Мнениеот rump_shaker » 06 окт 2009 22:10
Мисля че е много тесногръдо да гледаме и да казваме мястото ни е на Колежа! На колежа сме от 47 години. Това еполвин век. А в началото. Били сме на един терен. Дали е удачно с сегашните възгледи да се казва тогава, мястото ни е на този терен. Това е една епоха, която си минава. Абсолютно нормално е всеки футболен клуб да си строи нови стадиони с течение на времето. Ремонтите са до време, чат пат се налага обаче и нов стадион. А бутането на стадион не е евтино. По рентабилно е да се направи нов стад. Ето Арсенал и Байерн са последните отбори които си смениха стадиона. Надали е свършил света за тях. Напротив, дори съм сигурен че им е уютно на новият си дом
Ако погледнем реално на нещата, нашият стадион не става. Просто нестава за нищо. Нито за ремонт. Да не забравяме че едно от изискванията на лицензионните комисии в Европа са, да има освен добра вътрешна инфраструктура, трябва да има такава и външна. Това ще рече паркинги и порчие! За построяването на такива е невъзможно да се говори на моментното място на Колежа.
И аз съм свикнал да ходя всяка Събота на колежа, и на мен там ми е като втори дом, но ако искаме да се развиваме и да бдем модерен отбор мисля че това е една стъпка към осъществяването на това