Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Мнениеот Fallen_Angel » 17 апр 2009 14:39

terro написа:В Македония има професори и доценти, които ежедневно по медиите бълват глупости свързани с "историята" на Македония. Появяват се все нови и нови доказателства........ Това са хора с промито от сърбите съзнание...Има и такива, които открито заявяват българското си потекло и самосъзнание като Драги Каров. Та това толкова много ми прилича на историята със Спорт клуб, че чак боли. Та какво например сте направили вие - намерили сте хора играли в Спорт клуб, в ЖСК, Парчевич и т.н. Тези хора след обединението са станали част от отбора Локомотив, от идеята Локомотив. Най-лесното нещо е тези възрастни хора (ах, как само си приличат възрастните хора и децата на акъл....) да ги убедите, че за бъдещето на Велбъжд опс Локомотив е изключително важно да наследи Спорт клуб. Но тези хора, са хора пристрастни и е толкова лесно да бъдат убедени.....

Драги Каров е роден през 1956 г. в Св. Николе. Занимава се с бизнес във Велес. Дядо му е български опълченец, награждаван от цар Борис с орден за храброст. И Драги и баща му са били затваряни от властите в Македония заради българското си самосъзнание. Драги Каров е един от първите, които с разпадането на социалистическа Югославия основават комитети на ВМРО във Велес. Те следват идеите на историческото ВМРО и искат да изгонят югославската армия колкото се може по-бързо от Македония. В резултат на това Каров е осъден за „антиюгославска дейност“ на една година затвор, нищо че Югославия вече не съществува. По време на разпитите е бит в продължение на 14 часа. Впоследствие Каров се дистанцира от различните ВМРО в Македония, които избират да поддържат доктрината на македонизма. Всички тези моменти от миналото не попречиха на Драги да издигне през март тази година паметник на легендарния войвода на ВМРО Тодор Александров в двора на къщата си във Велес (коментар за събитието в e-vestnik тук). Това предизвика голям скандал в Македония, като в крайна сметка паметникът беше съборен от вандали.

Има и друг един основен проблем. Проблемът с македонизма в България се приема само от фактологическата му страна. А проблемът е много повече психологически, отколкото исторически. Децата в Македония от най-ранна възраст са учени да възприемат България и българското като нещо най-отрицателно и отвратително. После каквато и информация да получат, в подсъзнанието им е тази представа. Затова на такива хора не е достатъчно да им кажеш внимателно да прочетат историята. Историците в Македония казват, че трябва да минат 100 години, за да се разбере истинската същност на „противоречиви“ личности като Тодор Александров. Ние обаче няма да сме живи след 100 години, а и сега знаем, че той е бил герой. Има исторически факти, които доказват, че не е бил „противоречив“. Той е „противоречив“ само за сърбоманите.

АХ, само колко общи неща има....Питам се какво се е чакало толкова години, за да се обяви едва сега, че Локомотив всъщност е Спорт клуб? - навярно се е чакало някой "Драги Каров" да си отиде от този свят, за да не оспори святата идея.....

Дано някой оценява това, което пишеш. Защото работата явно е бая сериозно в задния двор на ВСИ. До преди няколко месеца ей така с намеци се коментираше "Вижте си историята (на кой ли ми пилича това?), за да не се окаже, че сте създадени (?!?!) 1969-а година!"

Цялата тази дандания е наистина в типичен македонски тип. От една страна - "ние" сме древни, наследници на този и този, а от друга страна - "мръсните врагове" са си присвоявали история, крадат, лъжат, плюят, бесни кучета все едно.

Тъга, тъга...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 апр 2009 09:33

:D Eee.... Пичове... дано пък вие разбирате, че в момента демонстрирате абсолютно безсилие... Няма как да е друго майна!!! :lol:
А... кажете ми... Може ли да изпишете толкова глупости?!
Пак ви питам... 'ма явно на това отговор няма да получа :lol:

КАТО СМЕ ТОЛКОВА СМЕШНИ И ЛЕСНО ОБОРИМИ, КАКВО ВИ ПРЕЧИ ДА НИ НАПРАВИТЕ ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ?! :lol:

Да не би вие да чакате да умре някой "Драги Каров", че да се осмелите?!! :lol:

Вижте пичове,... Пределно сме наясно кой ви ги говори тези всички неща и ви кара да се чувствате толкова сигурни във всичко, което бълвате тук из форумите... Толкова е ясно, че няма на къде... И това е единственото обяснение при положение, че от "дискусията" става ясно, че вие си нямате и грам представа от нещата, за които се "опитвате" да спорите! Въпроса е че дори не се замисляте, защо тези хора /двама на брой/ упорито отказват да излезнат и открито да кажат и покажат какви "лъжци" и "крадци" сме, а ви използват... :lol: Някой от вас много добре знаят за кой и за какво говоря.. за други е ясно, че нищо не знаят, но повтарят :D ....

