ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Сиренето е с пари сеньори..

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 11 окт 2009 21:06

botev forever написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Форевър,и ти не можеш да ме убедиш,че тия футболисти не играят като луди..За мен това е показателно и най важно за един отбор.

Приятелю,предполагам и ти си вършиш добре работата или бизнеса ти за което получаваш средства.Ето да кажем отбора играе добре,но се движи с автобус "случаен превоз",с екипи от 1999г.,облизват се за мин.вода и се чувствуват като гаврошовци спрямо другите играчи в а група.Мислиш ли,че в такава среда може да се гради отбор с претенции.

Не разбира се!Бъди сигурен ,че ако нещата не вървят ,ще се види на стадиона.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 11 окт 2009 21:08

Тази седмица ще е показателна.Още понеделник вторник ще видим дали оноя Мбаба ще подпише.После около мача с цска дали ще има нещо ново за сделката.Най важното е обаче как ще протече мача със цска,защото аз съм голям оптимист с тази игра която показва отбора.

botev forever

Мнениеот botev forever » 11 окт 2009 21:08

PLOVDIV PEE 1912 написа:
botev forever написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Форевър,и ти не можеш да ме убедиш,че тия футболисти не играят като луди..За мен това е показателно и най важно за един отбор.

Приятелю,предполагам и ти си вършиш добре работата или бизнеса ти за което получаваш средства.Ето да кажем отбора играе добре,но се движи с автобус "случаен превоз",с екипи от 1999г.,облизват се за мин.вода и се чувствуват като гаврошовци спрямо другите играчи в а група.Мислиш ли,че в такава среда може да се гради отбор с претенции.

Не разбира се!Бъди сигурен ,че ако нещата не вървят ,ще се види на стадиона.

Кога очакваш да тръгнат?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 11 окт 2009 21:09

Не разбира се!Бъди сигурен ,че ако нещата не вървят ,ще се види на стадиона.[/quote]
Кога очакваш да тръгнат?[/quote]

Кое да тръгне?

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 11 окт 2009 21:10

botev forever написа:Кога очакваш да тръгнат?

Основното нещо, което охарактеризира думата "наемник", е пряката връзка на тази дума с думата "пари". Може да ти е малко сложно, но помисли защо го пиша това.

botev forever

Мнениеот botev forever » 11 окт 2009 21:11

Fallen_Angel написа:

Основното нещо, което охарактеризира думата "наемник", е пряката връзка на тази дума с думата "пари". Може да ти е малко сложно, но помисли защо го пиша това.

А социална програма да ти говори нещо?

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 11 окт 2009 21:15

botev forever написа:
Fallen_Angel написа:

А социална програма да ти говори нещо?

И Карамана ли е по нея? Или ей така, да си чешеш пръстите, си пишеш глупости? Онзи италиански журналист обясни много ясно каква е прословутата "социална програма".

Веднъж вече те помолих - намери ми в интернет нещо за програма, която да плаща заплатите на италиански футболисти, с аматьорски статус, да играят извън Италия.

Ако не намериш, то тогава очаквам да обясниш как тези "рагацита" играят за чест и слава. А, и да не забравя, как така Карамана играе за Ботев?

botev forever

Мнениеот botev forever » 11 окт 2009 21:18

Основното нещо, което охарактеризира думата "наемник", е пряката връзка на тази дума с думата "пари". Може да ти е малко сложно, но помисли защо го пиша това.[/quote]
А социална програма да ти говори нещо?[/quote]

И Карамана ли е по нея? Или ей така, да си чешеш пръстите, си пишеш глупости? Онзи италиански журналист обясни много ясно каква е прословутата "социална програма".

Веднъж вече те помолих - намери ми в интернет нещо за програма, която да плаща заплатите на италиански футболисти, с аматьорски статус, да играят извън Италия.

Ако не намериш, то тогава очаквам да обясниш как тези "рагацита" играят за чест и слава. А, и да не забравя, как така Карамана играе за Ботев?[/quote]
А случайно да си питал Карамана да е взел някакви пари?А случайно да си чул българин в клуба да е взел пари?

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 11 окт 2009 21:21

Forever, копаеш много на дълбоко. Имаме отбор играещ с желания. Цялата червено-синя шайка ревна срещу нас. Нека се насладим на момента. Нека не се плашим от бъдещето, то така или иначе ще дойде и тогава ще реагираме подобаващо.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 11 окт 2009 21:22

А случайно да си питал Карамана да е взел някакви пари?А случайно да си чул българин в клуба да е взел пари?[/quote]

Карамана подписа договор бе майна!Кво искаш повече?Като не взима пари няма да играе и ще си замине.

Върни се в “Ботев”