Пореден силен ход на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Пореден силен ход на Ботев Пд

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 юни 2012 17:48

B3ATS написа:Той ви вкара в "А" група и трябваше да изиграе поне сезона на завръщането , ама тези 38 години са си казали думата.

Кривия е роден през януари, 1975 г. (37 години) и е с два месеца по-малък от Пол Скоулс, който преди няколко дни подписа за още 1 година с "Манчестър Юнайтед". ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 05 юни 2012 17:56

Captain Stottlemeyer написа:
B3ATS написа:Той ви вкара в "А" група и трябваше да изиграе поне сезона на завръщането , ама тези 38 години са си казали думата.

Кривия е роден през януари, 1975 г. (37 години) и е с два месеца по-малък от Пол Скоулс, който преди няколко дни подписа за още 1 година с "Манчестър Юнайтед". ;)

трудничко ще му е в "а" група ако това искаш да кажеш. не за друго ами поста на който играе не е лесен

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 юни 2012 18:04

bnborisov написа:

трудничко ще му е в "а" група ако това искаш да кажеш. не за друго ами поста на който играе не е лесен

Така е, но той има достатъчно хъс и огромен опит. Би могъл да бъде полезен на отбора в определени моменти, дори да не може да издържи цял мач. Същото се отнася и за цитирания по-горе Пол Скоулс, защото и във Висшата лига не бягат за здраве. ;) В "Левски" се надявам такава роля да изпълнява Йовов. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 05 юни 2012 18:22

Не разбирам кво общо има Кривия със Пол Скоус. По тази логика Боби Димитров ще е в префектна кондиция.... Как изобщо можете да сравнявате два човека!?!?!?!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 05 юни 2012 19:16

child in time написа:Интересно темата за Кривия а освен мен едно две мнения казват нещо по нея! Вместо това аз съм такъв онакъв , трябва да съм еди къде си... комплексите не помагат на никого! Вече сте в А група ! Дръжте се като публика от А група! Малко по - малко омраза няма да ви навреди!

Абе ние като цяло сме публика от А-група - попрегледай наште мачове в тубата и ако откриеш песен или плакат насочени срещу Локомотив Пловдив съм готов да те черпя каквото и където пожелаеш. При Вас обаче положението е много комплексарско - постоянно сме обект на словесни и плакатни нападки и то дори когато играехме във В група, а Вие се борехте за евротурнирите. Заемай се здраво с просветителска дейност сред агитката на Локомотив Пловдив за да се превърнат в нормална публика от А група. Желая ти успех.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 05 юни 2012 20:11

[quote="child in time"]Интересно темата за Кривия а освен мен едно две мнения казват нещо по нея! Вместо това аз съм такъв онакъв , трябва да съм еди къде си... комплексите не помагат на никого! Вече сте в А група ! Дръжте се като публика от А група! Малко по - малко омраза няма да ви навреди!

Абе ти слушаш ли се кви ги приказваш? Комплекси ли викаш? Ти който пишеш в пипяно да не би някой да не ти прочете мнението? Ти ли говориш за комплекси. Същия ти който си на всяка манджа мирудия във форума на Ботев и постоянно дебнеш да осереш всяка тема в която се зачекне величието на Ботев. Ти ли ще ни говориш за комплекси? Не е истина пич. Не си сериозен.

Когато почне да те вълнува повече Локомотив и започнеш да пишеш в черно както всеки потребител в този форум и когато нахлуя във ваша тема, тогава ми говори за комплекси. А дотогава просто не се обаждай че си крайно несъстоятелен.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BP1912
Контакти:

Мнениеот BP1912 » 05 юни 2012 22:38

А бе пичове оставете го буферчето.Миналото лято беше пуснал цяла тема че отива да работи на морето :!: Може би сега пак ще ходи да мие чинии и гледа да си навакса с щракането по клавиатурата :mrgreen:
http://vbox7.com/play:a471886d2b -той не умира и те са винаги с него.

Потребителски аватар
chef_donchev
Контакти:

Мнениеот chef_donchev » 16 юни 2012 15:49

AnalBreaker написа:Кривия е много добър футболист, но си е глупак. Не знам с какво ще помогне на Ботев, но все пак му желая успех

Глупак си ти, колко го познаваш ? Колко си се срещал с него ? Та знаеш че е глупак - да ти кажа и друго той е един от малкото бг футболисти които имат талат да бъдат лидери и да заразяват хората с хъс към играта !!!
А и вече се вижда че решението е било правилно- друг отбор май няма да уреди контрола със отбор от вишата лига освен Ботев !

А сега кой е глупака неблагодарник такъв, ти да не си Радуканов ?

Върни се в “Ботев”