Локомотив Сф - Ботев Пд 19.10.2014 неделя 13:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нахлуване и бой от феновете на Ботев Пд в "Надежда". АНКЕТА
Гласувах за парична глоба,публиката не бива да се гони от стадионите.Ако може глобата да се изплати на КайчА,да вземе да си спретне малко клетката.че завалията много я закъсал и чака с нетърпение новото правителство.Иначе важно е какво ще напише в доклада делегатът на БФС,всичко друго е търкане на клавиатури.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
И аз гласувах само за глоба. Мисля, че изваждане от групата е неоправдано и неадекватно тежко наказание. И да, както Ботев са за наказание, така и ние(за липсата на достатъчна охрана), така и съдията(грешки и вДВЕТЕ посоки, с апотеоз-несвирената дузпа за Ботев). Все пак смятам, че съдийството не е оправдание за нахлулите на терена фенове. Интересно ми е-какво смятат, че могат да постигнат по тоя начин(освен разбира се наказание за отбора им)? Аъдията ще си промени мнението и ще свирне дузпа? Едва ли...
За наказание за ЛОКО за лапето мисля, че е несериозно да се говори ...
P. S. Нагоре имаше някое и друго мнение колко бил зле и грозен стадиона-предполагам, че са писани от фенове на Байерн, дето само на стадиони-красавци ходят на мач...
За наказание за ЛОКО за лапето мисля, че е несериозно да се говори ...
P. S. Нагоре имаше някое и друго мнение колко бил зле и грозен стадиона-предполагам, че са писани от фенове на Байерн, дето само на стадиони-красавци ходят на мач...
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Re: Локомотив Сф - Ботев Пд 19.10.2014 неделя 13:30
Ако сега не вземем нещо срещу Берое, мисля, че Вуцан ще се срине тотално, а покрай него - и Ботев.... Дано не съм прав.
Изваждането от групата е най-добре, но това няма как да стане.
El Commandante написа:Поредното доказателство за това че Овчи не става за чеп за зеле, ние треньор го направихме.
И то тва е само началото на посредствеността,аз като ви казах че ние с тоя треньор ако се класираме в първата шестица ше е нечуван успех вие не ми вярвахте....
Абсолютно на същото мнение съм, даже като чух кой треньор ще ни слагат се хванах за главата и ми стана ясно, че ще имаме посредствени резултати и игра ! А да не говорим че въобще няма наблюдение върху играчите май и не знае кой да пуска в игра като титуляр и кой да сменя като прави грешки от първата минута на мача - направо се изумявам по някой път !
БОТЕВ Пловдив
- slavia_forever
- Контакти:
luxorus написа:Гласувах за парична глоба,публиката не бива да се гони от стадионите.Ако може глобата да се изплати на КайчА,да вземе да си спретне малко клетката.че завалията много я закъсал и чака с нетърпение новото правителство.Иначе важно е какво ще напише в доклада делегатът на БФС,всичко друго е търкане на клавиатури.
Не е ли по-добре глобата да не е за клуба, а за самите конкретни виновници, било то от който и да било отбор?! Не може ли по видеозаписи да бъдат изнамерени и да им се наложат глоби, които да изплащат в годините, като бъдат лишавани от посещаване на спортни събития?! Това не може ли да се следи от камери по всички стадиони?! Ако бъде засечен такъв да присъства на някой мач, глобата да става още по-непосилна, но с допълнение обществено-полезен труд. Следващо присъствие на мачове да се наказва с лишаване от свобода. Докато не бъдат въведени тези мерки, скоро оправия няма да има. Като се отнеме единствения смисъл в живота на някои комплексирани социопатчета, като им се бръкне в празните джобове, като ги набутат по затворите, ще да видим колко ще бъдат безредиците и колко комплексирани човечета от социалната периферия на обществото ще вилнеят между останалите хора.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
-
praistoria
- Контакти:
Вуцов е много по-добър треньор от Мъри (това не значи много, де). Нека не правим драми, в срив сме, но няма да изпаднем. Аз лично няма да правя драми да ни бият и другия мач...
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
-
praistoria
- Контакти:
slavia_forever написа:luxorus написа:Гласувах за парична глоба,публиката не бива да се гони от стадионите.Ако може глобата да се изплати на КайчА,да вземе да си спретне малко клетката.че завалията много я закъсал и чака с нетърпение новото правителство.Иначе важно е какво ще напише в доклада делегатът на БФС,всичко друго е търкане на клавиатури.
Не е ли по-добре глобата да не е за клуба, а за самите конкретни виновници, било то от който и да било отбор?! Не може ли по видеозаписи да бъдат изнамерени и да им се наложат глоби, които да изплащат в годините, като бъдат лишавани от посещаване на спортни събития?! Това не може ли да се следи от камери по всички стадиони?! Ако бъде засечен такъв да присъства на някой мач, глобата да става още по-непосилна, но с допълнение обществено-полезен труд. Следващо присъствие на мачове да се наказва с лишаване от свобода. Докато не бъдат въведени тези мерки, скоро оправия няма да има. Като се отнеме единствения смисъл в живота на някои комплексирани социопатчета, като им се бръкне в празните джобове, като ги набутат по затворите, ще да видим колко ще бъдат безредиците и колко комплексирани човечета от социалната периферия на обществото ще вилнеят между останалите хора.
Ех, мечти, мечти... Няма как да станат тези работи, ще има просто поредна доза мачове без публика. Ние този сезон половината си домакинства ги играхме без публика и сякаш това промени нещо. Идеята на наказанията е, да накарат провинилия се да знае, че има последствия за действията му. От години се наказват най-различни отбори с "мачове без публика" и ефектът е нулев...
Глобички, били ги "провокирали" ... А, бе, аланкоолуу
ти на мач ли си отишъл, или да правиш маймунарник
Това е реторичен въпрос ... 
Леевски, оле
-
praistoria
- Контакти:
boabbb написа:Глобички, били ги "провокирали" ... А, бе, аланкоолуути на мач ли си отишъл, или да правиш маймунарник
Това е реторичен въпрос ...
Когато си пишеш завещанието, ще ме дариш ли с няколко от твоите шегички? Забавата, лъхаща от теб трябва да се пренесе през поколенията