ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Botev1912
Контакти:

Re: Пичиони издърпа Ботев от дъното

Мнениеот Botev1912 » 07 окт 2009 08:53

Botevultra написа:И аз усещам, че ще има чикагско запиване за мача с цска. тук ще е доста рано, но усещам, че ще имаме повод!

И в Сиатъл ще гледаме мача и ще подкрепяме канарите от хиляди километри! Тук ще е 6 часа сутринта. При вас в Чикаго ще е 8, съвсем добро време

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 07 окт 2009 08:57

Като чета коментарите на феновете от САЩ сърцето ми се изпълва със щастие, и разбирам че песента "Не ще умре , не ще умре..." за БОТЕВ е 100% вярна :)

Botev1912
Контакти:

Re: Италианците планират да построят нов стадион за 24 000 души

Мнениеот Botev1912 » 07 окт 2009 08:58

bucky_barabata написа:Твърдо съм зад Колежа. Не мога да си представа, че няма да хода на стадиона, на който съм израснал. :cry: НО, наистина няма шанс, хем да се направи модерен стадион за отбора, хем да си останем на Колежа. Така че ще трябва от едното да се откажем.

как така големи отбори като Арсенал и Байерн строят нови стадиони и феновете са доволни. Само в България всички искат старото

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 07 окт 2009 08:59

Sunway написа:П.С. Следващият мач с Цска, предполагам, че ще го дават по ТВ-то и тук(Чикаго) ще се съберем доста фенове на Ботев да гледаме мача заедно :).......не случайно има футболен отбор Ботев(Чикаго) :)

А кога ще видим Ботев (Чикаго) в MLS?

http://www.pslchicagoland.com/Teams/TeamInfo.aspx?T=22

Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 07 окт 2009 09:04

Botev1912 написа:
bucky_barabata написа:Твърдо съм зад Колежа. Не мога да си представа, че няма да хода на стадиона, на който съм израснал. :cry: НО, наистина няма шанс, хем да се направи модерен стадион за отбора, хем да си останем на Колежа. Така че ще трябва от едното да се откажем.

как така големи отбори като Арсенал и Байерн строят нови стадиони и феновете са доволни. Само в България всички искат старото

Дайте да стигнем до стадион, пък тогава да се води този принципен спор...

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 07 окт 2009 09:22

Aха това тука малко ми прилича на приказката за нероден Петко :) ;)

BultraStyle
Контакти:

Re: Новите собственици на Ботев: Купихме окончателно отбора!

Мнениеот BultraStyle » 07 окт 2009 10:46

или на ботуша тълкуват различно думата " окончателно " или аз нещо не съм у ред

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 07 окт 2009 12:33

Не знам , но задължително трябва да има българин в ръководството , някой на който ние можем да имаме доверие.Не ми харесва това само с италианци в ръководството , защото всички много добре знаете каква е "българската действителност", а и ще е хубаво да има човек , който да гледа на нещата в клуба безпристрастно.
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 07 окт 2009 17:03

portokal написа:Не знам , но задължително трябва да има българин в ръководството , някой на който ние можем да имаме доверие.Не ми харесва това само с италианци в ръководството , защото всички много добре знаете каква е "българската действителност", а и ще е хубаво да има човек , който да гледа на нещата в клуба безпристрастно.

мен също ме притеснява това, че няма българин и заради това има разни изцепки като 8000 лева за Караманов, мойте уважения към Карамана, ама не е показал да заслужава такава заплата. Отхвърлен от Локо Пд и Спартак и сега 8К !! Трябва да има някой който да отговаря за БГ нещата..

veseo
Контакти:

Re: Морини с рекордна заплата в Ботев

Мнениеот veseo » 07 окт 2009 17:38

Именно затова задавам тоя въпрос на хората, "виждащи" че италианската федерация плаща на нашите италианчета.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Ботев”