Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Възрастен
Контакти:

Re: ПОТВЪРДЕНО! ПОДНОВЯВАТ СТРОЕЖА НА КОЛЕЖА ВЪВВТОРНИК!

Мнениеот Възрастен » 07 юли 2014 16:09

Red_Neck написа:
El Commandante написа:
vaskonti написа:Това, че са дадени, не значи, че са свободни. Възможно е да седят в сметка, от където могат да се усвояват чак след като работата бъде свършена. Въобще, има милион възможности, тук само си гадаете.

Еми не е така бе,ако сметката е в КТБ, те откъде знаят че ше си ги получат изобщо,та ше започнат да строят.
Замисли се-аз ти давам 1000 лева напред за да ми свършиш някаква работа....да ми боядисаш колата-съвсем примерно, ти си получаваш парите, след което на мен нещата ми тръгват на криво и ми блокират другите сметки. Да де,ама 1000та лева аз съм ти ги дал,те са в теб,откъде накъде ше отказваш да правиш това за което съм ти платил вече?
Пак ти казвам-има нещо адски нередно в цялата работа...

Това за което се сещам е ако има някаква форма на Акредитив и КТБ да е обслужващата банка-гарант.
Т.нар. "предплатени СМР" най-често не са авансови плащани, а парите стоят гарантирани по сметки и се разплащат след подписване на съответния ППП.
По този начин и двете страни се застраховат.
До 21 не остана ..... скоро ще разберем.

Нещо такова ще да е, тип "кредитна линия".

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот Bate_Mitko » 11 юли 2014 11:46

В едно от интервютата които Тервел Златев даде, каза че са нужни около 5 000 000 лева за да бъде завършен стадиона само че 3-та категория , а не 4-та както беше предвидено. Тези му думи ме навеждат на мисълта, че доста голяма част е предплатена или поне има някакви гаранции, ще видим до 21-ви остава малко. На пресконференцията Джиджев заяви, че е сложно, че строежът на стадионът се финансира по съвсем отделен начин от клубът и че датата 21.07.2014 е важна за клубът. Като се замисли човек 5 милиона все пак не са някаква космическа сума и има шансове стадионът да се довърши!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 11 юли 2014 12:08

Bate_Mitko написа:В едно от интервютата които Тервел Златев даде, каза че са нужни около 5 000 000 лева за да бъде завършен стадиона само че 3-та категория , а не 4-та както беше предвидено. Тези му думи ме навеждат на мисълта, че доста голяма част е предплатена или поне има някакви гаранции, ще видим до 21-ви остава малко. На пресконференцията Джиджев заяви, че е сложно, че строежът на стадионът се финансира по съвсем отделен начин от клубът и че датата 21.07.2014 е важна за клубът. Като се замисли човек 5 милиона все пак не са някаква космическа сума и има шансове стадионът да се довърши!

21-ви вече не е особено съществена дата, след като стана ясно, че КТБ приключва участие.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 11 юли 2014 13:36

Тя излиза, въпросът е, сметките на Ботев Пловдив къде отиват/остават? В "Креди Агрикол" или в зачеркнатата КТБ :?:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 11 юли 2014 13:40

Ботевъ Пловдивски написа:Тя излиза, въпросът е, сметките на Ботев Пловдив къде отиват/остават? В "Креди Агрикол" или в зачеркнатата КТБ :?:

Ботев дали няма да е в графата "Свързани с Василев"? Според мен няма съмнение.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 11 юли 2014 13:45

ZinedineZidane написа:
Ботевъ Пловдивски написа:Тя излиза, въпросът е, сметките на Ботев Пловдив къде отиват/остават? В "Креди Агрикол" или в зачеркнатата КТБ :?:

Мда, и аз така мисля. И тогава остава само един въпрос: Какво правим оттук нататък :?: Да се надяваме, че скоро ще има нова пресконференция на Джиджев и Златев...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 11 юли 2014 13:49

Ботевъ Пловдивски написа:
ZinedineZidane написа:

Мда, и аз така мисля. И тогава остава само един въпрос: Какво правим оттук нататък :?: Да се надяваме, че скоро ще има нова пресконференция на Джиджев и Златев...

Изкарваме сезона, мисли се за нов план за развитие, нови спонсори евентуално и те така...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юли 2014 13:51

ZinedineZidane написа:
ZinedineZidane написа:

Изкарваме сезона, мисли се за нов план за развитие, нови спонсори евентуално и те така...

То това хубаво, само да не оставят едно чудни дългове, че тогава...
Да не стане в един чуден момент така, че всичките ни водещи клубове да гризнат дървото... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 11 юли 2014 13:56

vaskonti написа:
ZinedineZidane написа:
ZinedineZidane написа:

Да не стане в един чуден момент така, че всичките ни водещи клубове да гризнат дървото... :roll:

Не знам, снощи са платили заплатите за юни, има сметки в нова банка (коя, Божа работа), имаме време да продаваме скъпите чужденци до 10 септември, от утре ще подписват новите договори на до 3000 евро и така. За стадиона ще видим...
Изображение Изображение

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 11 юли 2014 14:33

vaskonti написа:
ZinedineZidane написа:
ZinedineZidane написа:

Не знам, снощи са платили заплатите за юни, има сметки в нова банка (коя, Божа работа), имаме време да продаваме скъпите чужденци до 10 септември, от утре ще подписват новите договори на до 3000 евро и така. За стадиона ще видим...

Идват некви избори...клубовете тогава от към политически партийни интереси, винаги са актуални от към спонсориране,но ако е Пеевски,просто нема смисъл.А ако финансирането е политическо,е нетрайно и краткосрочно.Стадиона...на 95% е out of service,единственото спасение като най-голям стопански субект е община Пловдив....съмнява ме сериозно дали има точно сега 5 мил. лв за него,но все пак е герберска.Нов спонсор за Ботев,евентуално "Тиквата" предизборно,има 4 млрд....един стадион да превърти 5 милиона,бълха го ухапала,но отвращението за истинските ботевисти, ще е като към Бареков.Поне има терен и база в Коматево за "А" група.

Върни се в “Ботев”