Ботев Пд - Етър ВТ 21.04. 17:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Ботев Пд - Етър ВТ 21.04. 17:00
Преди няколко седмици ги изпуснахме в Търново,освен това имат проблеми и със състава,така че мача отива на победа за Ботев.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Yellow blood написа:Мачът във Варна беше отвратителен и като игра и като резултат. Но сега трябва да гледаме напред и да не се отчайваме докато има теоритични надежди. Мисля, че Етър ще дойдат да играят доста затворено, тъй като равният ги устройва при това развитие в групата. По тази причина си мисля, че нашият състав трябва да е максимално агресивно построен. Ето как си го представям аз:
-------------------Иванов------------------
Й.Христов---Ноко---Домакинов---Шведа
-----------Кривия---------Манчев-----------
Веселинов-----П.Атанасов-----Д.Атанасов
------------------Курдов-----------------------
Така по двата фланга ще имаме едновременно и бързина и техника, централната зона на защитата ще е стабилна, в средата на терена ще имаме рутина и креативност, а в нападение двама нападатели с различни допълващи се един друг качества. Общо взето и всеки си е на типичен за него пост, с изключение на играчите на бековете. Но се видя, че Бачев е трагичен и Шведа е добре пак да мине отляво, а Данчо Христов има толкова комплексни качества, че си мисля, че ще е по-полезен на десния бек от Аргиров, който напоследък не е във форма.
Това е Ботевизмът - вчера бях не на себе си от загубата, а от днес пак мечтая и гледам напред.
Матеус, ти ли си?
нищо общо с истината няма тази схема, данчо христов не е бек, там ще играе аргиров, къде е рахов или викаш без дефанзивен халф, а веселинов е титуляр за по 19 така че пропуска и този мач.
иначе 1 на мъка за нас
- Yellow blood
- Контакти:
B-1912 написа:Матеус, ти ли си?
нищо общо с истината няма тази схема, данчо христов не е бек, там ще играе аргиров, къде е рахов или викаш без дефанзивен халф, а веселинов е титуляр за по 19 така че пропуска и този мач.
иначе 1 на мъка за нас
Не съм Матеус, приятелю, даже и братовчед му не съм.

БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- rump_shaker
- Контакти:
- Botevist_1912
- Контакти:
Пичовете от етър не са нищо особено, гледах репортаж от мача им с Любимец. Вкараха супер случайни голове. Прогнозата ми е победа за Ботев с 3 - 0.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
-
- Контакти:
A вярно ли е, че са отпуснати само 100 билета за гостите?
- rump_shaker
- Контакти:
daydreamer написа:A вярно ли е, че са отпуснати само 100 билета за гостите?
А ся де, и аз съм възмутен че няма каде да се настанят хилядите боляри които ще се изсипят насред Брестник! Тва е подигравка........... !

абе вие май пак тръгвате с голямата кошница и какво като не сме хиляди 100 ги имаме 100%
голямо самочувствие голямо чудо ама да видим 

Unscrewed написа:абе вие май пак тръгвате с голямата кошница и какво като не сме хиляди 100 ги имаме 100%голямо самочувствие голямо чудо ама да видим
Ти остави нашето самочувствие, вие ако сте 100 имате по бира от мен всичките 22-ма

нека видим бъдете така наперени дано и големите ви футболисти да са така ще се радвам пък ще видим накрая