ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Пак фишек,Помпони не е купил Сиена
абе имам лошо предчувствие......
А кой е казал, че е купил?? Всички "информации" идват от Селяка, така че който иска да вярва на глупостите му 

- Dexter Lord
- Контакти:
Тва беше пуснато из някои БГ медии,които явно обслужват доволно интересите му.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
Всичко е жив ташак,знам ,че искате да е реалност,ама не е .Всичко е по старому,само ни замазват очите.Продължаваме бунта!
Dexter Lord написа:Тва беше пуснато из някои БГ медии,които явно обслужват доволно интересите му.
Той пуска дезинформациите си по два канала - или уж се изпуска и признава с половин уста дълбоко пазената тайна пред разни блюдолизци или нарочно чрез любимците си ДД и Апостолов пуска целенасочено. А медиите не ги интерисува истината, за тях важно е да има цирк и сеир!!!
Re: НОВО 20
Проблема е,че дори и селяка да ни продаде на жабарите винаги ще имаме съмнения за бъдещето на клуба!Има вариант да спрем със съмненията ако нещата се обърнат на 180 градуса!Да речем Ботев започва да прилича наистина на професионален клуб-терени,дюш,стадион...изобщо всички условия които има един клуб на ниво!Ако идват само от Италия разни жабарчета псевдофутболисти съмненията ще останат,дори ще се задълбочат още повече нещата...Според мен има 2 варианта!Ботев става отбор на ниво,Ботев както много фенове пишат е перачница за пари и селският си предава щафетата с неговите италиански "съдружници"!Надявам се да е първият вариант.Мисля,че ще е добре да изчакаме с умерен оптимизъм!
Последна промяна от alive на 24 авг 2009 17:46, променено общо 1 път.

- PLOVDIV PEE 1912
Чисто и просто няма практическата възможност Ботев да бъде закупен за толкова кратко време.ВСИЧКО Е ЛЪЖА!
- Fallen_Angel
- Контакти:
- Dexter Lord
- Контакти:
Тоя жабар сигурно до сега е седял зад митко.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
- PLOVDIV PEE 1912
Re: НОВО 20
Fallen_Angel написа:alive написа:Мисля,че ще е добре да изчакаме с умерен оптимизъм!
+1
Стига глупости,просто ще прекарват италиански некадърници през Ботев и тва е.Няма никви нови собственици!!Пичове ,помислете малко държите се като деца.