bnborisov написа:Та plovdivram- чо виж видеото горе и ще разбереш по лицата на "истинските майни" защо футбола няма нищо общо с политиката, за нас феновете де
Откъде идва това "истински майни"?
Или си майна или не си.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bnborisov написа:Та plovdivram- чо виж видеото горе и ще разбереш по лицата на "истинските майни" защо футбола няма нищо общо с политиката, за нас феновете де
Основният ремонт на моста над р. Марица по бул. "Васил Априлов" може да започне до края на юли. Две пловдивски фирми - "Пътища Пловдив" АД и "Пътинженеринг", и софийското обединение ДЗЗД "Априлов инфра 2013" с водещ партньор "Интегрирани пътни системи" АД участват в откритата процедура за строително-възстановителните работи на моста. Първите две не бяха допуснати до отваряне на ценовите оферти, заради установени пропуски. При прогнозна стойност до 3.3 млн. лв. без ДДС останалият единствен участник "Априлов инфра 2013" е предложил 3 288 214,53 лв. и срок на изпълнение 21 месеца и 7 дни.
Speedking написа:bnborisov написа:Та plovdivram- чо виж видеото горе и ще разбереш по лицата на "истинските майни" защо футбола няма нищо общо с политиката, за нас феновете де
Откъде идва това "истински майни"?
Или си майна или не си.
Raoul_Duke написа:Поне вече може да се каже със сигурност ИМА ЛИ ПЛАТЕНИ АГИТКИ ПО ПРОТЕСТИТЕ. Отговорът е ДА, тази на Локо 19?6
Speedking написа:Откъде идва това "истински майни"?
Или си майна или не си.
Pupper_ написа:Speedking написа:Откъде идва това "истински майни"?
Или си майна или не си.
Човек, на който се налага да казва: "Аз съм истинска майна", всъщност не е никаква майна!
kistendil написа:Raoul_Duke написа:Поне вече може да се каже със сигурност ИМА ЛИ ПЛАТЕНИ АГИТКИ ПО ПРОТЕСТИТЕ. Отговорът е ДА, тази на Локо 19?6
Теолога пак разкри конспирацията!Вместо да слагат Пеевски за шеф на ДАНС, трябваше някоя маша от вас да назначат!
Основният ремонт на моста над р. Марица по бул. "Васил Априлов" може да започне до края на юли. Две пловдивски фирми - "Пътища Пловдив" АД и "Пътинженеринг", и софийското обединение ДЗЗД "Априлов инфра 2013" с водещ партньор "Интегрирани пътни системи" АД участват в откритата процедура за строително-възстановителните работи на моста. Първите две не бяха допуснати до отваряне на ценовите оферти, заради установени пропуски. При прогнозна стойност до 3.3 млн. лв. без ДДС останалият единствен участник "Априлов инфра 2013" е предложил 3 288 214,53 лв. и срок на изпълнение 21 месеца и 7 дни.
Pupper_ написа:Speedking написа:Откъде идва това "истински майни"?
Или си майна или не си.
Човек, на който се налага да казва: "Аз съм истинска майна", всъщност не е никаква майна!
plovdivram написа:Аз пак да попитам.... като стана въпрос - има ли връзка футбола с "ПОЛИТИКАТА"... То каква е връзката между това:Основният ремонт на моста над р. Марица по бул. "Васил Априлов" може да започне до края на юли. Две пловдивски фирми - "Пътища Пловдив" АД и "Пътинженеринг", и софийското обединение ДЗЗД "Априлов инфра 2013" с водещ партньор "Интегрирани пътни системи" АД участват в откритата процедура за строително-възстановителните работи на моста. Първите две не бяха допуснати до отваряне на ценовите оферти, заради установени пропуски. При прогнозна стойност до 3.3 млн. лв. без ДДС останалият единствен участник "Априлов инфра 2013" е предложил 3 288 214,53 лв. и срок на изпълнение 21 месеца и 7 дни.
и това:
http://agroplovdiv.bg/3561/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%BE-%D0%B8%D0%BF/
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост