Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот bulgaro » 17 дек 2009 10:54

MQplaya написа:Помня,че фенове на Юнайтед бяхя няправили подобно нещо след идването на Глейзер :twisted:

Типично английска проява на гъзария ;)
Далеч сме и от Англия и от Ман Ю, за съжаление.

Новината е глупост, тези хора (ако изобщо съществуват) бързо ще бъдат "охладени" :twisted:
Ботев е един и той не умира!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 17 дек 2009 10:58

since_1912 написа:
CanariesUltrasFront написа:
veseo написа:Ако е вярно, пълна глупост. Както каза Наско - "Той не умира, той се клонира" май е вярно за нас :oops: Аз на Ботев 2010 няма да ходя, за вас не знам...

Абе тъпанар,писна мивече от такива като теб!Като си толкова отворен иди убий Селския!
+10000000

Не смятам епитетите за уместни.Хващате се веднага за нещо,което ви е подадено.А кой как защо ви го подава и вие не знаете.Ами аз съм сигурен,че тези мераклии са същите дето не спряха да наливат срещу сделките,срещу италианските играчи и тнт.Нека кажат кой и какво конкретно прави и тогава да има еуфория

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 17 дек 2009 11:24

Каква еуфория, сериозно ли смятате всеки път като не върви отбора да си правим нов? Как ще обичате такъв отбор, като знаете имате спокойствието "а, ако отпадне ще направим нов"? Да не говорим колко позорно е, поне не взимайте името на Христо Ботев, който не си е казал "ша си напра'а нова България"!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 17 дек 2009 11:42

Не правете глупости за Бога !!! Ботев е само един ! Това "подобие", което ще създадете ще започне от нулата ... без историята си ... без традициите си ... без любовта на хиляди хора ... осъзнайте се навреме ! Ще станем за смях пред цяла България ! Ще загубим хиляди фенове ! Аз лично няма да гледам Ботев 2010 ! :evil:
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 17 дек 2009 11:44

Аз лично няма да гледам Ботев 2010 !

:!: :!: също и аз .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 17 дек 2009 11:47

Славея, какви са тея одежди?
Чий е тоя лик враз тях? :shock: :shock: :shock:
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 17 дек 2009 11:50

Уффф, що имам чуството, че тая тема съм я виждал преди 6 месеца!?
Да бяхте изпаднали преди 3 години, сега вече нямаше да помните ДХ. Миньор имаше кофти президент изпадна до В група и ония се махна! После си го пое общината и го добута до 3-4 място в Б , преди да дойде Ковачки. А вие като сте от по-голям град нямаше да са ви необходими толкова години време, а много по-малко за да се реанимирате. Ма все някой ви спасява, щото сте били "Ботев Пловдив" и ДХ си има сметка от тая работа. А това па, с тия италианци е егати цирка, жалко само за човека, че не може да си ходи в Италия. Ма, явно ще сте като Дързост и красота, поне до края на сезона. Ако тогава изпаднете, значи нещо може и да се промени в Ботев. Ако пак някой ви е спасил да се добутате до 13 място, значи всичко почва от начало, догодина може да са испанци.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 17 дек 2009 11:51

asenkolev написа:Уффф, що имам чуството, че тая тема съм я виждал преди 6 месеца!?
Да бяхте изпаднали преди 3 години, сега вече нямаше да помните ДХ. Миньор имаше кофти президент изпадна до В група и ония се махна! После си го пое общината и го добута до 3-4 място в Б , преди да дойде Ковачки. А вие като сте от по-голям град нямаше да са ви необходими толкова години време, а много по-малко за да се реанимирате. Ма все някой ви спасява, щото сте били "Ботев Пловдив" и ДХ си има сметка от тая работа. А това па, с тия италианци е егати цирка, жалко само за човека, че не може да си ходи в Италия. Ма, явно ще сте като Дързост и красота, поне до края на сезона. Ако тогава изпаднете, значи нещо може и да се промени в Ботев. Ако пак някой ви е спасил да се добутате до 13 място, значи всичко почва от начало, догодина може да са испанци.

Ако изпаднем няма да се промени, ще ни върне следващата година в А. Ако ни изхвърлят във В е друг въпрос.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

svet1912
Контакти:

Мнениеот svet1912 » 17 дек 2009 11:51

Приемете го така: Ботев Пловдив през годините се е обединявал с различни други клубове, сега просто може да стане обратния процес. Двете страни тръгват в различни посоки: сельо с кухото си АД към фалит, а другата и по-важна фенове, автентична емблема, ветерани, школа и т.н. към просперитет. Това пак ще е Ботев 1912...
Поне аз така разсъждавам, не ангажирам никой.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 дек 2009 12:02

CanariesUltrasFront написа:
veseo написа:Ако е вярно, пълна глупост. Както каза Наско - "Той не умира, той се клонира" май е вярно за нас :oops: Аз на Ботев 2010 няма да ходя, за вас не знам...

Абе тъпанар,писна мивече от такива като теб!Като си толкова отворен иди убий Селския!

А ти можеш ли да си спестиш обидите бе! И аз на Ботев 2010 няма да ходя. Докато Ботев Пловдив 1912 съществува и има искрица надежда да се спасим от разпад и да се освободим от селското иго, аз друг отбор няма да припозная за моя БОТЕВ. И преди да наричаш някой тъпанар, разбери че не си единственият капацитет който да каже какво е редно и какво не да се направи. Плюс това си г-н никой за да обиждаш хората.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”