А за "шараните" и "паламудите" очаквам адекватно наказание. Иначе гледах репортажа от мача, една среща мисля, че е достатъчно. А ако се повтори, примерно става 3 без публика.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Bartolomej написа:Дисциплинарната комисия към БФС наказа Ботев Пд с 1 мач лишаване от домакинство.
Това решение бе взето на редовното заседание на комисията, което приключи преди минути. Освен това "канарчетата" ще трябва да заплатят имуществена санкция в размер на 2000 лева.
4 футболисти на Ботев ще изтърпят наказание за натрупани картони в следващия мач срещу Доростол, който "жълто-черните" печелят служебно с 3:0.
Това е прекалено тежко наказание . Има ли справедливост питам аз ? Какви са тези двойни аршини ?
Bourgas написа:Брей, че много файтъри имало тука![]()
Другото, относно, че Ботев били навсякъде домакини, дзаааак : [offtopic]http://www.chernomoretz.bg/news/588/%22%D0%90%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5%22-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86 Вижда се в началото на репортажа.[/offtopic]
А за "шараните" и "паламудите" очаквам адекватно наказание. Иначе гледах репортажа от мача, една среща мисля, че е достатъчно. А ако се повтори, примерно става 3 без публика.
Raoul_Duke написа:Bartolomej написа:Дисциплинарната комисия към БФС наказа Ботев Пд с 1 мач лишаване от домакинство.
Това решение бе взето на редовното заседание на комисията, което приключи преди минути. Освен това "канарчетата" ще трябва да заплатят имуществена санкция в размер на 2000 лева.
4 футболисти на Ботев ще изтърпят наказание за натрупани картони в следващия мач срещу Доростол, който "жълто-черните" печелят служебно с 3:0.
Това е прекалено тежко наказание . Има ли справедливост питам аз ? Какви са тези двойни аршини ?
Теб кво ти пука?
Свиркай другия път като идваш към Пловдив, ще ти подаря някакъв жълто-черен сувенир, така и така само за нас мислиш![]()
И колата ще ти паркираме някъде, споко, знам, че ви е голям кахър тва с "безопасните" паркоместа
Plovdiv1912 написа:Bourgas написа:Брей, че много файтъри имало тука![]()
Другото, относно, че Ботев били навсякъде домакини, дзаааак : [offtopic]http://www.chernomoretz.bg/news/588/%22%D0%90%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5%22-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86 Вижда се в началото на репортажа.[/offtopic]
А адекватно наказание ще има ли за автора на темата?
На всяка манджа точно вие ли трябва да се месите?
Какво ви бърка пак Ботев?
Гледайте си морето, дюните и квартирите, Ботев го оставете на Пловдив!
Древен и Вечен написа:Петте фена на Черноморец пак взеха да вият на умряло в тоя утрепан форум.Много им е промил мозъците Илко Фена Марази Жълто... Колко искате да бъде наказанието бе ?
Plovdiv1912 написа:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта