Тема за Борислав Димитров
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Боби Димитров за дербито
Мноооого трудно беше да я пуснеш на кирилица.......... 
бобито е прав обаче на стадиона няма да има фенове на ботев.нали така решихме? 

- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
alive1912 написа:бобито е прав обаче на стадиона няма да има фенове на ботев.нали така решихме?
Ще има не се притеснявай,четири души,които пишат във форума ,че няма да дойдат ,не са публиката ви.Вие по принцип едно говорите ,друго вършите ,така че ще сте там и ще ви направим за резил.
alive1912 написа:бобито е прав обаче на стадиона няма да има фенове на ботев.нали така решихме?
Точно тези, които са решили тази глупост ще са на стадиона а няма да дойдат много малоумници, които им се водят по акъла.
Имам колега, който истински обича Ботев и казва, че ще бъде там. Това е истинския фен на Ботев и може би сега ще видим колко са като него.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
- rump_shaker
- Контакти:
деми26, майна. Изписа 100000 мнения в нашият форум. Онази тема е наспамихме с теб. Айде вече обърни внимание на твоя Локомотив, бе маму стара. Какво толкоз ви интересува Ботев. Това не е ли комплексарско поведение. Отговори ми. Виж си статистиката. Най-активен си тука! Това ли е обоичта ти към Локомотив? Дребно заяждане, и бистрене на нашите проблеми. Влизаш тука и почваш да обясняваш за величието на Локомотив. ОК. Само че ако беше толкоз велик, нямаше да имаш нужда да обясняваш толкоз, всички щяха да знаят! Отивай си в вашият форум и седни да си бистриш вашият отбор, защото и пред вас не седят светли дни!
Ако не искате и вашият клуб, да заприлича на нашият, по добре вземете мерки, а не да ни се подигравате заради положението ни, защото после ще боли когато ние го направим това с вас!
Ако не искате и вашият клуб, да заприлича на нашият, по добре вземете мерки, а не да ни се подигравате заради положението ни, защото после ще боли когато ние го направим това с вас!

- Canaries front
- Контакти:
естествено че ще има фенове на Ботев. Това,че фракциите бойкотират неозначава,че неорганизираните и мирни фенове няма да са на стадиона. В декларацията която пуснахме няма персонална забрана ,така че всеки сам за себе си може да реши какво да прави.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
rump_shaker написа:деми26, майна. Изписа 100000 мнения в нашият форум. Онази тема е наспамихме с теб. Айде вече обърни внимание на твоя Локомотив, бе маму стара. Какво толкоз ви интересува Ботев. Това не е ли комплексарско поведение. Отговори ми. Виж си статистиката. Най-активен си тука! Това ли е обоичта ти към Локомотив? Дребно заяждане, и бистрене на нашите проблеми. Влизаш тука и почваш да обясняваш за величието на Локомотив. ОК. Само че ако беше толкоз велик, нямаше да имаш нужда да обясняваш толкоз, всички щяха да знаят! Отивай си в вашият форум и седни да си бистриш вашият отбор, защото и пред вас не седят светли дни!
Ти май не разбираш колко са свързани двата отбора - силен Локомотив означава и силен Ботев. Не се заяждам с отбора на Ботев, но съм много против заради глупсттана 5 фена да развалите най-хубавия мач в България.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
- Canaries front
- Контакти:
Ботев се разпада след мача с Локомотив Пловдив на Лаута в събота след последния кръг на А група, признаха от щаба на отбора.
"Никой нищо не знае какво ще става следващата седмица - каза изпълнителният директор в оставка Сава Савов. - Вече дори и президентът на клуба Димитър Христолов не знае какво да прави. Питах го кои футболисти остават, кои вземаме, кои ще са треньори през новия сезон, но той мълчи и нищо не казва."
Канарчетата са отказали над 10 предложения за контроли през юли, тъй като не се знае кога отборът ще започне подготовка, и дали изобщо ще провежда лагер.
Треньорите Петър Пенчев и Иван Кочев, които реално спасиха тима от изпадане, се завръщат на работа в школата на клуба, тъй като не притежават лиценз "Про" и нямат право да са начело на тим в "А" група .Заради безпаричието отборът няма да има лагер преди сблъсъка с Локомотив. Всички собственици на хотели в Пловдив отказват да подслонят тима.
"Никой нищо не знае какво ще става следващата седмица - каза изпълнителният директор в оставка Сава Савов. - Вече дори и президентът на клуба Димитър Христолов не знае какво да прави. Питах го кои футболисти остават, кои вземаме, кои ще са треньори през новия сезон, но той мълчи и нищо не казва."
