Ботев Пловдив - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пловдив-Левски
Прав си.Превържете го с 4 парцала и му дайте да пасе. 

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

0-1 за сините
-
- Контакти:
3:0 канарчета 

- bulgaro
- Контакти:
Ключ за темата, имаме много по-важен мач в Босна 

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Тралала написа:Не бием ли този отбор на Левски, трябва да забравим амбициите за титла например този сезон. Единствените по-слаби от Левски в момента са: Пирин, Любимец и Нафтата.
Видя се , че когато съдиите свирят нормално, Левски няма как да победят, а Ботев мачка!
2:1
Благодаря за доверието!

-
- Контакти:
В Левски са с пълни гащи още преди мача и затова говори факта, че разконцентрират Мъри, а много добре знаят, че нямат шанс да го върнат. Сините са отбор в който никой уважаващ себе си футболист или треньор повече ще отиде. Обречен отбор са, такава им е кармата и Газпром се усетиха и те бягат оттам. И Меси да иде и него ще заразят с апатията си. Няма го футболният дух там. Мачове без публика, нямат пари, завист, калъфки... Започнаха с подмолните игри и до неделя разореният с обичката още глупости ще измисли. Наско е затънал до уши в дългове и кредити и очаквайте всичко от него.
Нашите ще са изморени и затова само 2-0
Нашите ще са изморени и затова само 2-0

Просто трябва да ги унищожим в Пловдив ! 3-4:0 повече дори. Искам да играят на макс за повече голове !
Прогноза: 3-0
Прогноза: 3-0
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
radoslav_rashkov написа:Тралала написа:Не бием ли този отбор на Левски, трябва да забравим амбициите за титла например този сезон. Единствените по-слаби от Левски в момента са: Пирин, Любимец и Нафтата.
Видя се , че когато съдиите свирят нормално, Левски няма как да победят, а Ботев мачка!
2:1
Благодаря за доверието!ЦСКА, Черно море, Черноморец смятам, че също са по-слаби от Левски. "Канарчетата" имат отбор и самочувствие, Левски- точно обратното. Съдията ще ги пази, напрежението ще вземе връх и все пак 1:0 за Ботев. Сеира - преди мача и по трибуните за господата от Левски. Всеки си плаща гяволука, носете си аптечките...
Няма защо да се засягаш. Обективен съм , но пък ще се радвам да ме опровергаете.
- ralka_levskarka
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Мога да напиша някакъв си резултат в полза на Левски, за да не бъда напсувана и обиждана, но ще поема риска да напиша това, което мисля.
С оглед играта и на двата отбора последните мачове 3:0, а дано не позная.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- El Grande Capitan
ralka_levskarka написа:Мога да напиша някакъв си резултат в полза на Левски, за да не бъда напсувана и обиждана
Зайче, ти конкретно можеш да напишеш ако искаш 1:23 за Лески и пак никой няма да ти се сърди тука......ние сме ценители на красотата все пак.....

На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".