Селекция - лято 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев привлече участник на Европейското за юноши
Нормално е да избере отбор играещ в ЕКТ. Момчето иска да се развива. В момента Ботев предлага във всяка една насока повече от Левски.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- El Commandante
honda написа:Между другото Мъри като треньор на Ботев има положителен баланс срещу Левски. Да видим колко добре познаваш историята на любимия си клуб-колко треньори на Ботев имат положителен баланс срещу Левски?
Иначе успех на Ст.Дрянов,макар че аз не се сещам за футболист ,който да е постъпил като Ст.Дрянов и кариерата му да се е развила добре.
С това не доказваш абсолютно нищо ако се сещаш. Мъди Мастията има положителен баланс срешу най-слабия Левски в историята на футбола. Съмнявам се вече изобщо да ни паднете толкова слаби колкото миналия сезон,когато ТРЯБВАШЕ да вземем две победи в София,а вместо тва Мъди ни предаде и продаде.
Между другото,ако не беше гения на Тошко Неделев и в Пловдив щяхме да го духаме као едното нищо,защото безродната мастия със синята душа и сърце НИКОГА не е искал да побеждава Левски,тея победи са въпреки него,а не благодарение на него.
Това мисля е ясно и на малките деца.
По последноото изречение-не ме карай да се смея.Как е постъпил Дрянов:отказал е на вас,на Великия Левски?О,УЖАС,ШОК!!!
Аре малко по-сериозно! В сегашното си положение далеч не сте примамливо място за развитие на който и да било талант.Всъщност както казах по-горе,никога не сте били нещо повече от гробница за таланти. В тва отношение още сто години да бягате срещу ЦСКА няма да ги стигнете.Сад бът тру...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- El Commandante
blue avalanche написа:Ми хайде да го правим като хората...Момчето обяснява ТОЧНО защо офертата на Ботев(разбирай Л.Пенев) е по-сериозна,нали???
Щото:а си отказал на Супата,а си духнал...супата...
Момчето ПЪРВО ти казва че офертата на Ботев е по-добра, ПОСЛЕ ти казва че Пенев ни е треньор,махете ги малко тея сини очила че ставате комични вече...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- blue avalanche
- Контакти:
El Commandante написа:blue avalanche написа:Ми хайде да го правим като хората...Момчето обяснява ТОЧНО защо офертата на Ботев(разбирай Л.Пенев) е по-сериозна,нали???
Щото:а си отказал на Супата,а си духнал...супата...
Момчето ПЪРВО ти казва че офертата на Ботев е по-добра, ПОСЛЕ ти казва че Пенев ни е треньор,махете ги малко тея сини очила че ставате комични вече...
Първо се изказва тезата и после се доказва.Не сте ли го учили в училище.
Първо казва,че офертата на Ботев била по-добра.И после го "доказва"...
- El Commandante
blue avalanche написа:Първо се изказва тезата и после се доказва.Не сте ли го учили в училище.
Първо казва,че офертата на Ботев била по-добра.И после го "доказва"...
Ти си безнадежден случай,заеби...
El Commandante написа:honda написа:Между другото Мъри като треньор на Ботев има положителен баланс срещу Левски. Да видим колко добре познаваш историята на любимия си клуб-колко треньори на Ботев имат положителен баланс срещу Левски?
Иначе успех на Ст.Дрянов,макар че аз не се сещам за футболист ,който да е постъпил като Ст.Дрянов и кариерата му да се е развила добре.
С това не доказваш абсолютно нищо ако се сещаш. Мъди Мастията има положителен баланс срешу най-слабия Левски в историята на футбола. Съмнявам се вече изобщо да ни паднете толкова слаби колкото миналия сезон,когато ТРЯБВАШЕ да вземем две победи в София,а вместо тва Мъди ни предаде и продаде.
Между другото,ако не беше гения на Тошко Неделев и в Пловдив щяхме да го духаме као едното нищо,защото безродната мастия със синята душа и сърце НИКОГА не е искал да побеждава Левски,тея победи са въпреки него,а не благодарение на него.
Това мисля е ясно и на малките деца.
По последноото изречение-не ме карай да се смея.Как е постъпил Дрянов:отказал е на вас,на Великия Левски?О,УЖАС,ШОК!!!
Аре малко по-сериозно! В сегашното си положение далеч не сте примамливо място за развитие на който и да било талант.Всъщност както казах по-горе,никога не сте били нещо повече от гробница за таланти. В тва отношение още сто години да бягате срещу ЦСКА няма да ги стигнете.Сад бът тру...
Интересно след като Мъри е такъв голям левскар защо не ни помогна в миналия шампионат ,когато се борехме за титлата, а ни би?- чакам отговор

Зададох ти въпрос- колко треньора на Ботев имат положителен баланс срещу Левски?
В двата ви мача в които ни победихте имаше някакво значение крайния резултат основен принос имах съдиите- Г.Йорданов и Ст.Тодоров. В първия мач единия показал червен картон на Г.Родригес за симулация на В.Минев (нещо признато от самия В.Минев

