Дийп Пърпъл идва за 100-годишния юбилей на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Дийп Пърпъл идва за 100-годишния юбилей на Ботев

Мнениеот Muscarin » 04 мар 2013 13:20

child in time написа:
Muscarin написа:
child in time написа:Абе човек спри да се излагаш ! Викнали си Purple дай да не се лъжем ако нямаха ходене до Каварна нямаше да си направят тоя труд да дойдат до Пловдив както се случи и миналата година! Групата си има дати за концерти и ако сме по път правят подобни отклонения ако ли не чакаш! Жив и здрав! :)

По твоята логика бих казал: Пърпъл идват в Пловдив и между другото ще посвирят и в Каварна

За Каварна се знаеше от месеци а за концерта в Пловдив е от днес така че сравнението не е добро! ;)

Нима? А случайно да знаеш от кога е поканата Пърпъл да гостуват в Пловдив? Хайде да не се правим на такива каквито не сме, кво ще кажеш ;)

Отнася се и за този над мен:

Ботев Пловдив кани "Дийп Пърпъл"

22 дек 2011 12:23

"Още миналата година клубът заяви гласно своите намерения, но поради презентацията на новия албум, гостуването на "Дийп пърпъл" в Пловдив бе насрочено за идното лято, за да може феновете да чуят най-новите парчета на групата."

Последна промяна от Muscarin на 04 мар 2013 13:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 04 мар 2013 13:33

никки1912 написа:
Blue1914 написа:Стадион Пловдив, майна! :o :shock: Има ли акт 16 или пак ще се правят шанаджийски истории на място, което надали е станало по-добро за още14 години на произвола на времето. :roll: Член на ЕС сме вече все пак...

А такова животно като "концерт-подарък" за 50 лева в България НЕМА! ;) Още повече на неутрално място и на произволна дата. :oops: ;) Концерт-подарък беше нашият за титлата през 2000г- на нашия стадион, в нашия ден и безплатен. За това мероприятие... може и аз да успея да събера 80-90 кинта и да направя един Пърпъл в Пловдив. :) Въпреки че новината в този си вид изглежда като партенка отвсякъде.
Още един разбирач. Нашия стадион по това време ще бъде полуразрушен заради ремонта, който предстои а в Пловдив няма друго място подходящо за концерт. И кой те пита теб за вашия концерт с никому неизвестни групи кога и къде е бил .

Е това е разликата между нас и вас пиленце- на нас ако ни скалъпят такъв "подарък" веднага ще видим очевадната гавра с феновете и отбора- като започнеш от най- "малкото"- стадионът на ВСИЧКИ пловдивчани, който вече е започнал да пада, минеш през "подходащото" време, в което Пърпълите ще минат през града ей така, между другото и стигнеш до "подаръкът", струващ 50 лева за всеки българин, грък, румънец, македонец или сърбин, на който му се слуша Пърпъл. То трябва и малко разум- само със самозабравяне и с мания за величие не става! На този концерт с тази банда на тези цени най-много 50% от хората да са пловдивчани и най-много 15% да ги дадат тия пари само от любов към Ботев Пловдив! Ако разсъждавате друго яче- "Валидол за вас!!" :mrgreen: А това, че някои са дотолкова превзети, че да мислят че Пърпъл идват в България основно заради вмъкнатата дата на концерта в Пловдив- на тях вече им трябват по-силни хапчета... :oops:

Колкото до нашия концерт - бяха Горан Брегович, Валя Балканска, Уикеда, Милена, Подуене блус бенд и още много други- свирня и Само Левски София на Герена от 19 до 2 часа през нощта- не е Дийп Пърпъл, но пак беше едно от много добрите музикални събития дотогава в България. Най-важното- беше ИСТИНСКИ ПОДАРЪК- с любов и уважение за нас- сините фенове! 8-)
Последна промяна от Blue1914 на 04 мар 2013 13:42, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 04 мар 2013 13:33

Ей, вие сте понякога по-зле от нас с красноармейците бе. :mrgreen:

За мен като фен на тази музика това е страхотна новина и всичко да е наред ще дойда до Пловдив за концерта. Браво на ръководството на Ботев за това, че кани група от подобен калибър за такова събитие.

Трябва да сме честни и без да намесваме клубни пристрастия да кажем, че това, че един спортен клуб празнува подобен юбилей и е запазил енергията си толкова време в страна като България е достойно за уважение. Аз ще уважа празника и на Ботев (без да скандирам или нещо подобно обаче) и ще се накефя на Пърпъл, които макар и да не са същата група от преди 30 години, все още умеят да правят шоу и преживяване.

