ФК"Ботев"Пд - ФК"Димитровград"/29.IX.2010г. от 18:00 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ФК "Ботев" Пловдив - ФК "Димитровград" - 29.IX.2010 г.
ПОБЕДА В СРЯДА С 5,6-0 САМО ЗАРАДИ ИЗКАЗВАНЕТО НА ТРЕНЬОРА НА ДИМИТРОВГРАД,ЧЕ НЕФТОХИМИК Е ПО-КЛАСНИЯ ОТБОР ОТ БОТЕВ И ЗАТОВА МОЩНО В СРЯДА НА КОЛЕЖА ЗА ДА ПОДКРЕПИМ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!КРАСОТА,ВЯРА И БОРБА НИЕ БОТЕВ СМЕ И НА ПЛОВДИВ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ!
- plovdivchanina
- Контакти:
Ще е добре на Владо да му бъде дадена почивка и на негово място или Илиан Енчев или Васко Василев. Запрян Иванов може да направи официален дебют и Роналд Донев да видим в игра. Определено ще бием 4-0 като на представянето.
П.П.Днеска май трябваше тегли жребия за турнира на АФЛ, в който сме задължени да участваме някой ако има някаква информация да сподели според мен в този турнир ще е добре ако има възможност да играят юношите старша и младша възраст.
П.П.Днеска май трябваше тегли жребия за турнира на АФЛ, в който сме задължени да участваме някой ако има някаква информация да сподели според мен в този турнир ще е добре ако има възможност да играят юношите старша и младша възраст.

Re: ФК"Ботев"Пд - ФК"Димитровград"/29.IX.2010г. от 18:00 ч.
ВСИЧКИ НА МАЧА ! ВСИЧКИ НА ТРИБУНАТА !

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

plovdivchanina написа:Ще е добре на Владо да му бъде дадена почивка и на негово място или Илиан Енчев или Васко Василев. Запрян Иванов може да направи официален дебют и Роналд Донев да видим в игра. Определено ще бием 4-0 като на представянето.
13.10 Марково-Ботев,а ако бием на 20.10 Ботев-Карлово.Дано Армандо подпише!
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
По-добре да падаме от Марково и да си гледаме нашата купа 

plovdivchanina написа:..Запрян Иванов може да направи официален дебют...
Ако е в тандем с Курдов съм съгласен, но, макар да не съм от вечно плюещите Пльоко, хич не ми се рискува да се закучи мача ако и двамата пак нямат ден

Invader написа:По-добре да падаме от Марково и да си гледаме нашата купа
Май си прав. Защото в противен случай стават много мачове и заради аматьорската купа ще отслабим другите 2 фронта - КБ и В РФГ, а те са много по-важни за нас. Другият вариант е да пускат младежи, които не играят в основния състав.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
-
- Контакти:
Само някой да си помисли да не идва на мача заради времето , всички на стадиона!
Далече съм и не мога да гледам мачовете на Ботев на живо, но започвам да се притеснявам, че всеки удар в рамките на вратата ни е 90% гол.
105 години / 4 поколения ботевисти!
-
- Контакти:
Още ли падаме с един на нула ,че радиото каталяса нещо ?