Има ли вариант четвъртия в "А" група да играе в ЛИГА ЕВРОПА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

meteorit
Контакти:

Re: Има ли вариант четвъртия в "А" група да играе в ЛИГА ЕВРОПА

Мнениеот meteorit » 21 апр 2013 15:34

"Когато носителят на Националната купа е и шампион на страната, в турнира на Лига Европа участва клубът, който е класиран на най-предно място в класирането на шампионата на страната, след всички клубове, които са се класирали за Лига Европа".

Доволен?[/quote]

Ами аз какво казвам, ако "Левски" не е шампион и спечели купата, 4-ия играе в ЛЕ, а не финалиста .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 апр 2013 15:34

wolf, чети официални документи, а не извадки от сайтове
http://www.bfunion.bg/media/upload/new/ ... 2-2013.pdf

Изображение

приложено в пример:
Левски става шампион и печели КБ, тогава един измежду Берое и Славия ще участва в ЕКТ и няма никакво значение, кой е завършил на 4-то място.
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 апр 2013 15:40

PFC Litex написа:wolf, чети официални документи, а не извадки от сайтове
http://www.bfunion.bg/media/upload/new/ ... 2-2013.pdf

Изображение

приложено в пример:
Левски става шампион и печели КБ, тогава един измежду Берое и Славия ще участва в ЕКТ и няма никакво значение, кой е завършил на 4-то място.

"Когато носителят на Националната купа е и шампион на страната, в турнира на Лига Европа участва клубът, който е класиран на най-предно място в класирането на шампионата на страната, след всички клубове, които са се класирали за Лига Европа".
Страница 14, Раздел Купа България. И какво стана? Пак съм прав. И е точно така както съм го цитирал. Колко пъти трябва да цитирам едно и също правило? Пак казвам не ме интересува Левски какво прави и какво не - обяснявам като за малоумни сигурно за 3ти път вече.
Последна промяна от wolf на 21 апр 2013 15:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 апр 2013 15:42

Как точно си прав :lol:
Дал съм ти линк към официален документ от сайта на БФС, извадил съм ти написаното, какво неясно има?
Я дай линк към този документ от който вземаш цитата?
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 апр 2013 15:44

PFC Litex написа:Как точно си прав :lol:
Дал съм ти линк към официален документ от сайта на БФС, извадил съм ти написаното, какво неясно има?
Я дай линк към този документ от който вземаш цитата?

Ти луд ли си? Страница 14 на документа който сам си постнал с наредбите. Прегледай си очите ако обичаш. От собствения ти документ цитирам. От първа страница насам до сега аз повтарям едно и също нещо, ти твърдиш същото обаче и спориш. Е не те разбирам.

Мнениеот wolf на 21 Апр 2013 13:53
Има да - ако победителя от КБ вече се е класирал за евротурнирите, се праща финалиста. Но ако и той се е класирал тогава 4тия в класирането заема квотата. Т.е. финала на КБ трябва е между два от първите 3 отбора в класирането.
Нещо различно ли съм написал? И то без да ти вадя правилника

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 апр 2013 15:47

wolf отваряй си очите хубаво, приложил съм ти линк и ти пак се правиш на улав
wolf написа:Мнениеот wolf на 21 Апр 2013 13:53
Има да - ако победителя от КБ вече се е класирал за евротурнирите, се праща финалиста

Само ако е и ШАМПИОН, ако не е шампион квота получава 4-тия при положение, че носителя на КБ се е класирал на второ или трето място в крайното класиране.
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 апр 2013 15:50

PFC Litex написа:wolf отваряй си очите хубаво, приложил съм ти линк и ти пак се правиш на улав

Отварям ти линка, влизам в раздела Купа България, цитирам ти го и ти ми викаш че съм улав? Даже и страница ти посочих

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 апр 2013 15:54

wolf написа:
PFC Litex написа:wolf отваряй си очите хубаво, приложил съм ти линк и ти пак се правиш на улав

Отварям ти линка, влизам в раздела Купа България, цитирам ти го и ти ми викаш че съм улав? Даже и страница ти посочих

Аз не цитирам, а директно ти давам скрийншот, но явно наистина си сляп.
това което прилагам е от страница 14.
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 апр 2013 16:00

PFC Litex написа:....Класиралите се на второ и трето място започват от първи предварителен кръг на 4 юли - тези два отбора ще бъдат с яко нарушена подготовка за сезон 2013/2014 и ще се провалят в същия.

Защо ли тази мисъл ми навява спомени за снощния мач, за увяхващите надежди под люляците, за лисицата и киселото грозде!?... :lol: Всъщност, "Левски" при никакви обстоятелства няма да започне от първия предварителен кръг, защото все още има достатъчно висок коефициент в Европа, което не важи за "Лудогорец", примерно. ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 21 апр 2013 16:03, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 21 апр 2013 16:02

wolf написа:

Удоволствие е човек да види разговор на високо ниво, като вашия.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Върни се в “Ботев”