Канарчетата са отказали над 10 предложения за контроли през юли, тъй като не се знае кога отборът ще започне подготовка, и дали изобщо ще провежда лагер.
Треньорите Петър Пенчев и Иван Кочев, които реално спасиха тима от изпадане, се завръщат на работа в школата на клуба, тъй като не притежават лиценз "Про" и нямат право да са начело на тим в "А" група .Заради безпаричието отборът няма да има лагер преди сблъсъка с Локомотив. Всички собственици на хотели в Пловдив отказват да подслонят тима.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- rump_shaker
- Контакти:
ДЕМИ26 - Напротив разбирам го. Когато Локомотив изпадна в Б група, някак си небеше същото. Като малък бях свикнал да гледам и силен Ботев и силен Локомотив. Някак си, не им вървеше в последтствие на тези два клуба, да падат от знайни и незнайни отбори.
Но аз искам да ти кажа нещо друго. В момента положението в Ботев, е такова, че страничен наблюдател, никога няма да рабера за какво става въпорс. Ни най-малка идея си нямате за пумията която става в нашият отбор. И то не, защото не четете или не коментрирате. Ами защото не сте от страната на тези които милеят и обичат Ботев. Ние, които сме тези, феновете, истински разбираме кашата и нас ни боли за това.
Вие смятате че едно НЕприсъствие е знак за проява на слабост, страх и от сорта. Не, повярвай ми не е такаа. В момента вашето диридже е горе-долу спокойно. Вие имате до някаква степен комфорт, и както се вика в момента не ви "пари", и не ви боли, защото не сте наранени като фенове на Локомотив.
И в това положение на комфорт, частичен признавам зашото и вие имате порблеми, неможете реално да вникните и разберете нашите мъки. Демек човек докато не се изгори, никога няма да разбере как боли
Ние сме на ръба на отчаянието. Светлите дни за нашият клуб приключиха! Не ни остана нишо друго освен да търсим всякаква доза протест и изразяване на нашето мнение, било то и бойкотиране на дербито. Молим ви за малко разбиране, а вие ни се подигравате откровено! Ако се опиташ да вникнеш, ще разбереш че да вземем такова решение, е повече от любов. Да не мислиш че не ми се къса сърцето че няма да съм на мача, а одвън да протестирам! Да не мислиш че съм напълнил гащите, от стрАХ. Не не съм!
Аз обичам този отбор! Аз умирам за този отбор! И това е форма на саможертва. Защото аз искам да "кажа" своето мнение! Колкото и да боли докато го "казвам"
Дано съм останал разбран!
Но аз искам да ти кажа нещо друго. В момента положението в Ботев, е такова, че страничен наблюдател, никога няма да рабера за какво става въпорс. Ни най-малка идея си нямате за пумията която става в нашият отбор. И то не, защото не четете или не коментрирате. Ами защото не сте от страната на тези които милеят и обичат Ботев. Ние, които сме тези, феновете, истински разбираме кашата и нас ни боли за това.
Вие смятате че едно НЕприсъствие е знак за проява на слабост, страх и от сорта. Не, повярвай ми не е такаа. В момента вашето диридже е горе-долу спокойно. Вие имате до някаква степен комфорт, и както се вика в момента не ви "пари", и не ви боли, защото не сте наранени като фенове на Локомотив.
И в това положение на комфорт, частичен признавам зашото и вие имате порблеми, неможете реално да вникните и разберете нашите мъки. Демек човек докато не се изгори, никога няма да разбере как боли
Ние сме на ръба на отчаянието. Светлите дни за нашият клуб приключиха! Не ни остана нишо друго освен да търсим всякаква доза протест и изразяване на нашето мнение, било то и бойкотиране на дербито. Молим ви за малко разбиране, а вие ни се подигравате откровено! Ако се опиташ да вникнеш, ще разбереш че да вземем такова решение, е повече от любов. Да не мислиш че не ми се къса сърцето че няма да съм на мача, а одвън да протестирам! Да не мислиш че съм напълнил гащите, от стрАХ. Не не съм!
Аз обичам този отбор! Аз умирам за този отбор! И това е форма на саможертва. Защото аз искам да "кажа" своето мнение! Колкото и да боли докато го "казвам"
Дано съм останал разбран!
Последна промяна от rump_shaker на 11 юни 2009 12:21, променено общо 1 път.