"Любимец"Любимец - "Ботев"Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
red_HOOLIGANS
Контакти:

Re: "Любимец"Любимец - "Ботев"Пловдив

Мнениеот red_HOOLIGANS » 10 май 2012 20:30

Мисля,че Ботев ще победи и ми се иска да ги гледам в А Група вече,не ми се гледат отбори като Светкавица :) :) :) :)

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 10 май 2012 21:08

Любимец, ще играят на живот и смърт. Премията им е 2000 лв. на калпак.
Целта им е бараж, за да могат да го продадат. Те в А група не искат да влизат но заветната им цел е баража.
Очаквам да има много провокации, както към нашите играчи, така и към нас феновете.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 май 2012 21:12

Няма да казвам какво дочух, затова 0:1.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 10 май 2012 21:19

Номерата на един селски отбор,случайно попаднал в светлината на прожекторите покрай мача с Ботев Пловдив, няма да минат!Отиваме,мачкаме по терена и трибуните,бием и се прибираме в Пловдив да празнуваме победата!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 10 май 2012 21:25

drvasko98 написа:Мачът не знам как ще завърши, но за Ботев Пловдив е голям резил да играе решаващо дерби с Любимец. Само като прочета изречението "Дербито Любимец-Ботев Пловдив" и ме напушва смях

Сигурно ще бият.Смешно е наистина като чуеш "Дербито Любимец- Ботев",но това е положението.При бюджет 3 млн. лева дадени от Цветан,Делян и майка му,бъдещето на Сдружението зависи от дербимач с...Любимец и от един друг мач :o Къде са отишли тези пари,един Господ знае.90% от отборите в А група могат само да сънуват такъв годишен бюджет.
Прогноза - 1:3.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 10 май 2012 21:45

Бием с много "драма" и изнервени играчи по терена. 1:2. Мача във Велико Търново е без значение!

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 10 май 2012 21:46

Феновете на Ботев може да са спокойни. Миналата седмица се завъртях на мача Несебър- Любимец и от човек близко до тима от Южна България знам, че Ботев ще вземе безпроблемни три точки. Така, че спокойни. Ботев сигурно и при нормално изигран мач щеше да ги вземе, но въпреки това всичко е подсигурено.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 май 2012 21:58

Mincho написа:Феновете на Ботев може да са спокойни. Миналата седмица се завъртях на мача Несебър- Любимец и от човек близко до тима от Южна България знам, че Ботев ще вземе безпроблемни три точки. Така, че спокойни. Ботев сигурно и при нормално изигран мач щеше да ги вземе, но въпреки това всичко е подсигурено.

еее сега няма да ходя до Любимец заради теб, като знам, че ще бием с лекота и загубих интерес :twisted:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 10 май 2012 22:31

Mincho написа:Феновете на Ботев може да са спокойни. Миналата седмица се завъртях на мача Несебър- Любимец и от човек близко до тима от Южна България знам, че Ботев ще вземе безпроблемни три точки. Така, че спокойни. Ботев сигурно и при нормално изигран мач щеше да ги вземе, но въпреки това всичко е подсигурено.

Ти уби вси4ко детско в мен, а аз се бях надъхал за кърваво дерби :lol:

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 10 май 2012 22:34

Много нервен и груб мач , пълен с провокации от селяните - лежане , симулации и бавене на времето... агресивна игра на канарите и краен резултат 0-1 за БОТЕВ :!: Голъг ще падне второто полувреме , и докрая ще е ад ! Над всичко , разбира се , ще бъде жълто-черната публика , давам 2000 фена от Пловдив !...

Върни се в “Ботев”