В този ред на мисли смятам, че и феновете на Ботев трябва да са по-приятелски настроени към своите съперници и да си ги поканят на концерта без натяквания.

Аз, например, мисля, че ще съм на концерта с един фен на Ботев, един на Локо Пд и един ЦСКАр. Ето как се изтриват различия.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 мар 2013 13:38

RIR написа:Ей, вие сте понякога по-зле от нас с красноармейците бе. :mrgreen:

За мен като фен на тази музика това е страхотна новина и всичко да е наред ще дойда до Пловдив за концерта. Браво на ръководството на Ботев за това, че кани група от подобен калибър за такова събитие.

Трябва да сме честни и без да намесваме клубни пристрастия да кажем, че това, че един спортен клуб празнува подобен юбилей и е запазил енергията си толкова време в страна като България е достойно за уважение. Аз ще уважа празника и на Ботев (без да скандирам или нещо подобно обаче) и ще се накефя на Пърпъл, които макар и да не са същата група от преди 30 години, все още умеят да правят шоу и преживяване.

В този ред на мисли смятам, че и феновете на Ботев трябва да са по-приятелски настроени към своите съперници и да си ги поканят на концерта без натяквания.

Аз, например, мисля, че ще съм на концерта с един фен на Ботев, един на Локо Пд и един ЦСКАр. Ето как се изтриват различия.

Подкрепям!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 мар 2013 13:41

Blue1914 написа:
Колкото до нашия концерт - бяха Горан Брегович, Валя Балканска, Уикеда, Милена, Подуене блус бенд и още много други- свирня и Само Левски София на Герена от 19 до 2 часа през нощта- не е Дийп Пърпъл, но пак беше едно от много добрите музикални събития дотогава в България. Най-важното- беше ИСТИНСКИ ПОДАРЪК- с любов и уважение за нас- сините фенове! 8-)

И кво викаш? На тоя концерт само сини сте били , така ли? ;)

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 04 мар 2013 13:43

kubik написа:http://kavarna.pro-rock.net/cgi-bin/index.pl?o=0&_state=CMSWindow&Table=news&ID=9772&Field=Content
Точно заради сдружението идват във България

Не знам защо идват в България, но знам защо идват в Пловдив! ЗАРАДИ БОТЕВ ПЛОВДИВ 8-)
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 04 мар 2013 13:48

Пърпъл са в Пловдив, по случай 100 годишнината на Ботев! Пише го дори на официалната страница на промоутърите от СМЕ! Хейтърите да мълчат, всички останали са добре дошли на дългоочаквания концерт. Дали са от Левски, Локомотив или Луковит, все тая: Пред рока всички сме равни!

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 04 мар 2013 14:05

Лично аз съм доволен, че цените са като за нормален концерт, а не е направена отстъпка. Ако имаше такава щеше да иде кьораво и сакато и съм сигурен, че щеше да е голям негатив. Сега само истинските ценители на тази велика група и музика ще бъдат на събитието.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 04 мар 2013 14:16

Blue1914 написа:Е това е разликата между нас и вас пиленце- на нас ако ни скалъпят такъв "подарък" веднага ще видим очевадната гавра с феновете и отбора- като започнеш от най- "малкото"- стадионът на ВСИЧКИ пловдивчани, който вече е започнал да пада, минеш през "подходащото" време, в което Пърпълите ще минат през града ей така, между другото и стигнеш до "подаръкът", струващ 50 лева

Мноо си зле, сладур. Първо, това не е "подарък", това е събитие и когато групата идва по определен повод естествено, че ще има цена. Точно както и на мачовете се влиза срещу определена сума! Въпреки, че пак е събитие за феновете :idea:
Второ, нормално е ти да чакаш "подходящо" време, когато става дума за група от такъв калибър и ти да се съобразиш с тях, а не те с теб. Тука няма никаква драма. Тва да не ти е оня чобанин Трифонов или някоя от Коковиците, та да дойдат когато им свирнеш. Друго е най-важното в случая, а то е защо "минават" през Пловдив :idea:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 04 мар 2013 14:20

Raoul_Duke написа:защо "минават" през Пловдив :idea:

Мислиш ли, че на група от ранга на Deep Purple и пука за някакъв си футболен отбор и че идват само заради него? Идват, защото някой ги е поканил, защото предният ден са в Каварна, защото ще получат пари от този концерт... Мога да ти изредя още куп причини, поради които идват в Пловдив и нито една от тях не е, заради 100-101 (или там колкото ви е годишнината на Сдружението) на Ботев(Ъ)!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Ботев”