Ако стане сделката от една страна ще ми е тъжно, че Тошко си тръгва (но това все някога ще се случи), а от друга се радвам, че ще може да излезе навън и да усъвършенства качествата си.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
botevforever написа:the_blue_fan написа:
Викаш друго си е столипиновски геноцид на ГЕРЕНА ? Седни си Отличен 6![]()
http://www.vbox7.com/play:37dd562a
Столипиновци не ги бъркай тук-с тях се гушкайте по пейките в парка.![]()
Казваш ,Герена?Отличен 6?Това ли имаш предвид?
Avanti_Ragazzi написа:Къв стадион Герена те гони 1962 година бе? Тоя стадион е открит 1963 година, научи историята и тогава пиши разни неща! Има само един отбор вкарал 6 гола на Герена на Левски и това е Ботев Враца през 1985 г. в мач завършил 3-6 за Ботев Враца!!!
Raoul_Duke написа:Avanti_Ragazzi написа:Къв стадион Герена те гони 1962 година бе? Тоя стадион е открит 1963 година, научи историята и тогава пиши разни неща! Има само един отбор вкарал 6 гола на Герена на Левски и това е Ботев Враца през 1985 г. в мач завършил 3-6 за Ботев Враца!!!
На Герена или не, шестте парцала в говеждата врата насред София са факт! --> http://prikachi.com/images/96/6466096O.jpg
Avanti_Ragazzi написа:Raoul_Duke написа:Avanti_Ragazzi написа:Къв стадион Герена те гони 1962 година бе? Тоя стадион е открит 1963 година, научи историята и тогава пиши разни неща! Има само един отбор вкарал 6 гола на Герена на Левски и това е Ботев Враца през 1985 г. в мач завършил 3-6 за Ботев Враца!!!
На Герена или не, шестте парцала в говеждата врата насред София са факт! --> http://prikachi.com/images/96/6466096O.jpg
Е то ако ше хвалим в папагалската (или по-точно брокерска ) врата на тоя стадион Васил Левски също са влизали 6 парцала! А тогава шампиони уж щяхте да ставате!
Raoul_Duke написа:Avanti_Ragazzi написа:Raoul_Duke написа:Avanti_Ragazzi написа:Къв стадион Герена те гони 1962 година бе? Тоя стадион е открит 1963 година, научи историята и тогава пиши разни неща! Има само един отбор вкарал 6 гола на Герена на Левски и това е Ботев Враца през 1985 г. в мач завършил 3-6 за Ботев Враца!!!
Е то ако ше хвалим в папагалската (или по-точно брокерска ) врата на тоя стадион Васил Левски също са влизали 6 парцала! А тогава шампиони уж щяхте да ставате!
Като ни вкарате 6 в Пловдив, тогава ще мучите! Иначе Щампиони и вие щяхте да ставате миналата година, но (с нашето любезно съдействие на два пъти) ви връчиха няколко калъфки
Avanti_Ragazzi написа:Разликата е там, че аз съм виждал Левски шампион и то не веднъж за разлика от теб и твоят отбор! А кво сте правили е се тая щото дали имаш 26 или 27 титли няма голяма разлика! Но когато си беден като църковна мишка и имаш само двечки титли едната от 20те и другата от 60те и те прее...т за третата, те боли цял живот (1986 година) и никога няма да го преглътнеш? Нали знаеш заради кой отбор все още сте си с мижавите 2 титли, вместо да сте с 3!!!
Sounds like some sort of character from a Game of Thrones - who is he?
urrrr..... seems like bull
Raoul_Duke написа:Avanti_Ragazzi написа:Разликата е там, че аз съм виждал Левски шампион и то не веднъж за разлика от теб и твоят отбор! А кво сте правили е се тая щото дали имаш 26 или 27 титли няма голяма разлика! Но когато си беден като църковна мишка и имаш само двечки титли едната от 20те и другата от 60те и те прее...т за третата, те боли цял живот (1986 година) и никога няма да го преглътнеш? Нали знаеш заради кой отбор все още сте си с мижавите 2 титли, вместо да сте с 3!!!
Ако се опитваш да ме убедиш, че сте злобари и боклуци - недей, знам гоЗатова и ви върнахме "жеста". Ще го връщаме при всяка възможност
![]()
Ако за теб, подарените от държавата титли са повод за гордост, тогава мога само да ти кажа, че беден като църковна мишка си ти/вие! Защото без тях, сте едно нищо! Няма да има такъв отбор, няма да има фенове, няма да има нищо... И го знаете много добре! Без тенекиените подаръци от всяка власт, сте кръгла нула! Колко ли трябва да си жалък, за да те презират дори собствените ти футболисти, които след мач "забравят" да ви поздравят. А и каква ли е ползата да имате повече титли, отколкото имат Байерн в Германия, Интер и Милан в Италия, след като на света си известен като "евроидиот"? Съжалавам те! "Велики" сте били и ще си останете само в увредените ви от наркотици мозъциЗа нас и за всички останали сте просто едни държанки на всяка власт
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта