Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_forever написа:Щото ми е смешно как се надъхвате. Вижте феновете на турците, с малката кошничка за мача със Слован и накрая хоп 3:0Вие нали обаче сте големия гранд, дето имате един играч(Неделев) Нямам търпение, да дойде 1 август, за да ви гледам сеира
Пловдивчанинът написа:Levskar_forever написа:Щото ми е смешно как се надъхвате. Вижте феновете на турците, с малката кошничка за мача със Слован и накрая хоп 3:0Вие нали обаче сте големия гранд, дето имате един играч(Неделев) Нямам търпение, да дойде 1 август, за да ви гледам сеира
Оф ти това си е мечтаеш нали. Вие защото не сте се надъхвали срещу Челси и Барса нали. Имаме един играч ние ако имахме един играч като вас щяхме ли да стигнем до тука да те питам. Вие сте с единия играч Гари Родригес и тва вие.
Levskar_forever написа:Това са реалностите на БГ футбола, а не мои пожелания.
Levskar_forever написа:Щото ми е смешно как се надъхвате. Вижте феновете на турците, с малката кошничка за мача със Слован и накрая хоп 3:0Вие нали обаче сте големия гранд, дето имате един играч(Неделев) Нямам търпение, да дойде 1 август, за да ви гледам сеира
shotgun blues написа:Едни от най-известните за мен футболисти на Щутгарт няма да играят,вече съм абсолютно сигурен в победата на Ботев Пловдив
Levskar_forever написа:Пловдивчанинът написа:Levskar_forever написа:Щото ми е смешно как се надъхвате. Вижте феновете на турците, с малката кошничка за мача със Слован и накрая хоп 3:0Вие нали обаче сте големия гранд, дето имате един играч(Неделев) Нямам търпение, да дойде 1 август, за да ви гледам сеира
Оф ти това си е мечтаеш нали. Вие защото не сте се надъхвали срещу Челси и Барса нали. Имаме един играч ние ако имахме един играч като вас щяхме ли да стигнем до тука да те питам. Вие сте с единия играч Гари Родригес и тва вие.
Не отричам! Левски в момента има най-слабия отбор в историята си. Тези времена обаче ще отминат дали след 1 година или 2-3 ще отминат. Не си мечтая, да отпаднете, радвах се на турците, ще се радвам и вие ако продължите. Просто гледам реалностите, може би като неутрален фен. Успех.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта