28 кръг Левски - Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: 28 кръг Левски - Ботев Пд

Мнениеот volf » 23 мар 2014 12:52

Raoul_Duke написа:Мъри е ясно, че рано или късно е пътник. Просто трябва да го изтърпим още малко, а и е нужно време Джиджев да се ориентира в обстановката, за да може след това да сведе истинските проблеми до знанието на Цветан Василев. Както бяха отстранени някои лица от администрацията, защото бяха вредни, така ще има и промени в спортно-техническия щаб, но е нужно време, за да стане ясно и на собственика какъв е източника на част от проблемите.

Нито рано, нито късно, а когато е планирал бащицата да го замени с Балъков. Всичко това разбра се няма нищо футболно, а е рутинна политическа процедура!
Разбира се, че за да реализира подобна процедура трябва да се изкоренят преди всичко футболните традиции в Ботев и техните носители в ръководството!
Отливът на публика (електорат за конкретния случай) е възможно да генерира напрежение в подкупените общински слуги, които и без това не разчитат на особно комфортно самочувствие.
Това може да увеличи мизата за комисионни около неефективната за общината и данакоплатците сделка със земята под стадиона, което ще постави Ц. Василев в неблагоприятна позиция спрвмо оманските и нашенски малцинствени покровители.
Затова пищи мой.......
Пищи, че не вървят нещата по план графика на габроечето и нормалните хора започнаха да забелязват недоразумението!!!
Последна промяна от volf на 23 мар 2014 13:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 мар 2014 12:53

kanara1978 написа:въпроса е принципен.Мъри не милее за Ботев а за Левски.той срещу Нефтохимик не пусна 1 резерва а срещу Левски 7

Именно , въпрос на принципи и чест ! Много е лесно да обвиняваме един за всичко ! Той си има своите грешки , ама не можем да си затваряме очите за тези на останалите ! Като колектив и вината им е колективна :!: Що не говориха след мача , от какво ги беше срам ??? Че си свършиха работата ли ?

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 23 мар 2014 12:57

za nas e toj religiq написа:
kanara1978 написа:въпроса е принципен.Мъри не милее за Ботев а за Левски.той срещу Нефтохимик не пусна 1 резерва а срещу Левски 7

Именно , въпрос на принципи и чест ! Много е лесно да обвиняваме един за всичко ! Той си има своите грешки , ама не можем да си затваряме очите за тези на останалите ! Като колектив и вината им е колективна :!: Що не говориха след мача , от какво ги беше срам ??? Че си свършиха работата ли ?

да ама и така да е той пак е виновен.той ги взе одобри купи и така нататък.при всички случаи той е виновен.Ся че има фенове на хранилка при Мъри и Кривия като теб е отделен въпрос

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 23 мар 2014 13:35

Едно предложение от мен:утре на тренировката отивате фенове и им обяснявате КАКВОТО БИЛО-БИЛО ДО ТУК,сваляте им напрежението и очакванията в един наистина приятелски разговор,пък те ако искат да ви разберат OK(има потенциал в тези момчета),оставяте ги на спокойствие(напрежението при тях е във повече-видно е),сигурен съм че ще ви радват много до края на сезона.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 23 мар 2014 13:56

STENLI написа:Ето до това ни доведе кауна, да се караме по между си.

Просто сме ТАКАВА публика! Това е положението.

До караници ни докара Селския, до караници ни докара Марин, до караници ни докара Феро, до караници ни докара Хубчев, до караници ни докара Радукан, до караници ни докара Кривия, до караници ни докара Юли Попов, до караници ни докара Танчовска, до караници ни докара Танчовски, до караници ни докара Гълъб и т.н. и т.н.

Страдали сме и ще страдаме само и единствено заради глупаците в публиката ни които си мислят, че са богопомазани и че са задължени да се бъркат в работата на треньор и ръководство!

Дано като изгоним Цветан Василев /което неизменно ще се случи/, да е построил стадиона поне на груб строеж.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 23 мар 2014 14:50

Цветан Василев каза че е взел Ботев не заради Мъри а точно заради ПУБЛИКАТА.и питам аз като от мач на мач намаляват хората слез Безличната игра и Подарените мачове от Кауня той да не е 5 годишен да се обиди

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 мар 2014 15:19

kanara1978 написа:

да ама и така да е той пак е виновен.той ги взе одобри купи и така нататък.при всички случаи той е виновен.Ся че има фенове на хранилка при Мъри и Кривия като теб е отделен въпрос

Моля те не ставай като сектантите от черно-белия форум , да говориш наизуст! Къде съм казал че е невинен :?: Ако ме познаваше щеше да знаеш че вадя достатъчно пари , за да ми плаща някой , за нещо си :) Ама както казва и колегата по горе явно сме си калпава публика , щом винаги някой или нещо ни пречи !

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 23 мар 2014 15:35

kanara1978 написа:

Моля те не ставай като сектантите от черно-белия форум , да говориш наизуст! Къде съм казал че е невинен :?: Ако ме познаваше щеше да знаеш че вадя достатъчно пари , за да ми плаща някой , за нещо си :) Ама както казва и колегата по горе явно сме си калпава публика , щом винаги някой или нещо ни пречи !

Само и единствено той е виновен.Кой купи играчите- кой ги тренира- кой прави Тактиката.Един посредствен треньор с тези играчи щеше да е 1-2 място Минимум.Имаме футболисти като Лудогорец.Отделно Цирковете да лягаме на Левски щото му е на Сърце.Срам

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 мар 2014 16:01

kanara1978 написа:
kanara1978 написа:

Само и единствено той е виновен.Кой купи играчите- кой ги тренира- кой прави Тактиката.Един посредствен треньор с тези играчи щеше да е 1-2 място Минимум.Имаме футболисти като Лудогорец.Отделно Цирковете да лягаме на Левски щото му е на Сърце.Срам

Ако играеше и той вместо футболистите , сигурно щях да съм напълно съгласен ;)

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 23 мар 2014 16:26

значи по твойта логика ако един треньор вземе МЕСИ И РОНАЛДО и почнат да падат всеки мач Меси и Роналдо са виновни Така ли не треньора.Бягай оттука бе Злетак

Върни се в “Ботев”