Феновете на Ботев и Локо се счепкаха в сайта на Астана

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Феновете на Ботев и Локо се счепкаха в сайта на Астана

Мнениеот bnborisov » 02 юли 2013 11:24

но след като в петък видях плакати и лозунги, отпечатани на винил и струващи по няколко стотин лева разбрах, че за пореден път, някой се опитва да ми наложи политическите си интереси

ми само виж в София как протестираха в дъжд и студ с чадъри и дъждобрани :idea: :idea: е кой е толкова луд? протеста няма да им избяга. с това просто се издадоха че протестите са яхнати от политически партии

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 юли 2013 11:27

bnborisov написа:
По протестите ИЗОБЩО ви няма..

как го видя :!: защото не ходим с тениски на "Ботев" . Ние да не сме циркаджии като вас? Кво общо има протеста с футбола, ей на този въпрос ако можеш да отговориш :?: :?: :?:

:mrgreen: :mrgreen: Разбира се, че има връзка между футбола и политиката, в случя.... Точно затова и сте НЕЗАБЕЛЕЖИМИ по протестите!!! То като се змисли човек и между ГЕЙОВЕТЕ и ФУТБОЛА няма много общо, но там вие дори ДЕКЛАРАЦИЯ пуснахте, че чак оттеглихте подкрепата си за кандидатурата на Пловдив 2019!!! Така ли беше?!!
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 02 юли 2013 11:29

plovdivram написа:
bnborisov написа:

как го видя :!: защото не ходим с тениски на "Ботев" . Ние да не сме циркаджии като вас? Кво общо има протеста с футбола, ей на този въпрос ако можеш да отговориш :?: :?: :?:

:mrgreen: :mrgreen: Разбира се, че има връзка между футбола и политиката, в случя.... Точно затова и сте НЕЗАБЕЛЕЖИМИ по протестите!!! То като се змисли човек и между ГЕЙОВЕТЕ и ФУТБОЛА няма много общо, но там вие дори ДЕКЛАРАЦИЯ пуснахте, че чак оттеглихте подкрепата си за кандидатурата на Пловдив 2019!!! Така ли беше?!!

за тебе има, повече от сигурен съм. даже съм сигурен че протеста ти, и на такива като тебе е ИЗЦЯЛО ФУТБОЛЕН. но както каза марешки : "умряла работа"

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 юли 2013 11:34

Поне вече може да се каже със сигурност ИМА ЛИ ПЛАТЕНИ АГИТКИ ПО ПРОТЕСТИТЕ. Отговорът е ДА, тази на Локо 19?6 :idea:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 юли 2013 11:37

bnborisov написа:
plovdivram написа:
bnborisov написа:

за тебе има, повече от сигурен съм. даже съм сигурен че протеста ти, и на такива като тебе е ИЗЦЯЛО ФУТБОЛЕН. но както каза марешки : "умряла работа"

Да.... Разбира се... :mrgreen: Още малко ако го "завъртиш" ще постигнеш това, което трябва... :mrgreen: Хем да сте "МОРАЛНИ ПОБЕДИТЕЛИ", хем да сте "ЖЕРТВА", която чак мило да и стане човек като я гледа!!! Ама пак АНОНИМНИ!!! АНОНИМНИЦИ сте тук... АНОНИМНИЦИ сте и на ПРОТЕСТИТЕ майна.... Каквото искаш си говори за мен, че съм "ЛЪЖЕЦ", че съм "КРАДЕЦ", че съм "ПЛАТЕН ПРОТЕСТИРАЩ".... че съм какъв ли не още.... Но за разлика оттеб аз не съм АНОНИМНИК /да не се прави сравнение с "АНОНИМНИТЕ"/ :mrgreen: ...
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 02 юли 2013 11:41

Да.... Разбира се... Още малко ако го "завъртиш" ще постигнеш това, което трябва... Хем да сте "МОРАЛНИ ПОБЕДИТЕЛИ", хем да сте "ЖЕРТВА", която чак мило да и стане човек като я гледа!!! Ама пак АНОНИМНИ!!! АНОНИМНИЦИ сте тук... АНОНИМНИЦИ сте и на ПРОТЕСТИТЕ майна.... Каквото искаш си говори за мен, че съм "ЛЪЖЕЦ", че съм "КРАДЕЦ", че съм "ПЛАТЕН ПРОТЕСТИРАЩ".... че съм какъв ли не още.... Но за разлика оттеб аз не съм АНОНИМНИК /да не се прави сравнение с "АНОНИМНИТЕ"/ ...

и кво каза ся :shock: Ква "жертва съм" къв "победител" :( нещо не разбирам

Speedking
Контакти:

Мнениеот Speedking » 02 юли 2013 11:43

Raoul_Duke написа:И за да не помисли някой, че лъжа. Ето го платените фенове на Локо, които ги водят с рейс до мястото на протеста. Ясно се вижда и един от тарторите на черно-белите - Велин Терзиев - Нежния.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NlaxUSn4Oos[/youtube]

Тея фенове много надъхани.
Хахаххаааахааа, пародия на протестиращи.Хаххаааахаааахуууууу :mrgreen:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 юли 2013 11:46

Speedking написа:
Raoul_Duke написа:И за да не помисли някой, че лъжа. Ето го платените фенове на Локо, които ги водят с рейс до мястото на протеста. Ясно се вижда и един от тарторите на черно-белите - Велин Терзиев - Нежния.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NlaxUSn4Oos[/youtube]

Тея фенове много надъхани.
Хахаххаааахааа, пародия на протестиращи.Хаххаааахаааахуууууу :mrgreen:

То се вижда, че само тия, които са отишли по съвест, скандират "оставка", а тия от Локото се чудят какво да правят и очевАдно са там само за масовката :idea:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 02 юли 2013 11:52

Та plovdivram- чо виж видеото горе и ще разбереш по лицата на "истинските майни" защо футбола няма нищо общо с политиката, за нас феновете де

Speedking
Контакти:

Мнениеот Speedking » 02 юли 2013 11:53

Raoul_Duke написа:
То се вижда, че само тия, които са отишли по съвест, скандират "оставка", а тия от Локото се чудят какво да правят и очевАдно са там само за масовката :idea:

Нее, нееее, там са за кинтите........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Ботев”