Ботев-Литекс 28.04.13.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Ботев-Литекс 28.04.13.
Един Х най-много ме устройва
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- Raoul_Duke
Bartolomej написа:Един Х най-много ме устройва
И вий ли за Европата...

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

най-много ме устройва победа за Ботев

Това е двубоят между двата най-стойностни отбора в момента, отбори които играят футбол без непозволени средства и похвати и го правят заради самата игра и заради публиката. Двубоят ще се играе на прекрасен терен в прекрасно време и пред почти пълни трибуни, което предразполага двата отбора за спектакъл. Искрено се надявам съдията, който показа че е мъжко момче на мача Славия - Берое, да бъде в тон с футболистите на двата отбора и да не развали празника. Прогнозата ми е 3-1 за Ботев, защото отборът ми играе силно срещу силните, а подкрепата по трибуните ще даде своето отражение на терена.
-
- Контакти:
[quote="Deluxx"]Дербито на кръга било това? Ще ме извиняваш ам не е. Победа за Литекс[
първо вашето беше дерби преди 10-12години.отборите ви играят отвратителен футбол мача ще бъде пред не повече от 6000 човека.ЗА НАШИЯ МАЧ ДВАТА ОТБОРА ИГРАЯТ ДРУГ ФУТБОЛ ОТ ВАШИЯ И СТАДИОНА ЩЕ Е ПЪЛЕН МОЖЕ БИ 12000к МИНИМУМ ТАКА ЧЕ ВАЩО ДЕРБИ ПРАСНЕТЕ ПО ЕДНА ДЖАНКА И СИ ГО ГЛЕДАИТЕ
първо вашето беше дерби преди 10-12години.отборите ви играят отвратителен футбол мача ще бъде пред не повече от 6000 човека.ЗА НАШИЯ МАЧ ДВАТА ОТБОРА ИГРАЯТ ДРУГ ФУТБОЛ ОТ ВАШИЯ И СТАДИОНА ЩЕ Е ПЪЛЕН МОЖЕ БИ 12000к МИНИМУМ ТАКА ЧЕ ВАЩО ДЕРБИ ПРАСНЕТЕ ПО ЕДНА ДЖАНКА И СИ ГО ГЛЕДАИТЕ

- KategorieC
- Контакти:
Пожелавам на Ботев победа и да се класират на 3-тото място в шампионата, за да играят в евро турнирите. Заслужават го феновете и отборът им. Такива временни проектчета като Литекс и Лудогорец не ми ги говорете, ако ще и 50 титли да си купят.
Дербито е точно този мач, защото и двата отбора играят атрактивно и атакуващо. Литекс в последните си мача показа слабост във физическо отношение и взеха да издъхват към 60-7- минута.
Дербито на София, да си го гледат софиянци, а това в Пловдив е дербито на кръга в Българския шампионат!
Фен съм на Берое!
Дербито е точно този мач, защото и двата отбора играят атрактивно и атакуващо. Литекс в последните си мача показа слабост във физическо отношение и взеха да издъхват към 60-7- минута.
Дербито на София, да си го гледат софиянци, а това в Пловдив е дербито на кръга в Българския шампионат!
Фен съм на Берое!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Нека по-добрия отбор победи.Успех на Ботев Пд.
ами тебе пък за къде те устройва тоя х

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
-
- Контакти:
TNT написа:Bartolomej написа:Един Х най-много ме устройва
Не знам тоя Вандер дали ще играе,но определено е класа за нашите ширини.И ако да,ще пускам твърдо 1 при букитата
Излезна информация,че Мъри няма да рискува с пускането му в игра.Това не означава,че мачът няма да е единица.

KategorieC написа: Такива временни проектчета като Литекс и Лудогорец не ми ги говорете, ако ще и 50 титли да си купят.
Дербито е точно този мач, защото и двата отбора играят атрактивно и атакуващо.
Всяко нещо е временно! Без тези "проектчета" футболът в България щеше да е съвсем различен и за мен напълно безинтересен. Ботев Пловдив щеше да играе например със Светкавица, а самото възраждане на жълтите можеше да не се е състояло без конкуренцията и примера на "временните проектчета". Или най-малкото щеше да е различно.
[center]
[/center]