ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Морини с рекордна заплата в Ботев

Мнениеот botev forever » 06 окт 2009 15:55

portokal написа:+Мислиш ли , че половината отбори в А група нямаше да се възползват от това да си взимат играчи , на които няма да плащат нищо ? А да забравих ... италианската федерация е позволила изключително и само на Ботев да взима играчи , пък те ще плащат.

Питането ти във връзка с какво е?Сигурно не вярваш,че в Ботев Пд не са взимали 6 месеца пари ли?

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Италианците планират да построят нов стадион за 24 000 души

Мнениеот nik_bg1 » 06 окт 2009 16:04

BultraStyle написа:и кой стадиони по точно са творение на така наречените ни нови собственици ? интересно ми е да ги видим що за сдания са

И това здание,няма ли да е малко,само за 24000 души.(ако е истина)

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 06 окт 2009 16:20

Не нищо подобно , не знам дали са взимали или не са взимали заплати , просто изказвам мнение , че заплатите на италианците не се плащат от италианската федерация.
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

botev forever

Мнениеот botev forever » 06 окт 2009 16:30

portokal написа:Не нищо подобно , не знам дали са взимали или не са взимали заплати , просто изказвам мнение , че заплатите на италианците не се плащат от италианската федерация.

Не знам,но нещата в клуба не вървят по искания от феновете начин.За сега от италианците освен големи обещания няма нищо конкретно.Всичко е все едно застинало от времето на Селяка.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Италианците планират да построят нов стадион за 24 000 души

Мнениеот nik_bg1 » 06 окт 2009 16:33

Неееее имам предвид,че няма да има място за гостуващите... :roll:

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 06 окт 2009 16:56

botev forever написа:
portokal написа:Не нищо подобно , не знам дали са взимали или не са взимали заплати , просто изказвам мнение , че заплатите на италианците не се плащат от италианската федерация.

Не знам,но нещата в клуба не вървят по искания от феновете начин.За сега от италианците освен големи обещания няма нищо конкретно.Всичко е все едно застинало от времето на Селяка.

С 200 000 лв обявени пред НАП за заплати - "застинало"???

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 06 окт 2009 16:56

botev forever написа:

Глупости.. пълни глупости..

Сигурно и Карамана ходи да си взима 8те хиляди лично от Абете... Айде моля ви се.. клубове в Италия фалират, щото няма откъде да извадят 50-60к евро да си платят дългове и лицензни такси, а те ще плащат на нашите футболисти 200к на месец Хахахаха...

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 06 окт 2009 17:30

BOTEV FOREVER, що се излагаш? времето на Селяка било застинало?!?!?!?!?!? Ти много бързо го забрави онова време май, щом не можеш да направиш сравнение! Ако наистина това са данни от НАП, това означава, че върху тези възнаграждение клубът плаща осигуровки и данък, които вдигат с още поне 30 % сумата! Сещаш ли се по времето на Селяка какво беше? Освен това, в статията в Гадзета дело спорт за БОТЕВ никъде не се говореше, че заплати се плащат от Италианската федерация. Бъди сигурен, че ако беше така, щяха изрично да го подчертаят. Вярно е, че документално промяна все още няма, но всички тези признаци са индикация за сериозна промяна!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

botev forever

Мнениеот botev forever » 06 окт 2009 17:35

Abbiati написа:BOTEV FOREVER, що се излагаш? времето на Селяка било застинало?!?!?!?!?!? Ти много бързо го забрави онова време май, щом не можеш да направиш сравнение! Ако наистина това са данни от НАП, това означава, че върху тези възнаграждение клубът плаща осигуровки и данък, които вдигат с още поне 30 % сумата! Сещаш ли се по времето на Селяка какво беше? Освен това, в статията в Гадзета дело спорт за БОТЕВ никъде не се говореше, че заплати се плащат от Италианската федерация. Бъди сигурен, че ако беше така, щяха изрично да го подчертаят. Вярно е, че документално промяна все още няма, но всички тези признаци са индикация за сериозна промяна!

Виж нека говорим с факти.Нито един българин,било то футболист или служител в клуба не е взел и стотинка в последните 6 месеца.

Върни се в “Ботев”