А стадион искате за 20 000 .Нещо не се връзват, сметките

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Eminem написа:onegavon написа:До къде може да стигне падението. Новото поколение ботевисти станаха приятели с говедата.Наистина нямате нищо общо със стария Ботев.Малко ви бихме ,другия път повече!
Който каже истината, че сте Литекс, значи е приятел с говедата ли ? Има документи. Такива са фактите!
kubik написа:Мен друго ме притеснява. На финала 5000 души. в ЕКТ 3000-4000 Днес с червените, доста празни седалки![]()
Ми то истинското ЦСКаА участваше с лиценз на Ботев ще отречеш ли.fidodido написа:Eminem написа:onegavon написа:До къде може да стигне падението. Новото поколение ботевисти станаха приятели с говедата.Наистина нямате нищо общо със стария Ботев.Малко ви бихме ,другия път повече!
Който каже истината, че сте Литекс, значи е приятел с говедата ли ? Има документи. Такива са фактите!
Вие тогава защо се сърдите, като ви кажат, че уаствате с лиценз на Метлик (Сопот)? За това също има документ.
terans написа:Ми то истинското ЦСКаА участваше с лиценз на Ботев ще отречеш ли.fidodido написа:Eminem написа:onegavon написа:До къде може да стигне падението. Новото поколение ботевисти станаха приятели с говедата.Наистина нямате нищо общо със стария Ботев.Малко ви бихме ,другия път повече!
Вие тогава защо се сърдите, като ви кажат, че уаствате с лиценз на Метлик (Сопот)? За това също има документ.
fidodido написа:terans написа:Ми то истинското ЦСКаА участваше с лиценз на Ботев ще отречеш ли.fidodido написа:Eminem написа:onegavon написа:До къде може да стигне падението. Новото поколение ботевисти станаха приятели с говедата.Наистина нямате нищо общо със стария Ботев.Малко ви бихме ,другия път повече!
ЦСКА е един.
Няма сегашно и предишно. Ставате смешни, като се връзвате на кухорогите комплекси.
terans написа:fidodido написа:terans написа:Ми то истинското ЦСКаА участваше с лиценз на Ботев ще отречеш ли.fidodido написа:Eminem написа:onegavon написа:До къде може да стигне падението. Новото поколение ботевисти станаха приятели с говедата.Наистина нямате нищо общо със стария Ботев.Малко ви бихме ,другия път повече!
ЦСКА е един.
Няма сегашно и предишно. Ставате смешни, като се връзвате на кухорогите комплекси.
Документите,УЕФА и БФС казват друго а има и едно във В група.
terans написа:kubik написа:Мен друго ме притеснява. На финала 5000 души. в ЕКТ 3000-4000 Днес с червените, доста празни седалки![]()
Отивай да се притесняваш другаде.![]()
Виж ги пак щото документите УЕФА и БФС казват друго и Металик никога не е имал лиценз а право на участиеfidodido написа:terans написа:fidodido написа:terans написа:Ми то истинското ЦСКаА участваше с лиценз на Ботев ще отречеш ли.fidodido написа:Eminem написа:Който каже истината, че сте Литекс, значи е приятел с говедата ли ? Има документи. Такива са фактите!
ЦСКА е един.
Документите,УЕФА и БФС казват друго а има и едно във В група.
Точно така.
Документите ясно показват, че Ботев е основан през 2010 и играе с лиценз на Металик (Сопот)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта