Ботев Пд в ЛЕ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Ботев замества ЦСКА в жребия на Лига Европа

Мнениеот Син до гроб_ » 24 юни 2013 11:55

POPCORN написа:
Син до гроб_ написа:
POPCORN написа:
Тралала написа:
POPCORN написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=433735
Айде ето ви новината !

А, супер. В 11:30 великите червени малоумници благоволиха......след дъжд качулка. Да го духате!

абе смешник ти откога знаеш кога е пратено това писмо бе?Новината излиза в 11:30, писмото може да е прато и вчера!Ебати тъпото парче!Ей затова ви говоря .Всички сте супер спрели и сте комплексирани.Нямате никакви човешки отношения!После искате такива отношения от ЦСКа и от фенове и тн!Седете си там на 4 - място и това е!

Извинявай, за какви човешки отношения говорим, като в съседната тема червени получовеци говорят за разложени трупове и наричат момиче с какви ли не квалификации?!

Зависи за кое момиче говорим.Ако ми говориш за Ралица тя е адски дразнител!Така че най-вероятнио си го е заслужила !Ако е някое друго незнам за какво става на въпрос и защо се държат така с нея!Тя по-цял ден седи във офрума на ЦСКА и ги дразни и после що ме псуват !Няма как да стане разбираш ли :)

Не искам да и ставам адвокат, но когато Левски загуби титлата и Купата беше ли ви добре в нашия форум?! Значи вие можете да се бъзикате на наш гръб, обаче го раздавате тънкообидни стане ли въпрос за вашия клуб? Нали си чувал:тарикат мъж не писка! Ще седите и ще търпите пък вие сега подигравките, а като гледам те не са само от наша страна , а от всички фенове на всички отбори. ;)
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 24 юни 2013 11:57

jelew73 написа:
Canaries front написа:така е клуб може да фалира по всяко време,но жребият теглен ли е ;) ?

не е , но сега всички коеф. се променят , а остават 90 мин, кво праим?

Ботев (Пд) ще замести ЦСКА в жребия за Лига Европа. УЕФА все още не го е обявила официално, но в сайта на холандеца Берт Касиес, който помага на евроцентралата с изчисляването на коефициентите, „канарчетата" бяха включени като последният поставен тим в първия квалификационен кръг на надпреварата. Чакат се официалните разбивки за жребия от страна на УЕФА, за да бъде потвърдено това официално.

А сега какво правим ?
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 24 юни 2013 11:57

Чакаме да видим дали е истина

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 24 юни 2013 11:58

Така ли,а какво значи,защото според правилника на УЕФА,ако един отбор се откаже или по ред причини като фалит и т.н. неможе да играе в турнира,то мястото му се заема автоматично от следващия в класирането .[/quote]
той има предвти,че е късно вече, а не че не можете :)[/quote]
Толкова ли ви е трудно и тежко да си признаете ,че вашите ръководители, включително хонорис каузата сътвориха уникална глупост и всички са в неведение (засегнати са Ботев, пък и засегнат е и коеф. на страната ни в УЕФА)?![/quote]
О дай да не говорим за Стоичков моля ти се!Защото вие поне нямате право го коментирате!Той Наско Сираков ви показваше гъза си вие са му го лижете!Всеки си гфледа отбора и това е!Не да злорадства![/quote]
Каквото повикало, такова се обадило! След мача със Славия в нашия форум беше пастет от червени, надпреварвайки се да оригиналничат и остроумничат.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 12:00

Ми може да е било пастет, но да обвиняваш Стоичков в дадената ситуация е много смешно!той има най-малко вина от всичките!Но вие понеже толкова го мразите,че за всяко нещо го обвинявате него !Айде лек ден на всички и успех на печелившите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Тралала

Мнениеот Тралала » 24 юни 2013 12:02

Айде да си завреш лицемерните поздравления в дивия.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 24 юни 2013 12:04

Абе чорбарите да се разкарат от тука, те са враг №1 на цяла България! ВСИЧКИ СРЕЩУ ЧЕТИРИБУКВИЕТО, ЗА ПО-ДОБРОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 24 юни 2013 12:10

Много ми се искаше да играем на 20-ти с ЦСКА, а не с Левски. Пълни отрепки. Отборът заяви желание(Ботев) да играе в ЛЕ още преди 2 седмици. Червените си седяха на задниците и се чудеха каква по-голяма глупост за измислят. Успяха ! Нека, обаче да изчакаме и да видим какво ще стане в 14:00 и дали наистина Ботев е в ЛЕ. Едно е ясно ЦСКА няма да участва в турнира и само те са си виновни. Глупостта достига своя връх в последните 3-4 дена.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 24 юни 2013 12:11

Честито дано ви се падне лек жребий и да се представите на ниво :)
иначе всички знаем кой отбор ще се изложи отново :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 юни 2013 12:14

Avrameca написа:Честито дано ви се падне лек жребий и да се представите на ниво :)
иначе всички знаем кой отбор ще се изложи отново :mrgreen:

Ми засега единствените изложили се сте вие, ама куха кратуна как да го проумее това. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Ботев”