БФС:Ботев не може да играе в Б група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Niki-Barca
Контакти:

Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.

Мнениеот Niki-Barca » 03 юни 2010 22:02

О БОЖЕ КОЙ ГО КОАЗВА ... И ИМАТ НАГЛОСТА ДАЖЕ ДАГО КАЖАТ ЧЕ ВЗИМАТ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ :shock: :shock: :shock: :shock: ХАХАХХАХАХАХАХХАХАА ДА ПАЗИ ГОСПОД !

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 03 юни 2010 22:04

Hacko1912 написа:
жълт ламтурник написа:Наско, радвам се, че си разбрал.Борбата.... оттук нататък ще е за отбор от качествени футболисти, които да върнат Ботев отнова в елита.

Пич, ако не бяхте настоявали толкова много, БФС нямаше да отнеме лиценза на Митко, а вие можехте да си действате по възраждането.Митковото АД щеше да затъне още финансово и влизането на синдик, щеше да е много по-вероятно, както и казусът Берое, но вие решихте, че трябва така да направите и го направихте.Да обвинявате сега всички извънземни.. не си струва.

както казах - НЯМЯ ТАКЪВ филм. От години чакаме и се надяваме или ДХ да продаде, или да затъне, или БФС да направи нещо и го разкара, или Двата да си свърши работата и да му ликвидира АДто - НЕ И НЕ! 100 000 пъти сме минавали по този път. милиони. Нула гаранция че днес и сега щеше да има някъв Ботев с лиценз който да не е да ДХ. НУЛА!Ние си вървиш напия път., Вие никога не сте бил там където сме ние от векове и няма как да го разберете.

А кой говори за продаване?Вие проглушихте света с казусът "Берое", но май нямате желание да го повторите, а търсите вариант на безплатен обяд.. е, такъв има само на партийните конгреси, ако си от клакьорите.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 юни 2010 22:05

http://bsport.bg/article-8076 - от сайта на Бареков

Бакалов обаче въобще няма идея какво да прави, поне това се подразбира http://bsport.bg/article-8066

Някой тук знаели, колко са задълженията на ПФК Ботев 1912 АД?
Изображение

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 03 юни 2010 22:09

hlucho написа:За първи път БФС да вземат правилно решение!

Вторият път ще е , когато ви изритат вас, но когато и да го направят, все ще е късно :evil:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 юни 2010 22:11

БФС просто си спази нормативните документи, щото тоя път нямаше как. Все едно аз да създам сдружение Саудитска Арабия, примерно, и да искам НАТО да изгони оня селянин с чаршафа и да ме въведат във владение на петролните кладенци. Във всеки случай, ако не друго, днес окончателно и безвъзвратно се отървахте от Христола. Ама, според мен, както 8 отбора отпадат от Б група (7 де, осмият е христоловият Ботев), спокойно можеше да вземете лиценза на някой от тях, вместо да чакате не знам какво. Някак, имам чувството, че Сдружението не е по-оправно от Неградския, дано не съм прав.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Don Rumen
Контакти:

Re: Alea iacta est

Мнениеот Don Rumen » 03 юни 2010 22:15

Напред, горди канари!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 03 юни 2010 22:16

Трябва да приспим и утре на бодра глава да решим дали ще бъдем практични или емоционални в решенията си.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Alea iacta est

Мнениеот ilian12 » 03 юни 2010 22:18

Сигурен съм, че ще отидем там където искаме. Сега е момента да решим какво точно искаме?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 03 юни 2010 22:25

ilian12 написа:Трябва да приспим и утре на бодра глава да решим дали ще бъдем практични или емоционални в решенията си.

Естествено е да си продължим практично:
1.Махнахме гадината Д.Х.
2.Възродихме "Ботев"Пд
3.Почваме си откъдето кажат "здраво-мислещите", дребни души от БФС
До тук всичко си върви по-план...Значи практично,както досега.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 03 юни 2010 22:27

Нашето общество е болно и го е доказало. Как може 10 години борба на феновете на Ботев срещу един илитерат да се възприема толкова повърхностно от тукприсъстващите фенове на други отбори? Пичове Вие къде бяхте когато ние алармирахме обществото толкова време, че един самозван бизнесмен лато Христолов се гаврят с любовта на хората?
И сега когато революцията стана и след една такава загуба като днешната, хората казват,че революцията изяжда децата си.
На всички "донрожелатели' на Ботев пожелавам по един Христолов!

Върни се в “Ботев”