„Ботев“ Пловдив - „Спортист“ Своге /бараж/ - 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: „Ботев“ Пловдив - „Спортист“ Своге /бараж/
Баража ще е труден,ако някой си мисли,че Своге са много слаби и ще се предадат без бой жестоко се лъже!Разликата ще дойде за пореден път от публиката.Всички мощно в София да подкрепим Ботев в последния му мач към А група!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Фен съм на Локомотив Пловдив, но се надявам и ще се радвам, ако Ботев да спечелят!
Няма да има по-хубаво от това да можем пак да сме свидетели на най-доброто футболно дерби в България, а именно - пловдивското! Успех! 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
очаквана победа за СПОРТИСТ СВОГЕ ще ВИ пиша в сряда след мача СОРИ няма да има дерби в ПЛОВДИВ на есен
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
rump_shaker написа:CHE написа:правете си сметката ако загубите на се връщаите в пловдив[ще ви потрушим стадиона*
]дербито на пловдив е едно от наи великите в европа итрябва да го гледаме другата година
Редактирай си мнението за да разберем какво искаш да кажеш. Аз лично не успях
аз съм фен на провинциялните отбори с традиции а не на софииските или села и паланки като своге лябимец каварна и тн и много се кефя че лудогорец е шампион локо в европа етър

- slash1912
- Контакти:
mimi29 написа:очаквана победа за СПОРТИСТ СВОГЕ ще ВИ пиша в сряда след мача СОРИ няма да има дерби в ПЛОВДИВ на есен
Пиши в четвъртък,ние в сряда ще празнуваме влизането на Ботев в А група и няма да има кой да ти отговори

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
За тези дето още не знаят... Цел на Своге им беше баража понеже има начин да изкарат пари - не им е приоритет А група..така че честито на Етър, Ботев и на Гоце Делчев
.... И сега аз се зачудвам дали изобщо биха могли да им излязат сметките на Своге, понеже Ботев е по-силния отбор и няма да имат голяма трудност с тях, така че може да си спестят една хубава сума - примерно дето се точат от Своге да вземат за да "продадат" баража ... но това е без значение за обикновените люде

.... И сега аз се зачудвам дали изобщо биха могли да им излязат сметките на Своге, понеже Ботев е по-силния отбор и няма да имат голяма трудност с тях, така че може да си спестят една хубава сума - примерно дето се точат от Своге да вземат за да "продадат" баража ... но това е без значение за обикновените люде

- krasimilkov
- Контакти:
nik_bg1 написа:гр. София - стадион "Славия" /сряда 30-ти май от 17:00ч./
Oчаквам победа за „Ботев“ Пловдив, поне с два гола разлика и въпреки неудобния ден, и час, поне 3000 фена от Пловдив.
Трябва да го обяват за почивен,нали и за буферите беше така!!!Хайде победа

- kostura_1912
- Контакти:
Мача на сезона за Ботев!Надявам се на пълна доминация от наша страна,на трибуните е ясно!В софия ще пристигнем......
Brannik написа:За тези дето още не знаят... Цел на Своге им беше баража понеже има начин да изкарат пари - не им е приоритет А група..така че честито на Етър, Ботев и на Гоце Делчев![]()
![]()
![]()
За тези, които още не знаят - на Спортист Своге са обещани доста пари за да бият Ботев и догодина да залагат заедно с обичайния заподозрян. Ако някой си мисли, че баража ще е лесен, нека се зареди с нерви, защото мачът ще е на кръв и ще трябва да положим доста усилия на терена и по трибуните за да го спечелим. Спортист Своге са най-добрия отбор в другата група и това може да го потвърди всеки, който е запознат със ситуацията на запад. Мощно всички в София в сряда и нека Господ е с нас.
Последна промяна от T&T на 24 май 2012 00:32, променено общо 1 път.
Brannik написа:За тези дето още не знаят... Цел на Своге им беше баража понеже има начин да изкарат пари - не им е приоритет А група..така че честито на Етър, Ботев и на Гоце Делчев![]()
![]()
![]()
Към настоящия момент, целта пред ръководството на Своге е А-група на всяка цена, но аз вярвам, че ще победим.