Ботев Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Левски

Мнениеот angelco77 » 14 юли 2013 01:03

Прав си.Превържете го с 4 парцала и му дайте да пасе. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 юли 2013 05:37

0-1 за сините

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 14 юли 2013 09:17

Ключ за темата, имаме много по-важен мач в Босна :!:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 14 юли 2013 11:26

Тралала написа:Не бием ли този отбор на Левски, трябва да забравим амбициите за титла например този сезон. Единствените по-слаби от Левски в момента са: Пирин, Любимец и Нафтата.

Видя се , че когато съдиите свирят нормално, Левски няма как да победят, а Ботев мачка!

2:1

Благодаря за доверието! ;) ЦСКА, Черно море, Черноморец смятам, че също са по-слаби от Левски. "Канарчетата" имат отбор и самочувствие, Левски- точно обратното. Съдията ще ги пази, напрежението ще вземе връх и все пак 1:0 за Ботев. Сеира - преди мача и по трибуните за господата от Левски. Всеки си плаща гяволука, носете си аптечките...
Изображение

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 14 юли 2013 13:23

В Левски са с пълни гащи още преди мача и затова говори факта, че разконцентрират Мъри, а много добре знаят, че нямат шанс да го върнат. Сините са отбор в който никой уважаващ себе си футболист или треньор повече ще отиде. Обречен отбор са, такава им е кармата и Газпром се усетиха и те бягат оттам. И Меси да иде и него ще заразят с апатията си. Няма го футболният дух там. Мачове без публика, нямат пари, завист, калъфки... Започнаха с подмолните игри и до неделя разореният с обичката още глупости ще измисли. Наско е затънал до уши в дългове и кредити и очаквайте всичко от него.
Нашите ще са изморени и затова само 2-0 ;)

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 14 юли 2013 16:20

Просто трябва да ги унищожим в Пловдив ! 3-4:0 повече дори. Искам да играят на макс за повече голове !

Прогноза: 3-0
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Тралала

Мнениеот Тралала » 14 юли 2013 17:51

radoslav_rashkov написа:
Тралала написа:Не бием ли този отбор на Левски, трябва да забравим амбициите за титла например този сезон. Единствените по-слаби от Левски в момента са: Пирин, Любимец и Нафтата.

Видя се , че когато съдиите свирят нормално, Левски няма как да победят, а Ботев мачка!

2:1

Благодаря за доверието! ;) ЦСКА, Черно море, Черноморец смятам, че също са по-слаби от Левски. "Канарчетата" имат отбор и самочувствие, Левски- точно обратното. Съдията ще ги пази, напрежението ще вземе връх и все пак 1:0 за Ботев. Сеира - преди мача и по трибуните за господата от Левски. Всеки си плаща гяволука, носете си аптечките...

Няма защо да се засягаш. Обективен съм , но пък ще се радвам да ме опровергаете.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 юли 2013 18:11

ralka_levskarka написа:Мога да напиша някакъв си резултат в полза на Левски, за да не бъда напсувана и обиждана, но ще поема риска да напиша това, което мисля.
С оглед играта и на двата отбора последните мачове 3:0, а дано не позная.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 14 юли 2013 18:58

ralka_levskarka написа:Мога да напиша някакъв си резултат в полза на Левски, за да не бъда напсувана и обиждана

Зайче, ти конкретно можеш да напишеш ако искаш 1:23 за Лески и пак никой няма да ти се сърди тука......ние сме ценители на красотата все пак..... :mrgreen: :mrgreen:
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Върни се в “Ботев”