Наричайки Т.Неделев гений обиждаш доста бивши футболисти на Ботев. Веднага се сещам за поне 20 бивши на Ботев на които Т.Неделев е достоен единствено да им носи саковете

Ст.Дрянов има право сам да реши в кой отбор ще играе,но мъжкото го изисква след като дадеш думата, да си държиш на думата.Постъпката му -да кажеш днес идвам при вас, а същевременно отиваш в друг отбор не е достойна за хора ,които пикаят прави.
Мога да ти посоча доста футболисти,които са го правили,но не се сещам някой от тях да се разви осбено успешно след подобна постъпка.
Втория съдия Ст.Тодоров с едно от най-скандалните съдийства въобще в историята на българския футбол- спестени 3 червени картона на играчи на Ботев и отменен редовен гол на Левски- нещо потвърдено от всички специалисти.

ПИТАМ: КОЙ ОТ ГОЛОВЕТЕ Е РЕДОВЕН
- El Commandante
honda написа:Интересно след като Мъри е такъв голям левскар защо не ни помогна в миналия шампионат ,когато се борехме за титлата, а ни би?- чакам отговор. Смея да твърдя че познавам Ст.Стоилов и казвам,че на него егото му е толкова голямо,че не може да допусне някой да го победи или някой друг освен него да разбира от футбол. Едно от най-съкровенните желания на Мъри е да докаже ,че Левски не може без него.
Зададох ти въпрос- колко треньора на Ботев имат положителен баланс срещу Левски?
В двата ви мача в които ни победихте имаше някакво значение крайния резултат основен принос имах съдиите- Г.Йорданов и Ст.Тодоров. В първия мач единия показал червен картон на Г.Родригес за симулация на В.Минев (нещо признато от самия В.Минев) и не свирил 100% дузпа с червен картон за поваляне отзад на Бру точката на дузпата. Втория съдия Ст.Тодоров с едно от най-скандалните съдийства въобще в историята на българския футбол- спестени 3 червени картона на играчи на Ботев и отменен редовен гол на Левски- нещо потвърдено от всички специалисти. Но както и да е това са минали работи.
Наричайки Т.Неделев гений обиждаш доста бивши футболисти на Ботев. Веднага се сещам за поне 20 бивши на Ботев на които Т.Неделев е достоен единствено да им носи саковете.
Ст.Дрянов има право сам да реши в кой отбор ще играе,но мъжкото го изисква след като дадеш думата, да си държиш на думата.Постъпката му -да кажеш днес идвам при вас, а същевременно отиваш в друг отбор не е достойна за хора ,които пикаят прави.
Мога да ти посоча доста футболисти,които са го правили,но не се сещам някой от тях да се разви осбено успешно след подобна постъпка.
Ахаха,ей го пак. Цялата ти теза е първо съшита с бели конци и после построена върху плаващи пясъци,ако се сещаш колко лабава конструкция си построил.
Двете ни гостувания в София: първия мач не играхме АБСОЛЮТНО нищо,а втория излязохме с резервите на резервите.
Това ако е доказателство че Мъди иска да победи,аз съм просто без думи.
Казах ти вече че оня мач когато изгониха Гари го бяхме загубили нарисувано,заради ТОТАЛНО НИКАКВАТА тактика на Мастията,само че Тошко реши че таа няма да стане и избухна с два гола.
Другия мач,който цитираш-този за купата-и двата ви гола бяха от НАРИСУВАНА засада,но тази победа не я броим така или иначе,защото мача беше в Пловдив,публиката е на два метра зад гърба на бостанджията и той и да иска не може да падне. Но за тези мачове не говорим-в Пд е съвсем друга бира и аз нямах предвид тях.
Положителен баланс-ахахаха, еми нормално, едно е да играеш срещу Димов,Старокин,Туре и останалите несретници,а съвсем друго е когато трябва да играеш срещу Насо,Гибона,Кокала,Гетов и прочее футболисти дето сегашните ви пикльовци не са достойни да им вържат връзките на обувките.
Съвсем естествено е срещу сегашните да имаш положителен баланс,защото по-смешен Левски НЯМА в историята...
За Дрянов-не знам колко пъти вече да се напише че момчето е имало оферти от Лудогорец,Литекс,Левски и Ботев и че е избрал Ботев-съвсем естествено. Това че вашите журналя са бягали преди вятъра и са го съобщили като сигурен трансфер си е техен проблем.
- El Commandante
bnboris0v написа:Втория съдия Ст.Тодоров с едно от най-скандалните съдийства въобще в историята на българския футбол- спестени 3 червени картона на играчи на Ботев и отменен редовен гол на Левски- нещо потвърдено от всички специалисти.
Ти са на очите си ли ше вярваш или на "всички специалисти"....

- blue avalanche
- Контакти:
bnboris0v написа:Втория съдия Ст.Тодоров с едно от най-скандалните съдийства въобще в историята на българския футбол- спестени 3 червени картона на играчи на Ботев и отменен редовен гол на Левски- нещо потвърдено от всички специалисти.
Ти хубаво питаш,ама от тези картинки,дето си ги тряснал,се вижда...едно голямо нищо.

Не че въпросът ти е по темата,де...