Нефтохимик-Ботев 2:2 (FT) на "Лазур"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нефтохимик-Ботев на "Лазур"
Аз не разбирам защо Дънди и Киков станаха веднага титуляри? Вземаме посредствени и неперспективни (а уж градим отбор с бъдеще) футболисти и веднага стават титуляри. И тези, които са водили подготовка и се надяват да играят, се обезсърчават. Не мисля, че защитата ни е по-добра от миналата година, напротив. За манталитета няма какво да говорим, толкова съм разочарован. Видяхме Любимец - можем само да вземем пример от тях!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
Някой знае ли какво е положението с Неделев,контузия ли е,разтежение ли е?
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
Не го ли е срам Хубчев да говори глупости след мача, като го питаха що се връща отбора след като поведе в резутата. Момчетата се били връщали машинално и от страх. А миналата година що не се връщаха машинално, що не ги беше страх?
radezki написа:Асолютно реален резултат!Можехме да победим-подхлъзването на Светльо Асенов в края ,но можехме и да загубим-Нафтата също имаха изгодни полжения за гол.Те бяха много слаби в защита , но ние не можахме да се възползваме защото бяхме трагични в средата на терена!Аз лично все пак съм доволен-момчетата играха с огромно желание/въпреки . че не им се получаваше на всички/,треньорът ни показа , че отборът му може да изглежда и по-заплашително в нападение,даде се най-накрая шанс на Светльо Асенов,който след като влезе беше малко ошашавен , но много бързо се отърси и раздвижи страшно играта ни......имаме доста ,,трески за дялане'' в играта , но не сме победени досега и сме на 5 точки от първото място!Една серия от 3-4 поредни победи сега ще успокои нещата!
ЛЮБОВТА КЪМ БОТЕВ ПЛОВДИВ ,НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ.........
Много ми е криво, че замрази Светльо без да му се даде обсолютно никакъв шанс. За мен в играчи като Асенов е бъдещето ни. Миналата година Светльо направи страхотен втори полусезон, от мач на мач ставаше все по-добър и по-добър, сработи се много добре и с Курдов, въобще момчето има страхотни футболни качества и се раздава на 100 процента, играе със сърце и душа. Обаче по незнайни причини сега е закотвен на пейката, за сметка на новите "класни попълнения".

Месершмит написа:radezki написа:Асолютно реален резултат!Можехме да победим-подхлъзването на Светльо Асенов в края ,но можехме и да загубим-Нафтата също имаха изгодни полжения за гол.Те бяха много слаби в защита , но ние не можахме да се възползваме защото бяхме трагични в средата на терена!Аз лично все пак съм доволен-момчетата играха с огромно желание/въпреки . че не им се получаваше на всички/,треньорът ни показа , че отборът му може да изглежда и по-заплашително в нападение,даде се най-накрая шанс на Светльо Асенов,който след като влезе беше малко ошашавен , но много бързо се отърси и раздвижи страшно играта ни......имаме доста ,,трески за дялане'' в играта , но не сме победени досега и сме на 5 точки от първото място!Една серия от 3-4 поредни победи сега ще успокои нещата!
ЛЮБОВТА КЪМ БОТЕВ ПЛОВДИВ ,НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ.........
Много ми е криво, че замрази Светльо без да му се даде обсолютно никакъв шанс. За мен в играчи като Асенов е бъдещето ни. Миналата година Светльо направи страхотен втори полусезон, от мач на мач ставаше все по-добър и по-добър, сработи се много добре и с Курдов, въобще момчето има страхотни футболни качества и се раздава на 100 процента, играе със сърце и душа. Обаче по незнайни причини сега е закотвен на пейката, за сметка на новите "класни попълнения".
Видно е че на Данчо Христов не му тръга играта през този сезон, защо Хубчев трябваше да чака последните минути на шестия официален мач за да пусне в игра алтернативата за този пост Асенов.
Месершмит написа:Не го ли е срам Хубчев да говори глупости след мача, като го питаха що се връща отбора след като поведе в резутата. Момчетата се били връщали машинално и от страх. А миналата година що не се връщаха машинално, що не ги беше страх?
Щото играеха със селата за това!!!
Стига вече дъвкахте едно и също...как не ви омръзна не знам!!!
- botev_1912
- Контакти:
1912BOTEV написа:Аз не разбирам защо Дънди и Киков станаха веднага титуляри?
не знам дали следиш ситуацията около отбора, но Ноко и Животното са контузени, а на тяхно място имаме само тези баберици, въпреки защитно ориентираната селекция

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
sokkoban написа:Месершмит написа:Не го ли е срам Хубчев да говори глупости след мача, като го питаха що се връща отбора след като поведе в резутата. Момчетата се били връщали машинално и от страх. А миналата година що не се връщаха машинално, що не ги беше страх?
Аре стига вече с тия села, че ми писна да слушам едно и също нещо. С Нафтата миналата година, така ли играхме?
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Месершмит написа:sokkoban написа:Месершмит написа:Не го ли е срам Хубчев да говори глупости след мача, като го питаха що се връща отбора след като поведе в резутата. Момчетата се били връщали машинално и от страх. А миналата година що не се връщаха машинално, що не ги беше страх?
Аре стига вече с тия села, че ми писна да слушам едно и също нещо. С Нафтата миналата година, така ли играхме?
Случайно да си погледнал състава на Нафтата от тази и миналата година? И ситуацията, при която играхме с тях - и в точково отношение, и във всичко останало? Не, нали? Важното е да се пише на "прима виста"...
Не натискайте ТУК!
- botev_1912
- Контакти:
Шврнц Тпрунков написа:Месершмит написа:Аре стига вече с тия села, че ми писна да слушам едно и също нещо. С Нафтата миналата година, така ли играхме?
Случайно да си погледнал състава на Нафтата от тази и миналата година? И ситуацията, при която играхме с тях - и в точково отношение, и във всичко останало? Не, нали? Важното е да се пише на "прима виста"...
Значи сега Нафтата са направили някаква хипер, ултра, мега селекция и наще се насират от страх още като видят с какви виртуози във футбола ще мерят сили?
Сигурно същото се отнася и за Любимец?
100
покривни прозорци
покривни прозорци