ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: Морини с рекордна заплата в Ботев

Мнениеот Sunway » 06 окт 2009 19:13

Боли ме фара, колко пари ще получават.ВАЖНОТО Е ДА ИГРАЯТ И ДА ИМА РЕЗУЛТАТИ.Това искат всички нали ;) , а не колко вземат.След като има резултати нека да взимат момчетата.Останалите баберици (българските), които до преди това играха и падахме с огромни резултати да отиват на село да копат.Не знам кой ги е излъгал, че могат да играят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Единственото им спасение е мотиката или в някоя селска дивизия :lol:
Последна промяна от Sunway на 06 окт 2009 19:34, променено общо 1 път.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: Италианците планират да построят нов стадион за 24 000 души

Мнениеот Sunway » 06 окт 2009 19:19

Един град-един отбор написа:ИСКАМЕ СИ КОЛЕЖА ! СТАДИОН С ТРАДИЦИИ ...

И аз искам, но дали е възможно ??? Аз лично не виждам достатъчно място на сегашното, където е колежа да се направи нов стадион.Просто няма място там.Този стадион сега е строен 60-те години и не е съобразен с нито едно от новите изисквания в днешно време.За какво говорим.Традициите са хубаво нещо, но трябва да гледаме реално и прагматично на нещата, а те са, че на сегашното място трудно може да се вдигне примерно 30 хилядно съоръжение с всички необходими изисквания към него.
Does it matter

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 06 окт 2009 19:33

За какви наказания,става въпрос ? По точно,за какво са наложени? Справедливи ли са? и т.н.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: Пичиони издърпа Ботев от дъното

Мнениеот Sunway » 06 окт 2009 19:44

Ако говорим за това, че Пичиони ни е изкарал от дъното (не в смисъл в класирането) е точно така.За първи път виждам треньор при нас, който да знае как се работи и какво да направи.Тактически треньора подрежда състава доста добре и не се притеснява да каже от какво и къде има нужда самият отбор.Гледа реално на нещата и работи в правилната посока (не случайно е отличник от школата Коверчано в Италия).Нещата вървят доста добре и аз лично съм оптимист.Въвеждането на съвременни схеми и отигравания в Ботев, досега нито един тренер не го е правил в отбора ни.Моито поздравления за Пичионе и мисля, че след зимната пауза и нови попъления, отборът ще е доста добре подготвен.Дотогава и сегашните футболисти ще се обиграят и ще заиграят по-добре.Просто в сегашното състояние на БГ футбола, на пролет не виждам кой отбор ще ни бие, като гостуваме с изключение на няколко отбора може би.В заключение искам да пожелая успех на треньора ни и повече радостни моменти на всички наши фенове.

П.С. Следващият мач с Цска, предполагам, че ще го дават по ТВ-то и тук(Чикаго) ще се съберем доста фенове на Ботев да гледаме мача заедно :).......не случайно има футболен отбор Ботев(Чикаго) :)
Does it matter

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 06 окт 2009 19:48

Ами доколкото разбрах не са справедливи, тоест май на обжалване са ги отменили.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 06 окт 2009 20:01

И колко италианци са били с наказание? Не ми се вярва,всички които пристигнаха да са имали наказания.

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Мнениеот bucky_barabata » 06 окт 2009 20:29

Твърдо съм зад Колежа. Не мога да си представа, че няма да хода на стадиона, на който съм израснал. :cry: НО, наистина няма шанс, хем да се направи модерен стадион за отбора, хем да си останем на Колежа. Така че ще трябва от едното да се откажем.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 06 окт 2009 20:38

bucky_barabata написа:Твърдо съм зад Колежа. Не мога да си представа, че няма да хода на стадиона, на който съм израснал. :cry: НО, наистина няма шанс, хем да се направи модерен стадион за отбора, хем да си останем на Колежа. Така че ще трябва от едното да се откажем.

Това че, примерно искат да построят нов стадион е хубаво и дано е вярно.Не мисля, че трябва да се бута Колежа или да се изоставя, просто това е обект, който може да се използва още, на добро място е и има много предимства.Може да се използва по предназначение, но трябва да се обнови определено.

П.С. Погледни на запад, колко отбори си построиха нови стадиони......само си направи справка.По принцип новите стадиони се строят извън града, поради по-лесният достъп до съоръжението (по-малко задръствания и т.н.) и някои други работи ;).Новото ако е направено, както трябва е по-добро от старото.Спомените, както казах са хубаво нещо, но трябва да погледнем напред в бъдещето, то е важното за развитието ни.
Does it matter

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 окт 2009 21:49

Тракиец 1912 написа:На Ботев мястото му е на Колежа.

Така е ,обаче трябва да се простим с европейски мачове и подобни.Нашия стадион не става нито за ремонт,нито да го бутнат и да направят нов.Тясно е,няма място за паркинги и всичко останало .

Върни се в “Ботев”