ФК"Ботев"Пд - ФК"Димитровград"/29.IX.2010г. от 18:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Don Rumen
Контакти:

Re: ФК "Ботев" Пловдив - ФК "Димитровград" - 29.IX.2010 г.

Мнениеот Don Rumen » 27 сеп 2010 12:38

Каква умора, бе брат?! Само в Бг я има и в другите държави играят сгъстен цикъл, нали, ако не играят ще тренират, а няколко мача до сега си бяха нещо, като тренировка. Раковски, Сокол, Тракия и Ягода за мачове ли ги бройш. Играем до като можем и да гледаме мачове с по-силни отбори, където има тръпка и осещаш, че си фен. Ние с такива мачове, като с Ягода ще отвикнем и да пеем даже. Напред до финала!!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 27 сеп 2010 12:41

bekono написа:
Pupper_ написа:
bekono написа:Съжелявам за Ботев, ама ще падате. Царицата и Папаза ще ви надупчат :mrgreen:

'що не сложиш една десятка срещу смелите си думи? Аз с радост ще приема облога ти, а?

Това го казах на майтап, иначе знам, че ще ни биете и то с много на 0.

Много ми е интересно от кой отбор си?

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 27 сеп 2010 13:10

До 3-4 кръга ще водим с 8-9 точки ;) така че,здраво за купата и най малко-финал ;)

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 27 сеп 2010 13:11

Don Rumen написа:Каква умора, бе брат?! Само в Бг я има и в другите държави играят сгъстен цикъл, нали, ако не играят ще тренират, а няколко мача до сега си бяха нещо, като тренировка. Раковски, Сокол, Тракия и Ягода* за мачове ли ги бройш. Играем до като можем и да гледаме мачове с по-силни отбори, където има тръпка и осещаш, че си фен. Ние с такива мачове, като с Ягода* ще отвикнем и да пеем даже. Напред до финала!!

* Ягода да се чете Ямбол ;)

След мача с Димитровград имаме 5 мача до финала, с него-6. Не са много 8-) Напред канари :)
Изображение

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 27 сеп 2010 14:20

Don Rumen написа:Каква умора, бе брат?! Само в Бг я има и в другите държави играят сгъстен цикъл, нали, ако не играят ще тренират, а няколко мача до сега си бяха нещо, като тренировка. Раковски, Сокол, Тракия и Ягода за мачове ли ги бройш. Играем до като можем и да гледаме мачове с по-силни отбори, където има тръпка и осещаш, че си фен. Ние с такива мачове, като с Ягода ще отвикнем и да пеем даже. Напред до финала!!

С Ягода/при гостуването/ ще се сблъскате с истинската същност на футбола по долните девизии
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 27 сеп 2010 14:26

За Купата най-малко до отбор от "А" група без циганките тях задължително ги отстраняваме :mrgreen: Всяко друго представяне в тоя турнир ще е трагично.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 сеп 2010 14:44

loko2004 написа:
Don Rumen написа:Каква умора, бе брат?! Само в Бг я има и в другите държави играят сгъстен цикъл, нали, ако не играят ще тренират, а няколко мача до сега си бяха нещо, като тренировка. Раковски, Сокол, Тракия и Ягода за мачове ли ги бройш. Играем до като можем и да гледаме мачове с по-силни отбори, където има тръпка и осещаш, че си фен. Ние с такива мачове, като с Ягода ще отвикнем и да пеем даже. Напред до финала!!

С Ягода/при гостуването/ ще се сблъскате с истинската същност на футбола по долните девизии

Ние с тази същност сме се сблъсквали всеки път когато играем с вас!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 27 сеп 2010 15:10

Don Rumen написа: Много ми е интересно от кой отбор си?

Е просто подкрепям родния колос, иначе съм фен на Юве, Челси и ЦСКА. А в Испания подкрепям Атлетико, заради Форлан и Агуеро, затова ми е такъв аватара ;)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 27 сеп 2010 16:43

bekono написа:
Don Rumen написа: Много ми е интересно от кой отбор си?

Е просто подкрепям родния колос, иначе съм фен на Юве, Челси и ЦСКА. А в Испания подкрепям Атлетико, заради Форлан и Агуеро, затова ми е такъв аватара ;)

/офф
Е ти почти не си оставил възможност да дават мач по ТВ и да не си фен на поне единият отбор :) (шегувам се)

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 27 сеп 2010 17:33

Invader написа:След мача с Димитровград имаме 5 мача до финала, с него-6. Не са много 8-) Напред канари :)

Не зная дали ще стигнем до финал, но е важно да стигнем до официален мач, с някой отбор от "Б" група или дай Боже, с някой от "А" група. Само след такъв мач а не контрола, ще може да си сверим часовниците, за да разберем къде се намираме в момента и какво трябва да се прави занапред. Този мач трябва да се играе, без тънки сметки и да бъде спечелен на всяка цена...

Върни се в “Ботев”