Нефтохимик-Ботев 2:2 (FT) на "Лазур"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: Нефтохимик-Ботев на "Лазур"

Мнениеот trakia » 18 сеп 2011 15:59

lubzdr написа:
trakia написа:Незнам майна ,че нашите не са роналдовци и месита е ясно ама ги гледам мъчат се ,опитват се.
Явно големите приказки ,че ще минем като на парад през групата ги накара да си мислят ,че ще се разхождат и от където я ритнат ще влиза и така в началото 1,2,3 Х-а и после вече заиграха и нервите и публиката с натискът си върху им ,нещата станаха по-сложни от колкото всеки е очаквал в тва число и Хубчев.
Отделно всички ни се мятат като на финал на ШЛ и добрали се един път до Х-а започва едно люто лежане ,бавене на играта ,нарушения.Неможе да им се сърдим все пак тези Х-ве остават във витрината на славата им да я красят -Х срещу не кого да е а Ботев Пловдив!!!
Нашите момчета прегарят в това нервно положение и неуспяват да реализират 100% голови ситуации.
Страшен карък е налегнал върху ни. Страшно се нуждаем от добра серия в следващите 7 мача и на зимната пауза както и Бакала и Хубчев споменаха да се търсят вече по-класни имена около ,които да заиграят наличните ни талантливи и млади футболисти ,а някои от тях ,които неуспеят да се докажат до тогава естествено ще поемат по пътеките към други клубове.
2:2 с Нафтата . Е немога да отрека ,че за тях тва си беше страшен празник ,веселба ,хора,ръченици итнт.Подвиг на бургаският футбол!
Гледаме напред към следващият мач и тва е ,твърдо зад отбора!!!

Понеже явно от скоро гледаш футбол и дрънкаш небивалици (както между другото и още няколко твои съфорумници), ще ти цитирам малко статистика, за т. нар. "подвиг на Бургаския (с главна буква) футбол":

Тимовете на Нефтохимик и Ботев са изиграли 20 мача помежду си в А група и 2 мач на ниво югоизточна В група. Нефтохимик има 12 победи 3 равни и 7 победи има Ботев. Головата разлика е 39:25 за Нефтохимик.

Още по-глупаво е да пишеш за лежане и бавене от страна на противника, точно в коментарите за този мач.

Неуместните коментари, на някой от списващите тук, относно дузпите, направо ме карат да се разсмея от сърце. А още по-смешно ми става, като прочета, че едва ли не те са били причината да не победите. Та да ви попитам, вие в този мач колко гола вкарахте от игрова ситуация? Щото аз не се сещам за нито един.

Явно е, че ви тормози факта, че вече имате и гостувания тук таме и отборите ви се опъват, ама айде няма нужда да си чешете излишно самочувствието... просто това едва ли ще промени факта, че не само сте равностойни на повечето отбори в групата, а дори на някой от тях отстъпвате. А иначе ако си ви харесва повече във вашия си филм, живейте си в него и се чудете що губите точки тук и там.

А колкото до "бездарника" Хубчев, нямам лични наблюдения върху треньорската му работа, само знам, че като застана начело на отбора на Черноморец Поморие, го превърна от един обезкървен и посредствен отбор, в отбор стигнал финала за купата, спечелил 1-во място в "Б" група миналата година и победил къде какво може в баражите за влизане в "А" група. А иначе каруцата като се обърне, пътища много.

Сори ако приемате мнението ми за спам, но влезнах в темата очаквайки да прочета повече за футболния празник вчера (определено какъвто и да беше резултата от този двубой, пак бихбил доволен, че присъствах и усетих тази емоция) и се издразних от мегаломанските изказвания на някой фенове. Слезте малко на земята и се опитайте да гледате малко по-безпристрасно на нещата, след като ще коментирате - не е лесно, но не е и невъзможно.

Не знам какво е било качеството на картината, че толкова добре да прецените кое било дузпа и кое не, но според мен (като очевидец на срещата) най-измислената от 3-те дузпи бе точно вашата, защото вратаря изби топката, след което Курдов му се хвърли в ръцете и падна като заслужил артист от народния театър, без дори да е играл с нея, но понеже може да е било зрителна измама, а и не съм гледал великите повторения, на които всичко се вижда, не смея да споря.

