ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Истината е някъде там......

Мнениеот hetfield » 12 окт 2009 10:36

А аз искам да се обърна към Томислав Русев и всички негови колеги.За Казанската афера се свързахте с треньора и президента на Рубин,проверявахте УЕФА изписахте тонове мастило.Ако това е селска афера питам Ви защо не си размърдате малко журмалистическите задници и не започнете разследване интервюта и проверки?Зачислете един журналист,който и до тоалетната да ходи с Пичони и да не спира да му задава въпроси,Проверете и намерете Орнела,обадете му се и го пуснете в ефир както направихте с Рубин.Пепси има отдел за връзки с общественоста задайте им въпрос чували ли са за Ботев Пловдив.Имате колеги и в Италия свържете се с тях нали там се пише за нас,искайте и от тях яснота и те да разнищват вероятна афера.Г-н Русев,чете форума и не само той така,че се размърдайте и направете нещо за да заслужите прозвището журналисти и не обслужвайте само 1 отбор и неговите фенове

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 12 окт 2009 10:43

PAPI1912 написа:
bnborisov написа:ПРЕДЛАГАМ, АКО ДО ПЕТЪК НЕ СЕ ПОЯВИ ТОЗИ ОРНЕЛА И НЕ ДАДЕ ШИРОКА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ДА НЕ ХОДИМ НА МАЧА С ЦСКА

ОТЛИТАЙ :evil: :evil: :evil:

КЕФИШ МЪ

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 12 окт 2009 10:46

hetfield

chakaj ot umrial pismo ... :evil:

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 12 окт 2009 10:51

Ами нали от това се хранят,нали това е нужно да имат рейтинг?Ако някой попадне на сензация и я публикува ще е номер 1 и ще го цитират доста медии в случая не само в България.Наистина ме изумява родната журналистика

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 окт 2009 12:39

vhpvhp написа:Мда ,факт е ,че нещата зациклиха. Със сигурност зная ,че италианската футболна федерация плаща парите на италианските играчи. Това ,заедно с другите дребни епизоди /кафетата на Пичони , Бифи и Митко ; оргиите в "Папараци" , бягството на Гонела , ослушването на Мбамба за договор,липсата на пари за българите ,за тренировки на ст."Пловдив".../ навежда на песимистични мисли...Тази седмица е критична за развитието на цялата история. Ако продължава "тичането по тъча" ,в близост до нотариуса , но без подписи по сделката , ще трябва да надуем пак бойната тръба... :evil:

Ако дадеш доказателства за приказките си (за федерацията)добре.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 12 окт 2009 13:47

Имам молба към тези от вас, които сте в Пловдив.

Намерих този адрес на Зоналният съвет на БФС в Пловдив:

Пловдив
Димитър Енчев - председател
Тел.: 032/62 61 17

Опитайте се да се свържете с този човек и да разберете, кой се води собственик на БОТЕВ и какво въобще знае. Така може да получим нова информация, а не да четем журналистически небивалици изсмукани от пръсти и реакции на хора в който нямаме никакво доверие.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 12 окт 2009 13:48

PLOVDIV PEE 1912 написа:
vhpvhp написа:Мда ,факт е ,че нещата зациклиха. Със сигурност зная ,че италианската футболна федерация плаща парите на италианските играчи. Това ,заедно с другите дребни епизоди /кафетата на Пичони , Бифи и Митко ; оргиите в "Папараци" , бягството на Гонела , ослушването на Мбамба за договор,липсата на пари за българите ,за тренировки на ст."Пловдив".../ навежда на песимистични мисли...Тази седмица е критична за развитието на цялата история. Ако продължава "тичането по тъча" ,в близост до нотариуса , но без подписи по сделката , ще трябва да надуем пак бойната тръба... :evil:

Ако дадеш доказателства за приказките си (за федерацията)добре.

Не знам той има ли доказателства, но аз имам точно обратните - че италианското БФС въобще не го интересува за такива футболисти, единствено правят лагер-сборове, подобни на онези, които италианския журналист каза. Поддържане на форма и контакти с мениджъри...

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 12 окт 2009 14:10

Пак ли ще се заяждаме ? Какви доказателства искаш да имам - писмени ? Нямам.Аз не съм разследващ журналист и не ми трябват , работя като служител в частна компания... Просто преразказах един разговор ,който съм имал преди два дни. Човекът общо взето не ме е подвеждал досега. Човекът е спортен журналист. Ако искаш вярвай - ако искаш недей. А ти какво доказателства имаш ,че Орнела плаща заплати - дай да видим ?! :roll: Искренно ще се зарадвам на такива.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 12 окт 2009 14:14

... аз имам точно обратните - че италианското БФС въобще не го интересува... А ей тоя пасаж говори за форумно лаладжийство :!: Защо ? Ако си интелигентен ще се сетиш защо...

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Италианският ФС: Не плащаме заплати на играчи!

Мнениеот Fallen_Angel » 12 окт 2009 14:23

След поредица от интервюта, мнения и разследвания, екип на Спортно.инфо реши да провери как седи ситуацията с т.нар. "Заплати за безработни" в италианската футболна федерация.

След поредица от прехвърляния по телефона, Отец Румен Станев, говорещ свободно италиански, се свърза с необходимия човек. При разясняване на ситуацията италианеца бе толкова изненадан от вероятното съществуване на подобна програма, че се наложи да повторим два пъти за какво иде реч.

Още по темата
Последна промяна от Fallen_Angel на 12 окт 2009 14:29, променено общо 1 път.

Върни се в “Ботев”