Берое-Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев показа и доказа:голът е редовен
то да беше само отменения гол здраве му кажи.зелените се търкаляха като мечки на панаир,симулации,играчите на ботев гонеха топките щото децата на берое са ги научили че в истинския футбол няма място за феарплей.а съдията след като видя че ботев вкара един гол така се притесни че не гол ами и два можеше да отмени
ЦСКА*** написа:Няма смисъл да се спори с.....птичи мозъци....
А.. комунистическите запъртъци какво се намесват в дискусия между нормални хора?
Ясно е, че няма засада.Не мисля, че съдията трябва да бъде винен, каквото и да отсъди.Смешно е обаче опита на тази комисия да убеди обществеността с посредствените си анализи в нещо, което не е вярно.
Flash1912 написа:sandi74 написа:Милите ни жълти абонати голямо плакане плачат след като за пореден път ги треснахме под Аязмото.
Ти си трай, че ако знаеш какво ви чака сега. Ако се задържите в А група, няма да си хванете ръка срещу нас поне 5-6 мача поредни. Запомни ми думите. Оня горе гледа и такива като вас рано или късно страдат.dunavfc написа:Изобщо не вземам страна нито на комисията нито вашата.За мен цялата тая ситуация с тия линии и изчисления е повече от абсурдна ! Съдията има 0.6 мили секунди да реши дадена ситуация,а някакви хора се правят на математици и казват,кое как е трябвало да бъде свирено..
Пич никой не обвинява съдията, а смехотворното оправдание на комисията. Изложиха се с грешна интерпретация на ситуацията, да не говорим, че се изложиха с излишно оправдание. И айде стягайте се и се завръщайте, че ми писна от комплексарски отборчета в А група.

sandi74 написа:![]()
![]()
Много е хубав този виц.Бихме ви като тъпан на селска сватба и като шкембе у довар 2 пъти този шампионат.Успех в боричкането за 4-5 място.
Ами на вас и на вашите приятелки с това ви се изчерпва сезона, с двата мача с "жълтити". Големите отбори имат и други цели през шампионата.
ПП: Накрая изскочи надпис на таблото ви "Тракия е наша". Пич, Тракия ще е ваша, като не можем да ви поберем в 1 сектор на нашия стадион, а не като идвате 1 маршрутка stone hools.
Абонати как сте?
Ревете на воля,сега реването е на мода.

dunavfc написа:sky1 написа:dunavfc дай по тази логика лекарите да не им пука като оперират все пак,че някой човек дал фира голяма работа трябвало е да реагират бързо. Дай пилотите на самолети да катастрофират понеже са подложени на напрежение. Когато на даден човек се плаща да си върши работата- той трябва да е върши, като му е голямо напрежението изостава и реагира бавно -пътя, чантата и за хляб. Това е , ако можеш свириш, ако не можеш -Гоод бай анд донт край.
Ех,ако сравняваме напрежението и грешките в футбола с тези на докторите и пилотите,значи работата е доста сериозна
Точно съдиите искат да се изкарат ,че работят под високо напрежение. Пилотите, докторите, дори най-обикновените шофьори във всеки един момент работят под голям натиск и отговарят за много хора. Все едно на мен да ми падне някоя сграда и аз да вдигна ръце и кажа"Еми напрежението ми е много". Защо при останалите грешките са минимални, защо те могат да реагират за части от секундата, да са на правилните места, а един гомнари в черно грешат всеки мач. То излиза, че да си пилот на самолет е по-лесно от това да си съдия. Интересно ми е тези хора тренират ли, на примерно да ги съберат и с някакви статисти да разиграват различни положения или се събират само в Събота и Неделя и на някоя сбирка за ядене и пиене.
Колко години Ботев няма победа в Стара Загора ?:)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
sandi74 може да наближаваш 40 , но сивото ти вещество е на осмокласник.
Да, гола си е редовен от всякъде и щеше да си е гол , ако мача бе на Колежа или на друг стадион освен в Зарата...
Незнам какъв е този страх в съдиите и винаги гледат да подкрепят домакинските отбори ,а не си свирят реално
Незнам какъв е този страх в съдиите и винаги гледат да подкрепят домакинските отбори ,а не си свирят реално

Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!