Айде със здраве и успехи занапред

От скоро ,от скоро има-няма 20 и няколко години гледам футбол :) За лежането и бавенето на играта не ставаше въпрос точно за вас ,а като една цяла съвкупност на останалите "грандове" добрали се до заветният Х.
Иначе е тъпо да твърдиш ,че нашата дузпа е по-недузпа от вашите ДВЕ "100%" .
Два пъти някой там се струполява в женствен стил -тип евтин БГ каскадьор в още по-евтина холивудска продукция с режисьор Чучко Съдиичко.
Като ти чета изказването кой от кога гледа футбол ,ти явно гледаш от преди да го има Нефтохимик (м/у другото тогава на кой беше фен?) та е напълно възможно и очите да ти играят лоши номера ,та припоръчвам смяна на диоптъра или тишина във форума!
Със здраве кат си казал!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 18 сеп 2011 16:02

lubzdr написа:сега видях и повторение от мача излъчван в интернет и съм още по сигурен в преценката си. Всеки, който разбира поне малко от геометрия може да прецени по движението на топката, кой е играл с нея, както и всеки непредубеден и безпристрастен наблюдател може да установи какъв подарък е тази дузпа. Вярно е, че съдиите далеч не са безгрешни, а и гледайки на повторението положението на рефера, мога да се съглася, че едва ли този подарък е направен умишлено, но дузпа в тази ситуация не съществува.

Хаха сега направо ми стана смешно, като слушам коментатора. Нямало никаква дузпа, при положение, че от позицията където се намира камерата, абсолютно нищо не се вижда от положението. Спирам да коментирам по темата

А бе ти да не си Сашо Диков,пак ти казвам благодарете на съдията.

lubzdr
Контакти:

Мнениеот lubzdr » 18 сеп 2011 16:16

Ако има някой, който трябва да благодари на съдията, това определено са феновете на Ботев. Множеството измислени и тънки нарушения бяха във ваша полза, а не във ваша вреда.

И не, далеч съм от мисълта да се сравнявам с такъв титан на конспирациите като С.Д., просто споделям собственото си мнение.

И не не съм бил в агитката на Ботев (откъдето трябваше да видя положението през 2-е мрежи - едната на оградата, другата на вратата + тялото на вратаря), а бях в сектор "А", от която страна точно стана нарушението и си мисля, че имах достатъчно добра видимост (за разлика от феновете на Ботев), а и ми е малко рано за диоптри.

Колкото за има няма 20 години наблюдаващия футбол фен, толкова по зле за теб :) След като можеш да твърдиш, че за нас било невероятен празник да се докопаме до Х срещу Ботев, при положение, че имаме доста повече победи над вас, отколкото вие над нас (почти двойно), явно си доста безпристрастен в коментара си

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 18 сеп 2011 16:21

Хубаво,че станаха тия неразбории, та да минете през задния вход, че иначе за какво ли щяхме да си спорим....

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 18 сеп 2011 16:27

lubzdr написа:Ако има някой, който трябва да благодари на съдията, това определено са феновете на Ботев. Множеството измислени и тънки нарушения бяха във ваша полза, а не във ваша вреда.

И не, далеч съм от мисълта да се сравнявам с такъв титан на конспирациите като С.Д., просто споделям собственото си мнение.

И не не съм бил в агитката на Ботев (откъдето трябваше да видя положението през 2-е мрежи - едната на оградата, другата на вратата + тялото на вратаря), а бях в сектор "А", от която страна точно стана нарушението и си мисля, че имах достатъчно добра видимост (за разлика от феновете на Ботев), а и ми е малко рано за диоптри.

Колкото за има няма 20 години наблюдаващия футбол фен, толкова по зле за теб :) След като можеш да твърдиш, че за нас било невероятен празник да се докопаме до Х срещу Ботев, при положение, че имаме доста повече победи над вас, отколкото вие над нас (почти двойно), явно си доста безпристрастен в коментара си

Камерата не смима от сектора на Ботев ,а от мястото на което ти твърдиш ,че си бил !
Разбираемо ,че нашият коментатор ще изригне с всякви лафове в подкрепа на Ботев ,все пак ако не си разбрал тва е ТВ Ботев ,а не Канал 1 или канал Волна Чайка.
Геометрията на топката е овална иначе ти явно говориш за треакторията на полета ,което не изключва Курдов да играе първи и да рекошира във вашият вратар.
Да речем обаче ,че вратаря е играл първи ,тва оправдава ли го ако след като е играл с топката убие играч във вашето наказателно поле пък и бил играча без топка и къв картон се дава тогава при явно умишлено нарушение?
И кажи ни най-кайрая на кой беше фен преди да станеш фен на Нефтохимик?
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 18 сеп 2011 16:37

lubzdr написа:Ако има някой, който трябва да благодари на съдията, това определено са феновете на Ботев. Множеството измислени и тънки нарушения бяха във ваша полза, а не във ваша вреда.

Всичко ще си пролечи кой крив-кой прав ,да видим колко дузпи още ще ви дадат100%.Това напомняне за победите показва колко психически неуравновесен човек си,Ботев винаги ще е по -велик,такава мимолетна ваша история не е база за сравнение.Вашия град няма фут.история и никога няма да има,а ще има Цска и Левски ОЛЕ.СмеШник....

