Много ясно че сме на градус ние все пак сме тъпи, прости и диви българи, а не турци от анадола или австрийски травестити. Сега ти като доказан трезвеник избери кое от двете си и отивай да ръсиш мозък някъде другаде.
Колкото до мача Бургас ще пожълте и няма да е лошо Домуса да върне непродадените билети и да не се прави на луд за да може да изкупим и тях и да напълним стадиона на макс.
КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- atanas7510
- Контакти:
Re: КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"
Бай Иван написа:ZinedineZidane написа:Мамин 'убавец-провокатор... Отсега било ясно...![]()
![]()
И още нещо. "Отсега" се пише слято!
Благодаря ти за правописната грешка, приятелю! Благодаря ти, че ме поправи!
Колкото и да се дракаме по форумите и темите, предвид всичко друго, на първо място сме хора, независимо на кой отбор сме привърженици.
А сега по коментара ти. Прекрасно знаеш, че не съм провокатор, а просто пиша това, което мисля.
И също така много добре знаеш, че в последните 3 месеца, феновете на "Ботевъ" са на първо място в България по съдийски оплаквания.Raoul_Duke написа:
Бай Ибан на Антибиотик ли е фен? И ако да, що се е кръстил бай Ибан, а не например бай Асан?
Виждам, че си от тези "бултраси" - "ултраси" (алкохолизираните маймуни и пишман псевдо фенове) и за това просто и ясно ще ти кажа - не си интересен!
И наздраве, вижда се и се усеща, че си на градус!
Ха ха пич ела в Бургас да видиш какво е публика. Дядовци на 70 години деца всички са там тези митове и легенди за пияни и дрогирани фенове не ги търси в феновете на Ботев. Ама да си от село и изведнъж да си станал фен на силен отбор, ти е простено да не знаеш нищо за сериозните отбори в България.Нищо против Лудогорец и неговите фенове горното се отнася само за лицето Бай Иван.
samobotev написа:Много ясно че сме на градус ние все пак сме тъпи, прости и диви българи, а не турци от анадола или австрийски травестити. Сега ти като доказан трезвеник избери кое от двете си и отивай да ръсиш мозък някъде другаде.
Колкото до мача Бургас ще пожълте и няма да е лошо Домуса да върне непродадените билети и да не се прави на луд за да може да изкупим и тях и да напълним стадиона на макс.
Не виждам въз основа на какво ме причисляваш към турците и австрийските травестити. Не е забавен и весел коментара ти. Усеща се безсмислена фенска омраза.
Колкото до мача - ако ще и шарен да стане Бургас, и двамата с теб знаем, че "Лудогорец" е с по-голям шанс за победа.
atanas7510 написа:Ха ха пич ела в Бургас да видиш какво е публика. Дядовци на 70 години деца всички са там тези митове и легенди за пияни и дрогирани фенове не ги търси в феновете на Ботев. Ама да си от село и изведнъж да си станал фен на силен отбор, ти е простено да не знаеш нищо за сериозните отбори в България.Нищо против Лудогорец и неговите фенове горното се отнася само за лицето Бай Иван.
Едно е публиката да е съставена от жители на град Бургас, друго е да представлява вандалите на "Ботевъ", каквито кристално ясно бяха заснети на мача срещу "Лудогорец" в Пловдив. Има ги истинските фенове все още, цели семейства и родове ходят по мачовете, но не хвърлят бомбички, димки и остри предмети по терена.
И дори човек да е от село, няма как да не знае за "сериозните отбори в България", които постоянно се хвалят с дългогодишните си подвизи от миналия 20 век!

Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
Лудогорец са по-направения отбор , но Ботевъ има опитен треньор , както и гръмогласна подкрепа от трибуните .
Прогноза - купа за Ботевъ , най-вероятно след продължения , ако се стигне до дузпи обаче Владо Стоянов е по-голямо перде и шансовете тогава ще са на страната на Разград.
Прогноза - купа за Ботевъ , най-вероятно след продължения , ако се стигне до дузпи обаче Владо Стоянов е по-голямо перде и шансовете тогава ще са на страната на Разград.
- Raoul_Duke
Бай Иван написа:ZinedineZidane написа:Мамин 'убавец-провокатор... Отсега било ясно...![]()
![]()
И още нещо. "Отсега" се пише слято!
Благодаря ти за правописната грешка, приятелю! Благодаря ти, че ме поправи!
Колкото и да се дракаме по форумите и темите, предвид всичко друго, на първо място сме хора, независимо на кой отбор сме привърженици.
