Нефтохимик-Ботев 2:2 (FT) на "Лазур"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1912BOTEV
Контакти:

Re: Нефтохимик-Ботев на "Лазур"

Мнениеот 1912BOTEV » 18 сеп 2011 12:26

Аз не разбирам защо Дънди и Киков станаха веднага титуляри? Вземаме посредствени и неперспективни (а уж градим отбор с бъдеще) футболисти и веднага стават титуляри. И тези, които са водили подготовка и се надяват да играят, се обезсърчават. Не мисля, че защитата ни е по-добра от миналата година, напротив. За манталитета няма какво да говорим, толкова съм разочарован. Видяхме Любимец - можем само да вземем пример от тях!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 18 сеп 2011 13:05

Някой знае ли какво е положението с Неделев,контузия ли е,разтежение ли е?

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 18 сеп 2011 13:41

Не го ли е срам Хубчев да говори глупости след мача, като го питаха що се връща отбора след като поведе в резутата. Момчетата се били връщали машинално и от страх. А миналата година що не се връщаха машинално, що не ги беше страх?

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 18 сеп 2011 13:50

radezki написа:Асолютно реален резултат!Можехме да победим-подхлъзването на Светльо Асенов в края ,но можехме и да загубим-Нафтата също имаха изгодни полжения за гол.Те бяха много слаби в защита , но ние не можахме да се възползваме защото бяхме трагични в средата на терена!Аз лично все пак съм доволен-момчетата играха с огромно желание/въпреки . че не им се получаваше на всички/,треньорът ни показа , че отборът му може да изглежда и по-заплашително в нападение,даде се най-накрая шанс на Светльо Асенов,който след като влезе беше малко ошашавен , но много бързо се отърси и раздвижи страшно играта ни......имаме доста ,,трески за дялане'' в играта , но не сме победени досега и сме на 5 точки от първото място!Една серия от 3-4 поредни победи сега ще успокои нещата!

ЛЮБОВТА КЪМ БОТЕВ ПЛОВДИВ ,НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ.........

Много ми е криво, че замрази Светльо без да му се даде обсолютно никакъв шанс. За мен в играчи като Асенов е бъдещето ни. Миналата година Светльо направи страхотен втори полусезон, от мач на мач ставаше все по-добър и по-добър, сработи се много добре и с Курдов, въобще момчето има страхотни футболни качества и се раздава на 100 процента, играе със сърце и душа. Обаче по незнайни причини сега е закотвен на пейката, за сметка на новите "класни попълнения". :evil:

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 18 сеп 2011 14:09

Месершмит написа:
radezki написа:Асолютно реален резултат!Можехме да победим-подхлъзването на Светльо Асенов в края ,но можехме и да загубим-Нафтата също имаха изгодни полжения за гол.Те бяха много слаби в защита , но ние не можахме да се възползваме защото бяхме трагични в средата на терена!Аз лично все пак съм доволен-момчетата играха с огромно желание/въпреки . че не им се получаваше на всички/,треньорът ни показа , че отборът му може да изглежда и по-заплашително в нападение,даде се най-накрая шанс на Светльо Асенов,който след като влезе беше малко ошашавен , но много бързо се отърси и раздвижи страшно играта ни......имаме доста ,,трески за дялане'' в играта , но не сме победени досега и сме на 5 точки от първото място!Една серия от 3-4 поредни победи сега ще успокои нещата!

ЛЮБОВТА КЪМ БОТЕВ ПЛОВДИВ ,НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ.........

Много ми е криво, че замрази Светльо без да му се даде обсолютно никакъв шанс. За мен в играчи като Асенов е бъдещето ни. Миналата година Светльо направи страхотен втори полусезон, от мач на мач ставаше все по-добър и по-добър, сработи се много добре и с Курдов, въобще момчето има страхотни футболни качества и се раздава на 100 процента, играе със сърце и душа. Обаче по незнайни причини сега е закотвен на пейката, за сметка на новите "класни попълнения". :evil:

Видно е че на Данчо Христов не му тръга играта през този сезон, защо Хубчев трябваше да чака последните минути на шестия официален мач за да пусне в игра алтернативата за този пост Асенов.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 18 сеп 2011 14:10

Месершмит написа:Не го ли е срам Хубчев да говори глупости след мача, като го питаха що се връща отбора след като поведе в резутата. Момчетата се били връщали машинално и от страх. А миналата година що не се връщаха машинално, що не ги беше страх?

Щото играеха със селата за това!!!
Стига вече дъвкахте едно и също...как не ви омръзна не знам!!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 сеп 2011 14:25

1912BOTEV написа:Аз не разбирам защо Дънди и Киков станаха веднага титуляри?

не знам дали следиш ситуацията около отбора, но Ноко и Животното са контузени, а на тяхно място имаме само тези баберици, въпреки защитно ориентираната селекция :(
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 18 сеп 2011 14:26

sokkoban написа:
Месершмит написа:Не го ли е срам Хубчев да говори глупости след мача, като го питаха що се връща отбора след като поведе в резутата. Момчетата се били връщали машинално и от страх. А миналата година що не се връщаха машинално, що не ги беше страх?

Аре стига вече с тия села, че ми писна да слушам едно и също нещо. С Нафтата миналата година, така ли играхме?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 18 сеп 2011 14:27

Месершмит написа:
sokkoban написа:

Аре стига вече с тия села, че ми писна да слушам едно и също нещо. С Нафтата миналата година, така ли играхме?

Случайно да си погледнал състава на Нафтата от тази и миналата година? И ситуацията, при която играхме с тях - и в точково отношение, и във всичко останало? Не, нали? Важното е да се пише на "прима виста"...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 сеп 2011 14:32

Шврнц Тпрунков написа:
Месершмит написа:Аре стига вече с тия села, че ми писна да слушам едно и също нещо. С Нафтата миналата година, така ли играхме?

Случайно да си погледнал състава на Нафтата от тази и миналата година? И ситуацията, при която играхме с тях - и в точково отношение, и във всичко останало? Не, нали? Важното е да се пише на "прима виста"...

Значи сега Нафтата са направили някаква хипер, ултра, мега селекция и наще се насират от страх още като видят с какви виртуози във футбола ще мерят сили?
Сигурно същото се отнася и за Любимец?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”