Ще завърша този си пост така какато го започнах!!!
Стига сте изтъквали абсолютната глупост, че видите ли това не ви интересува след като тази /една от суматито/ "дискусии" доказва точно обратното... Та... стига сте се оправдавали с това... или с другото, че видите искали сте да видите нашите "козове"... Стига сте мишкували, ами ако искате и най-вече АКО ИМАТЕ КАКВО ДА КАЖЕТЕ И СТЕ СИГУРНИ в твърденията си излезте и го направете.... :lol: За нас ще е удоволствие :lol: да ни направите за "смях"... Ако искате намесвайте Македония... Ако искате Ботсвана....но го направете така, че да изглеждате сериозно в очите на хората, 'щото сега ние може да сме "смешни", но сме готови да станем за "посмешиште" и пред хората с имената и лицата си.... докато вие с анонимните си драсканици из форумите изглеждате недостойно и несериозно...

п.с. моля големите букви в поста ми да бъдат разглеждани като допълнителен акцент към това, което иксам да кажа, а не като повишаване на тон!
Изображение

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 18 апр 2009 10:20

Аве Рамче, ти наистина ли си вярваш, че някой ни ги говори тия неща? Много ме съмнява някой от пишещите тук изобщо да познава РМ. А за другата мистериозна личност да не говорим. Та в това отношение разни заключения като кой кои използвал си ги дръж за себе си, защото човека го няма из нето да се защити срещу тези нападки.

А споровете съвсем спокойно могат да се водят в интернет, кви камери, кви 5 лева (за реклама си плачете :D ). Важно е какво се казва, а не кой го казва. Ясно е, че сте напред с материала, но по-напред писалите са прави, че докато не си изкажете цялата теза (димек като си издадете книгата) и докато не предприемете реални действия (смяна на година и т.н. което мен, защо ли, много ме съмнява да се случи :D ) от подобни спорове няма смисъл. А и естествено, че хората се интересуват от темата, въпроса е на какво ниво, за дразги из нета става, ама колко смяташ ще тръгнат да се ровят по библиотеки и архиви?

И за да ти покажа как изглеждате в нашите очи, ще ти дам конкретен пример. Ако влезнеш във форума на ЦСКА и там ще намериш доста интересни темички с доказателствен (според тях) материал, че били АС-23. И нещо повече в нашия форум пише един цскар, който си твърди, че дядо му бил от АС-23 и после от ЦСКА, и че смятал ЦСКА за приемник на АС-23. Та погледнато така отгоре, отгоре (просто не мога да твърдя че съм запознат с вашия случай, да не говорим за ЦСКА) някви прилики да намираш?! :D

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 18 апр 2009 10:47

plovdivram написа:Вижте пичове,... Пределно сме наясно кой ви ги говори тези всички неща и ви кара да се чувствате толкова сигурни във всичко, което бълвате тук из форумите...

Има един такъв лаф - Недей да съдиш за другите хора по себе си!
За разлика от Вас, ние не сме секта!!!
Аз си имам собствено мнение и не се влияя от чуждо такова!!!
Няма нищо за дебатиране и сигурно за стотен път ти го обяснявам!!!
Размерът има значение явно не само за жените, но и за теб - колкото големи и болтнати да са думите пак няма да ни внушиш лъжите и бъртвежите си!!!

А за тази еволюция в историята ви какво ще кажеш -
plovdivram написа:Бил споменал на МНОГО ПРИВЪРЖЕНИЦИ и на някой-си /неясно кой/, който бил играл с Бонев и те не били присъствали на "партийните сбирки".... следват определени и обиди... ха-ха :lol: Това направо разбива всичките ни "лъжи" и ни разобличава като едни истински "крадци на история"... :D НЕСЕРИОЗНО Е!!! И се излагаш!

