Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
praistoria написа:Някой знае ли техните гурута какви причини са изтъкнали за загубата на мача.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
sky1 написа:Чакам с нетърпение потребител номер едно да изкаже мнение.
mark1926 написа:След като жълтите влезнаха по- здраво в мача , печелиха непрекъснато борба за първа топка, едно е да се нагласиш по - добре на терена, съвсем друго противника да влиза по- здраво в единоборствата- как ли да наречем товаАз му казвам подценяване и понеже ако не е подценяване е безхаберие, високомерие и така нататък, съветвам потребителя пловдив1926 да не ме коментира, настоявам да си отговори и на следните въпроси-СЛЕД КАТО неделчо е некадърник, а според него за това ми изказване аз съм смешен, след като има подценяване-аз изказах прогноза че е възможно, а то е факт- , а пък за това ми изказване съм кретен, НЕКА СЕ ЗАПИТА РЕАЛНО ,КАКЪВ Е ПОТРЕБИТЕЛЯТ ОТРИЧАЩ ОЧЕВИДНОТО и обиждащ човека с правдивото мнение
![]()
Ако има затруднения в отговорите, да не ме коментира докато не си отговори
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:sky1 написа:Чакам с нетърпение потребител номер едно да изкаже мнение.
Ахахахаххахахах, чуй чуй:mark1926 написа:След като жълтите влезнаха по- здраво в мача , печелиха непрекъснато борба за първа топка, едно е да се нагласиш по - добре на терена, съвсем друго противника да влиза по- здраво в единоборствата- как ли да наречем товаАз му казвам подценяване и понеже ако не е подценяване е безхаберие, високомерие и така нататък, съветвам потребителя пловдив1926 да не ме коментира, настоявам да си отговори и на следните въпроси-СЛЕД КАТО неделчо е некадърник, а според него за това ми изказване аз съм смешен, след като има подценяване-аз изказах прогноза че е възможно, а то е факт- , а пък за това ми изказване съм кретен, НЕКА СЕ ЗАПИТА РЕАЛНО ,КАКЪВ Е ПОТРЕБИТЕЛЯТ ОТРИЧАЩ ОЧЕВИДНОТО и обиждащ човека с правдивото мнение
![]()
Ако има затруднения в отговорите, да не ме коментира докато не си отговори
Разнобой в циганската махала дами и господа,Вълчо и Живка се хванали за плитките,ахахахахха....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта