От 30 години гледам Ботев, не помня такъв резил, дори и в годините на Христола.
Не разбирам лежерното отношение на публиката ни! Едни свалени доброволно от играчите фланелки и нищо повече - апатия, примиренчество, безгръбначност..., а само преди 6 - 7 години се спираха автобуси и се шамаросваше наред.
Явно, че вината за настоящото ни състояние, в което ни управляват доказани дилетанти, некадърници и аматьори е пряко свързано със състоянието на публиката ни - не помня някога Трибуната да е била толкова безлична и аморфна.
Единственото позитивно от вчерашния ден е че в последния момент се отказах да пътувам за Монтана и си спестих 1200 километра в двете посоки, да не говорим за пре.ебаната почивка...
Срам ме е от ВАС (клуб, отбор и най-вече - публика)!
Монтана - Ботев Пд / 25.07.15 / 18:30 часа 6:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bulgaro
- Контакти:
Re: Монтана - Ботев Пд / 25.07.15 / 18:30 часа 6:0 FT
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
bulgaro написа:От 30 години гледам Ботев, не помня такъв резил, дори и в годините на Христола.!
Абсолютни глупости!
При Христола имаше далеч по-трагични неща...
bulgaro написа:и си спестих 1200 километра в двете посоки,
1200 километра може да навъртиш ако отидеш 2 пъти на мач в Монтана, географе..
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- bulgaro
- Контакти:
Кое беше по-трагичното при Христола?
Същият ташак, с тая разлика, че поне играехме в Пловдив на нашия стадион и имахме публика.
Сега нямаме нито стадион, нито публика и по пътя, по който ни води олигофренското ни ръководство, скоро ще останем и без клуб.
Пътувам от Керамоти, Гърция и до Монтана са между 550 и 630, според маршрута, който си избера, географе
Същият ташак, с тая разлика, че поне играехме в Пловдив на нашия стадион и имахме публика.
Сега нямаме нито стадион, нито публика и по пътя, по който ни води олигофренското ни ръководство, скоро ще останем и без клуб.
Пътувам от Керамоти, Гърция и до Монтана са между 550 и 630, според маршрута, който си избера, географе

106 години Красота, Вяра, Борба !
-
- Контакти:
Ай канарииииииии.ай ай аййййй...
Много тежка загуба. Единственото по-дразнещо от неадекватна защита е неадекватен вратар.
Обстоятелствата ви дават уникален шанс да се още следващия кръг да се "вдигнете" срещу комшиите. Гледайте да се възползвате
Обстоятелствата ви дават уникален шанс да се още следващия кръг да се "вдигнете" срещу комшиите. Гледайте да се възползвате
bulgaro написа:Пътувам от Керамоти, Гърция и до Монтана са между 550 и 630, според маршрута, който си избера, географе
Хващам се на какъвто и да било бас, че ти такава жертва за отбора си НИКОГА няма да направиш,къвто си кисел задник...
А ако ти харесва десетина години да нямаме победа над циганите,както беше при Христола,да нямаме победа над Левски и ЦСКА,земи си го у вас Селския, не ми разправяй колко хубаво е било, щото не съм на 5 години и ги помня много добре нещата...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Срам. Изобщо не знам как ще се вдигнем за следващия мач. Срам.
DarkPsy написа:Срам. Изобщо не знам как ще се вдигнем за следващия мач. Срам.
Споко!В следващия мач ще видиш един съвършено различен отбор на Ботев,уверявам те.
Цецо Чука написа:DarkPsy написа:Срам. Изобщо не знам как ще се вдигнем за следващия мач. Срам.
Споко!В следващия мач ще видиш един съвършено различен отбор на Ботев,уверявам те.
Много се съмнqвам