БОТЕВ - СЛАВИЯ /26.09.09/ 17:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БОТЕВ - СЛАВИЯ /26.09.09/ 17:00
един поклон пред всички бултраси../..не ще умре .....не ще умре.....една любов едно сърце.....една любов....канарите...../ 

100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
Официално сте 5800зрители.Според сайтчето което ви направи първи миналия сезон
Ако оспорвате ваша си работа 

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Не мога да разбера защо всички сте сложили розовите очила?! 1. Няма сделка 2. Няма нови екипи и 3. Няма нов президент, нов спонсор и т.н. и т.н. Жабарите, които играха днес са по-добри от нашите тийнове, но са по-зле от смешното отборче, което имахме преди 2-3 години... Аз лично днес не видях нищо обнадеждаващо.
- yasen_ov4arov
ktulu. написа:Не мога да разбера защо всички сте сложили розовите очила?! 1. Няма сделка 2. Няма нови екипи и 3. Няма нов президент, нов спонсор и т.н. и т.н. Жабарите, които играха днес са по-добри от нашите тийнове, но са по-зле от смешното отборче, което имахме преди 2-3 години... Аз лично днес не видях нищо обнадеждаващо.
Не забравяй ,че тези макарони още не са се сработили

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
То желанието хубаво, ама трябват и точки. Следващите три мача, с Локо Сф, Цска и Черноморец сме валат (освен ако не стане някое чудо) и ще трябва да разчитаме на последните 4-5 мача, където нещата са пак на кантар. Да не говорим, че есента трябва да завършим поне с 10-ина точки, за да имаме някакъв шанс на пролет. В противен случай "новите" собственици ще трябва да докарат Меси и Кака (ама не оня от Черно Море)...
Kak игра жълтата скуадра ? Днес бях на друг мач а и този не го даваха по телевизията
.
Дано има подробен репортаж.

Дано има подробен репортаж.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ktulu. написа:То желанието хубаво, ама трябват и точки. Следващите три мача, с Локо Сф, Цска и Черноморец сме валат (освен ако не стане някое чудо) и ще трябва да разчитаме на последните 4-5 мача, където нещата са пак на кантар. Да не говорим, че есента трябва да завършим поне с 10-ина точки, за да имаме някакъв шанс на пролет. В противен случай "новите" собственици ще трябва да докарат Меси и Кака (ама не оня от Черно Море)...
Ок, днес гледа ли мача и мислиш ли че беше логически възможно да издрапаме точка срещу Генов? И да бяхме вкарали, дузпа щеше да има, три да вкарахме, щеше да стане грозно с червени картони. И мен ме е яд, че не взехме нищо днес, защото наистина беше ключово, но далеч не мога да обвинявам играчите. Заслужаваха минимум точка, да не говорим че нея я изгубиха (ако не броим, че 100% щеше да има дузпа ако беше 0:0 към края) заради кофти грешка на Велинов, а не заради некадърност.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Канари , стига се излагахте бе
Поздравявам ви за великолепната ви публика и готината атмосфера , която направихте , но недейте да се оправдавате с Генов
Възможно е да ни е подпрял леко и да има 2-3 спорни засади - ок , но да казвате , че сме били само и единствено заради него е просто смешно
Колкото и да не играем добре, сме много по-силни от вас в момента и е нормално да си ви бием , наша
е вината , че не ви довършихме,след като поведохме... Генов дузпа ли ни даде , или изгони ваш , а
Напротив , даже ни е нашарил с доста картони ; ще ви кажа какво е подпиране - ЦСКА-Славия 2:1 от миналия сезон , с 2-те измислени дузпи
Имали сте 1-2 удара и гредата и това ви е , не сте ни надиграли тотално , че да говорите така
Вижда се , че има надежда за вас , пожелавам ви да се спасите и да дойдат по-добри дни и за вас
САМО СЛАВИЯ

е вината , че не ви довършихме,след като поведохме... Генов дузпа ли ни даде , или изгони ваш , а

САМО СЛАВИЯ

КАТО СТЕ ПО СИЛНИ ЗАЩО БАВEХТЕ ?! То не беше лежане , мотане да ви и силния отбор... справка вратар4ето полу4и жълт картон и вие като литех мно сме по силни от вас ама даи да бавим за по сигурно...
Последна промяна от intheair на 27 сеп 2009 10:17, променено общо 1 път.
- yasen_ov4arov
Viktor4o_Rs написа:Канари , стига се излагахте беПоздравявам ви за великолепната ви публика и готината атмосфера , която направихте , но недейте да се оправдавате с Генов
Възможно е да ни е подпрял леко и да има 2-3 спорни засади - ок , но да казвате , че сме били само и единствено заради него е просто смешно
Колкото и да не играем добре, сме много по-силни от вас в момента и е нормално да си ви бием , наша
е вината , че не ви довършихме,след като поведохме... Генов дузпа ли ни даде , или изгони ваш , аНапротив , даже ни е нашарил с доста картони ; ще ви кажа какво е подпиране - ЦСКА-Славия 2:1 от миналия сезон , с 2-те измислени дузпи
Имали сте 1-2 удара и гредата и това ви е , не сте ни надиграли тотално , че да говорите така
Вижда се , че има надежда за вас , пожелавам ви да се спасите и да дойдат по-добри дни и за вас
САМО СЛАВИЯ
Хехе,а какво щеше да стане ако Караманов беше вкарал на "силния" ти отбор на место нашия вратар да направи тази тъпотия?Страничните дадоха поне 4-5 несъществуващи засади,които бяха реални голови положения и си затвориха очите за поне 2 ваши очевидни.А да обясняваш,че ви давал незаслужени жълти картони е по-нагло и от изказване на говедо

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.