Ботев Пд - Мечтата на живота ни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев Пловдив-религия!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bO9SvkRUMFI[/youtube]
-
- Контакти:
[quote="Alternative"]ВСИЧКИ КАНАРИ НА МАЧА!!!МОЩНА ПОДКРЕПА ОТ ТРИБУНИТЕ!НЕКА СИ НАПРАВИМ ШОУТО,ПЪК КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА СЪС СДЕЛКАТА
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c_npzlYSZwY[/youtube]
[/quote много сам зле с компа как да си ги сваля клиповете.благодаря предварително.до сьбота.....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c_npzlYSZwY[/youtube]
[/quote много сам зле с компа как да си ги сваля клиповете.благодаря предварително.до сьбота.....
- originalni.be
- Контакти:
-
- Контакти:
originalni.be написа:мм да ли се знае колко общо са феновете на Ботев ???
ако не , ще те светна.много повече от лефскито и цецка взети заедно.Защото ние си го обичаме, а не като вас...отваряш вестника и които е на първо място от него сме.много е лесно да се подкрепя отбор които го издържат.Обичта кам БОТЕВ е всеотдаина.От 12 год.защо саществува?Защото го обичаме ние а най- вече заради непримиримите фенове.Аз не сам от тях.Не ме разбираи погрешно.БОТЕВ си остава в сърцето.Това ще ми е първия мач от 1000 год.на които ще отида.....
Последна промяна от viktor_plovdiv65 на 24 авг 2010 08:29, променено общо 2 пъти.
- емо73канар
- Контакти:
Викторе,и аз бях като теб ,но хванах един ден детето и ме научи на доста неща ,иначе компа го гледах като голям камък.
Такаче хващаи детето и всичко ще е ок.
п.п. Данезабравиш утре да доведеш и други твои приятели които неса идвали с години на КОЛЕЖА.

п.п. Данезабравиш утре да доведеш и други твои приятели които неса идвали с години на КОЛЕЖА.
Обадете се на всички свои приятели! Вземете ги с вас на "Колежа"! На такива мачове червените или сини "телевизионни фенове" се приобщават към жълто-черната идея. Мощна подкрепа а стадиона и помнете: "ТОЙ НЕ УМИРА!"
Първи се родихме, няма да умрем!
Alternative написа:ВСИЧКИ КАНАРИ НА МАЧА!!!МОЩНА ПОДКРЕПА ОТ ТРИБУНИТЕ!НЕКА СИ НАПРАВИМ ШОУТО,ПЪК КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА СЪС СДЕЛКАТА![]()
Alternative, ти си пич. Няма как да ти пожелая успех за утре, но те поздравявам за думите

Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Ботев всъщност е за България това, което е Барса за Испания.
"?"
Като имаме предвид, че най-мразим най-популярния столичен отбор.
Като имаме предвид, че през червените години сме тъпкани като Барса по времето на Франко.
Като имаме предвид, че "каталунски" на каталунски е КАТАЛАН. (вярвам знаете кой е Исак Каталан)
Като имаме предвид, че легендарната осмица на Барса - Стоичков имал детска мечта да носи осмицата на жълто-черната фланелка.
Като имаме предвид, че стадионът във втория по-големина град е по-голям от този в първия. /Камп Ноу - Бернабео: "6-ти септември" (офтопик - какво ще кажете да го преименуват така?): Васил Левски/
Като имаме предвид, че вторият по-големина град е по-красив от първия.
Като имаме предвид, че и в Барса и в Пловдив има по още едно отборче, което съществува само, за да грози пейзажа.
...
Предполагам има и други прилики, но засега толкова ... от мен.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
абе дерби ще си е
-
- Контакти:
orho написа:НИ ДУМА
НИ ВОПЪЛ
НИ СТОН
ЧАО БАМБИНИ,АРИВЕДЕРЧЕ ВЪВ СЕРИЯ Б
ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО БЯЛ
Прав си наистина е 4ерно-бял.Ние сме белите вие сте 4ерните