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 18 сеп 2011 17:01

Липсват ни Данчо Минев , Арфата , Животното - с тях щяхме да седим по добре на терена и атаката по крилата щеше да е убийствена .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 18 сеп 2011 17:26

lubzdr, аре вече да млъкнеш :twisted:
колкото повече пишеш, толкова повече се излагаш
Относно вашите две дузпи, искам да ти кажа, че подобни се свирят само за Левски на Герена. Ти ми говориш за нашата, която си е 100 процентова по учебник, що за наглост е твоето. :twisted:
Както виждаш въпреки това никой не ви напада за дузпите, ние си коментираме нашите кусури и проблеми.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 сеп 2011 18:06

lubzdr написа:
Понеже явно от скоро гледаш футбол и дрънкаш небивалици (както между другото и още няколко твои съфорумници), ще ти цитирам малко статистика, за т. нар. "подвиг на Бургаския (с главна буква) футбол":

Тимовете на Нефтохимик и Ботев са изиграли 20 мача помежду си в А група и 2 мач на ниво югоизточна В група. Нефтохимик има 12 победи 3 равни и 7 победи има Ботев. Головата разлика е 39:25 за Нефтохимик.

Още по-глупаво е да пишеш за лежане и бавене от страна на противника, точно в коментарите за този мач.

Неуместните коментари, на някой от списващите тук, относно дузпите, направо ме карат да се разсмея от сърце. А още по-смешно ми става, като прочета, че едва ли не те са били причината да не победите. Та да ви попитам, вие в този мач колко гола вкарахте от игрова ситуация? Щото аз не се сещам за нито един.

Явно е, че ви тормози факта, че вече имате и гостувания тук таме и отборите ви се опъват, ама айде няма нужда да си чешете излишно самочувствието... просто това едва ли ще промени факта, че не само сте равностойни на повечето отбори в групата, а дори на някой от тях отстъпвате. А иначе ако си ви харесва повече във вашия си филм, живейте си в него и се чудете що губите точки тук и там.

А колкото до "бездарника" Хубчев, нямам лични наблюдения върху треньорската му работа, само знам, че като застана начело на отбора на Черноморец Поморие, го превърна от един обезкървен и посредствен отбор, в отбор стигнал финала за купата, спечелил 1-во място в "Б" група миналата година и победил къде какво може в баражите за влизане в "А" група. А иначе каруцата като се обърне, пътища много.

Сори ако приемате мнението ми за спам, но влезнах в темата очаквайки да прочета повече за футболния празник вчера (определено какъвто и да беше резултата от този двубой, пак бихбил доволен, че присъствах и усетих тази емоция) и се издразних от мегаломанските изказвания на някой фенове. Слезте малко на земята и се опитайте да гледате малко по-безпристрасно на нещата, след като ще коментирате - не е лесно, но не е и невъзможно.

Не знам какво е било качеството на картината, че толкова добре да прецените кое било дузпа и кое не, но според мен (като очевидец на срещата) най-измислената от 3-те дузпи бе точно вашата, защото вратаря изби топката, след което Курдов му се хвърли в ръцете и падна като заслужил артист от народния театър, без дори да е играл с нея, но понеже може да е било зрителна измама, а и не съм гледал великите повторения, на които всичко се вижда, не смея да споря.

Айде със здраве и успехи занапред

Понеже явно и ти от скоро гледаш футбол, да ти разясня малко.

Ботев и Нефтохимик имат 20 мача в последните 11 години само. Преди това май не си бил роден.

Питаш ние колко гола вкарахме от игрова ситуация, и май пропускаш че автогол пак е от игрова ситуация. Центриране, удар, рикошет гол. На всеки 2-3 мача се случва нещо такова във футбола. А вие колко гола вкарахте от игрова ситуация?

Пусни си видието от мача, и ми кажи втората дузпа, нарушението от къде започва? Май наиситна от скоро гледаш футбол и непознаваш правилника.

И понеже наистина доказа че си футболен лаик. От 38 мача в В група изиграхме само 2 като домакини когато трябваше да гостуваме. Така, че ай със здраве и упсех!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 18 сеп 2011 18:44

Аз пък съм леко обнадежден от този мач. Обнадежден от желанието за промяна в статуквото и при играчите и при треньора. Хубчев, може би разбра, че Асенов ще му е от полза. Бързи смени при негативното развитие на играта, а не както досега изчакване до последно и пропускане на момента. Момчетата също играха надъхано. Определено очаквам по-добри резултати в идните мачове. И най-после сработване след евентуалното завръщане на Ноко и Аргира в защита. Арфа, бързо оздравяване, че и от теб има нужда!!!

Върни се в “Ботев”