А сега по коментара ти. Прекрасно знаеш, че не съм провокатор, а просто пиша това, което мисля.
И също така много добре знаеш, че в последните 3 месеца, феновете на "Ботевъ" са на първо място в България по съдийски оплаквания.Raoul_Duke написа:
Бай Ибан на Антибиотик ли е фен? И ако да, що се е кръстил бай Ибан, а не например бай Асан?
Виждам, че си от тези "бултраси" - "ултраси" (алкохолизираните маймуни и пишман псевдо фенове) и за това просто и ясно ще ти кажа - не си интересен!
И наздраве, вижда се и се усеща, че си на градус!
Бай Асане, не съм на градус, но ти предлагам да те черпя нещо преди или след мача, за който вероятно циганина Домус вече ти е осигурил безплатен билет. Ако вече си си го получил в кварталната бакалия, в комплект с буца краве сирене и ще присъстваш, може да обсъдим какво те терзае на по питие по твой избор, което ще получиш безплатно от мен, тъй като предполагам, че си някой безделник и смачканяк, който не може да си го позволи.
Колкото до оплакването от съдиите - да, не сме доволни от таско тасковския "метод", по който ни свирят и в шесте изиграни до момента мача срещу небългарския Антибиотик. Отменени голове, измислени дузпи или пък несвирен такива за нас...
Така че предложението е в сила, освен ако не предпочиташ вашите си "забави по петричевски" с мургавите мъже.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Не виждам въз основа на какво ме причисляваш към турците и австрийските травестити. Не е забавен и весел коментара ти. Усеща се безсмислена фенска омраза.
Пич ти още малко ще се разревеш бе, колкото до злобата тук тя присъства единсвено в твойте коментари. всички останали просто ти отговаряме и коментираме мача
Raoul_Duke написа:Бай Асане, не съм на градус, но ти предлагам да те черпя нещо преди или след мача, за който вероятно циганина Домус вече ти е осигурил безплатен билет. Ако вече си си го получил в кварталната бакалия, в комплект с буца краве сирене и ще присъстваш, може да обсъдим какво те терзае на по питие по твой избор, което ще получиш безплатно от мен, тъй като предполагам, че си някой безделник и смачканяк, който не може да си го позволи.
Колкото до оплакването от съдиите - да, не сме доволни от таско тасковския "метод", по който ни свирят и в шесте изиграни до момента мача срещу небългарския Антибиотик. Отменени голове, измислени дузпи или пък несвирен такива за нас...
Така че предложението е в сила, освен ако не предпочиташ вашите си "забави по петричевски" с мургавите мъже.
Иван ми е истинското име, не е необходима "Ботевъ"-ска ирония. И как никой от европейските отбори не пропищя от съдийство, а само "Ботевъ" и "Литекс" негодуват активно срещу "Лудогорец". Половината ти коментар са празни глупости, нито съм от Разград, нито съм привърженик на отбор от българската "А" група.
samobotev написа:
Пич ти още малко ще се разревеш бе, колкото до злобата тук тя присъства единсвено в твойте коментари. всички останали просто ти отговаряме и коментираме мача
Я не пиши глупости, пингвин такъв. Нищо конкретно за мача не си казал. Победа за "Лудогорец" и край на писането на щуротиите ви!
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
- atanas7510
- Контакти:
Предлагам на този да спрем да му обръщаме внимание Иван и да си гледаме тура.Селски философи, царете на оримака и мегдана нямат надприказване особено ако са зад компютър и на една капачка бира с фъстък
След два изгубени финала на който бях време е за победа, помня в Благоевград как като ни видяха казваха че такова чудо не са виждали. Бях в 100 и някой автобус а на връщане са напихме с бира на една бензиностанция. Прогноза 2:0

След два изгубени финала на който бях време е за победа, помня в Благоевград как като ни видяха казваха че такова чудо не са виждали. Бях в 100 и някой автобус а на връщане са напихме с бира на една бензиностанция. Прогноза 2:0
Взех си билетче , доволен съм . Фен клуба е събрал 2000 + лв за хорео , да видим какво ще се получи . Нека по-добрия на терена победи . Ще е яко .
- Долно уйно
- Контакти:
Без пиротехника на финала http://gong.bg/view_article.php?article_id=426519
IvailoRz как взе билета, купи го или ти го дадоха и колко пари ще ти струва екскурзията или и автобусите са безплатни.
IvailoRz как взе билета, купи го или ти го дадоха и колко пари ще ти струва екскурзията или и автобусите са безплатни.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan