Всички фенове трябва да бъдат на "копчетата" на кафе и минерална вода преди обед на 14-ти септември, като в 12:30 часа ще започне шествието до стадион "Христо Ботев".
Въпрос към пластмасовата глава: Може ли да спреш гората да се разлисти?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Всички фенове трябва да бъдат на "копчетата" на кафе и минерална вода преди обед на 14-ти септември, като в 12:30 часа ще започне шествието до стадион "Христо Ботев".
Thurman Murman написа:damyanov1963 написа:Thurman Murman написа:damyanov1963 написа:Аз например може и да не съм прав, но колкото пъти съм бил в Пловдив съм видял повече локомотивци, за това съм останал с впечатлението, че Пловдив е на Локото ...
Ако си бил по крайните квартали... там са повече.
Какво значи -"крайните квартали"? Във всички големи градове баровците живеят в крайните квартали, центъра е за плебеите, не го ли знаете това?
Така е на Запад, да. Но не и в България. Тук в покрайнините на големите градове, живеят малцинствата. В Пловдив - Столипиново и Шекера(чисто локомотивски квартали), а в София например - Факултета, Захарна фабрика... Не го ли знаеш?
Тази сутрин Община Пловдив, в лицето на зам.-кметa Александър Държиков, както и шефа на охранителна полиция Рашков, информираха представители на бултрасите, относно пуснатата в Общината молба за разрешение за шествие на "жълто-черните" на 14-ти септември. Както оповестихме тази сутрин, официално феновете на най-стария отбор в България ще тръгнат за мача от площад "Стефан Стамболов".
По настояване на кмета на град Пловдив инж. Иван Тотев и зам.-кмета Държиков такова разрешение няма да бъде издадено.
Фракциите на "жълто-черните" решиха, че няма да има промяна на място за събиране на бултрасите. Всички фенове трябва да бъдат на "копчетата" на кафе и минерална вода преди обед на 14-ти септември, като в 12:30 часа ще започне шествието до стадион "Христо Ботев".
Трибуна Изток

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост