без него си бехме фаворит... :mrgreen:

Айде сега и ЕДИН ДЕСЕН БЕК,АКО ОБИЧАТЕ,АЛО!!!-казвам го така по-височко белким некой чуе....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 22 юли 2013 15:58

DarkPsy написа:
El Grande Capitan написа:Начи реално погледнато може да се окаже вярно че Левски щели тая година да станат шампиони, само че тоя Левски на Мъри,Минев,Вуйчо Ваньо, Бай Мангау,Домовчийски и Сърмов-с жълто черните екипи дето играе,ахахах ше е ебаси иронията....

Съвсем сериозно те моля да си редактираш мнението :!: Знаеш защо! Недопустимо е да обиждаш играчи на БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Споко, с новсата школа и кадрите които застават начело на групите въпрос на време е да имаме 11 Тошковци на терена ;) Но дотогава просто няма как ... трябват ни що годе научени футболисти ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 юли 2013 15:59

za nas e toj religiq написа:
damyanov1963 написа:
El Grande Capitan написа:
DarkPsy написа:Недопустимо е да обиждаш играчи на БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Не го обиждам бе,казано е с възможно НАЙ-НАЙ добри чувства,да ни е жив и здрав....

Освен тва кво му е обидното на Вуйчо Ваньо не разбирам? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Виж друго си е "бивши говеда", това в Ботяв направо си звучи гордо :lol: :lol: :lol:

Не знам как ти звучи , ама резултата от мачовете не е в полза на "настоящите говеда" :lol:

Е, ти откри топлата вода, айде сега!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 22 юли 2013 16:03

Спортният директор на "Левски" Наско Сираков няма нищо против Владимир Гаджев да бъде върнат в отбора. Именно началникът отстрани национала от първия състав и го изпрати при юношите, но с идването на Славиша Йоканович халфът може отново да облече фланелката на родния си клуб. Новият треньор на "Левски" ще преценява на кои футболисти да разчита. Това заяви Сираков след приключването на срещата на сръбския наставник с ръководството на "сините", на която двете страни се разбраха и бившият играч на Челси ще подпише договор за 1 година.

"Оттук нататък промени може да има, след като Йоканович поеме нещата и прецени от кои играчи има нужда и от кои няма. Ако ми посикат съвет, разбира се, че ще го дам. Каквото и да кажа сега, ще породя спекулации, че ще налагам мнение. Новият тренмьор ще има абсолютно пълната власт да работи така, както той вижда нещата и както ги иска. Смятам, че ще е успешен за "Левски", каза Сираков.

"На този етап няма да бъдат гонени футболисти от "Левски". Ако Йоканович реши, Гаджев ще бъде върнат в първия отбор. Държа да подчертая, че аз няма да се бъркам. Ние със сигурност продължаваме да търсим централен защитник, защото е явно, че имаме нужда от такъв играч", каза Сираков, след което беше попитан дали Георги Сърмов може да се завърне в "Левски".

"Сърмов ме интересува, защото знам много добре качествата му. Все пак преди аз го доведох в "Левски". Знам обаче, че той иска да остане в Турция", каза спортният директор на "сините".

пореден удар по левски и сираков 8-)

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 22 юли 2013 16:06

И за какво им е тая говежда пляка ?

Мъриньо събра всички говеда - Домо , Момо , Сърмата - Кривио им е шеф ........ Гаджев ?! :oops:

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 22 юли 2013 16:06

Както каза един приятел преди малко:
"Старите левскари до един са тук" :D

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Ботев привлече Георги Сърмов

Мнениеот slash1912 » 22 юли 2013 16:07

danko_sot написа:Ботев имат големи шансове за титлата тоя сезон. Вижте го само това момче Неделев какво прави. Ако беше някакъв играч на софийските отбори, днеска щеше да има похвални слова и коментари по сайтовете. Но за него няма нищо, но аз в близките 10-тина години такъв играч на такава възраст не съм виждал в А група. Любо да го взима в национала и догодина или две в Испания примерно да го продават, там е по-техничен футбола, ще му пасне

Щом за най-добър млад играч беше избран......Вутов,значи смятай :lol: За нас не е важно да има коментари и похвални слова-важното е да продължава да ни радва с красивите си голове и невероятната си игра!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 юли 2013 16:11

El Grande Capitan написа:Начи реално погледнато може да се окаже вярно че Левски щели тая година да станат шампиони, само че тоя Левски на Мъри,Минев,Вуйчо Ваньо, Бай Мангау,Домовчийски и Сърмов-с жълто черните екипи дето играе,ахахах ше е ебаси иронията....

А пък и ако стигнете до 1/4 финал в ЛЕ... а, кво ще кажеш?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 16:13

damyanov1963 написа:А пък и ако стигнете до 1/4 финал в ЛЕ... а, кво ще кажеш?

Епа...берекет версин,както би казал някой фен на Доко... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Върни се в “Ботев”