Pupper_ написа:bnborisov написа:даже и за още писаха декларации
Нека, нама лошо. Трябва да се търсят варианти, трябва да има ангажираност от общината и от бизнеса. На стадионите са техните служители, те се радват и почиват там, за да може в понеделник, пак да са пълноценни на работното си място. Обаче да се изтъква, за вас така, пък за нас иначе ... Не съм съгласен! Да не се връщаме към Спас Гърневски и Чомаков, че тогава съвсем друга ситуация помним.
@Рам, определено си изморен! Не си в кондиция за ползотворен разговор! Какво скрито видя в една обществена поръчка? Хайде да преспиш днес и утре да продължим на лични, съгласен ли си?
Ха-ха... За кое не съм в кондиция бе майна?!!!
Общината обявява, че ще даде по 100 000 лв. на двата клуба Ботев и Локомотив за "билети, които ще бъдат раздадени безплатно" - при вас незнам какво стана с тези билети и колко оттях бяха раздадени, но ние като привърженици поискахме да бъде направено маломерно игрище с изкуствено затревяване с тези средства... Оказа се, че в този случай не били 100 000, а били около 70 000!!!
Игрището обаче е ФАКТ!!!
Общината обявява, че ще даде по 1 000 000 лв. (превдедни от сумата за софийцкия боклук) на Ботев и Локомотив като помощ, която клубовете ще решат как да използват... Вие ги получихте за 18 000 седалки и инормационнно табло, а ние за осветление ... При нас
осветлението е налице - при вас засега намя нито седалки - нито табло!!!
Работния проект на "Бесика" - 60 000 лева платени от общината за изработването на проекта, ЦЕЛЕВО дадени за Локомотив Пловдив!
Дай да видим какво имаме при Спас Гърневски и Иван Чомаков, което вие сте нямали?! Аз лично за Спас Гъърневски се сещам, че ДАДЕ Гонзо на Левски и заради това буквално бе изгонен от Локомотив, а май никой не е гонен от хубаво!!! Нали?!!
...............................
Много обичате да говорите за ДРУГИТЕ, но когато нещата опрат до вас нещо почват другите да "не са в кондиция".... да "не са в час"... да "не ги бива".... А ВАС май ви бива да говорите само за ДРУГИТЕ... От вчера ви питам - ИМА ЛИ НЕЩО ОБЩО между излезналата вчера информация - ето тази :
Основният ремонт на моста над р. Марица по бул. "Васил Априлов" може да започне до края на юли. Две пловдивски фирми - "Пътища Пловдив" АД и "Пътинженеринг", и софийското обединение ДЗЗД "Априлов инфра 2013" с водещ партньор "Интегрирани пътни системи" АД участват в откритата процедура за строително-възстановителните работи на моста. Първите две не бяха допуснати до отваряне на ценовите оферти, заради установени пропуски. При прогнозна стойност до 3.3 млн. лв. без ДДС останалият единствен участник "Априлов инфра 2013" е предложил 3 288 214,53 лв. и срок на изпълнение 21 месеца и 7 дни.
и ето тази, отпреди това:
http://agroplovdiv.bg/3561/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%BE-%D0%B8%D0%BF/Обаче никой не ми отговаря... може би и вие сте УМОРЕНИ?! Незнам!!!