bnborisov написа:plovdivram написа:bnborisov написа:По протестите ИЗОБЩО ви няма..
как го видя

защото не ходим с тениски на "Ботев" . Ние да не сме циркаджии като вас? Кво общо има протеста с футбола, ей на този въпрос ако можеш да отговориш

Разбира се, че има връзка между футбола и политиката, в случя.... Точно затова и сте НЕЗАБЕЛЕЖИМИ по протестите!!! То като се змисли човек и между ГЕЙОВЕТЕ и ФУТБОЛА няма много общо, но там вие дори ДЕКЛАРАЦИЯ пуснахте, че чак оттеглихте подкрепата си за кандидатурата на Пловдив 2019!!! Така ли беше?!!
за тебе има, повече от сигурен съм. даже съм сигурен че протеста ти, и на такива като тебе е ИЗЦЯЛО ФУТБОЛЕН. но както каза марешки : "умряла работа"
Да.... Разбира се...

Още малко ако го "завъртиш" ще постигнеш това, което трябва...
Хем да сте "МОРАЛНИ ПОБЕДИТЕЛИ", хем да сте "ЖЕРТВА", която чак мило да и стане човек като я гледа!!! Ама пак АНОНИМНИ!!! АНОНИМНИЦИ сте тук... АНОНИМНИЦИ сте и на ПРОТЕСТИТЕ майна.... Каквото искаш си говори за мен, че съм "ЛЪЖЕЦ", че съм "КРАДЕЦ", че съм "ПЛАТЕН ПРОТЕСТИРАЩ".... че съм какъв ли не още.... Но за разлика оттеб аз не съм АНОНИМНИК /да не се прави сравнение с "АНОНИМНИТЕ"/

...