ПФК Локомотив Пловдив 1936
Няма как да не пусна и аз тема за отбора на моето сърце-Локомотив Пловдив! На който му е интересно да прочете написаното....
Футболът в Пловдив в началото на ХХ век Пловдив, както в много други области на живота в страната, поставя началото и на организирания футбол. През 1912 г. се създава футболен клуб "Ботев". Едва през следващата година вече има футболни отбори във Варна и София. В последствие спортни организации, развиващи футбол, се появяват твърде често в Пловдив. Без да спазваме строга хронология, ще споменем спортен клуб "Бенковски" и "Победа" (които през 1925 г. се обединяват в "БП-25", "Левски", "Шипка", "Парчевич", "Сокол", "Баркоуба" (клуб на евреите, живеещи в Пловдив), "Хоментмен" и "Шант" (клубове на пловдивските арменци) и др. Популярният спорт в "Локомотив" води началото си от 1935 г., когато се създава футболен клуб на пловдивските железничари. Същият този клуб е в основата на учредения през следващата година Железничарски спортен клуб (ЖСК), чийто наследник днес е ПФК "Локомотив" в Пловдив. В първите години на Локомотив Когато говорим за основаването на ЖСК, не можем да подминем един факт, който е намерил място дори и в краткото антрефиле на вестник "Борба" от май 1936 г. - всички първооснователи работят в железниците: жп гара, товарна гара, локомотивно депо, жп секции - инженери, техници, ръководители на движение, началник влакове... Сред тях са инж. Илия Пахарков, инж. Тодор Атанасов, инж. Петър Михайлов, Ганчо Колев, Стоян Стоянов, Михаил Шевкенов ... Създаването на ЖСК се посреща с въодушевление от голямата, по своя състав, железничарска гвардия. Първите основатели са и първите футболисти на отбора. Сред тях са Илия Пахарков и Тодор Атанасов, който разбира от тънкостите на играта. Проблемът, разбира се, е свързан с материалната база. Футболният отбор няма свой източник на финанси, всичко се върши на доброволни начала. А за футболни топки, екипи, калеври се искат пари. Незначителните суми, които клубът получава от организирани вечеринки, са повече от недостатъчни. По спомените на Михаил Шевкенов почти цялата месечна заплата на първооснователите отива за нуждите на клуба. Първата футболна топка за железничарския спортен клуб идва от Австрия с помощта на съпругата на инж. Пахарков, която е чужденка. При една от своите командировки в Европа инж. Атанасов закупува еластични глезени, които са отлично средство за предпазване на най-уязвимите части от краката на футболистите. В онези години няма строго закрепостяване по постове, както е сега. Една от водещите фигури в отбора - център-нападателят Симеон Белков - отличен футболист, оставил прекрасни спомени и като човек, когато се наложи играел и в отбраната. Вече стана дума, че няма футболист в ЖСК, които да не работи в железниците. Може би тази професионална еднородност прави от "Железничарския спортен клуб" един изключително сплотен колектив - всеотдаен не само в играта, но и в поддържането и укрепването на железничарското спортно сдружение. По това време дори не се събира и членски внос - всички средства идват от личните пари на футболисти и деятели. Първият треньор на ЖСК Михаил Шевкенов е и селекционер (в съвременния смисъл на думата), и организатор, и съхраняващ скромното имущество. Стойко Чергов поправя обувките на първите футболисти. Бутони се правят по малко. . . нелегален начин. От гьонените трансмисионни ленти в локомотивно депо се режат парчета и след преработка се превръщат в бутони. По подобен начин се кърпят и калеврите. Къде ти по онова време свободно футболни обувки на пазара! Първите прояви на футболистите от ЖСК са епизодични и отразяват организационните неуредици тогава. Дълго време се води борба с Пловдивската окръжна спортна област и Българската национална спортна федерация за включване на отбора във Втора дивизия. През 1945 г. "Локомотив" отпада на полуфинала от "Локомотив" (София) с 0:1 след продължения. Следващата година (все още се играе по системата на елиминирането) губи на осминафинала отново с 0:1 от "Славия" (София). През 1947 г., също на осминафинала, отстъпва на "X. Славчев" (Павликени) с 2:3. 1948 г. изправя локомотивци на четвъртфинала срещу "Левски" (София). Пловдивчани отпадат след 0:4 и 3:3. В републиканските първенства през 1949, 1950 и 1951 г. "Локомотив" се нарежда на седмо място, а Николай Милков (1951 г.) е

Това е взето от ваш фен-сайт, който явно сте пропуснали да го обработите/преработите в угоден за Вас вариант...съвсем скоро и там явно ще бъде поправена "ГРЕШКАТА"!!!
И тук изниква основният въпрос - Откъде тая любов към локомотивите и железниците след, като сте повече Спорт клуб отколкото ЖСК??? Дори и на първата ви емблема има едно огромно "Л".... или то означава любоФ. Интересно ми е да видя докъде можете да достигнете в умопомрачението си?
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 18 апр 2009 11:54

тая тема стана повече от култова :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 апр 2009 12:24

silver_bg
Аве Рамче, ти наистина ли си вярваш, че някой ни ги говори тия неща? Много ме съмнява някой от пишещите тук изобщо да познава РМ.

Да.. :lol: Сигурен съм... И смятам ,че ти много добре знаеш какво имам предвид... :lol:
Тези, които си знаят - си знаят... какво имам предвид!!! :lol: И то много добре.. и не се правете на "ни-лук-яли-ни-мирисали" :lol: ... Пловдив не е толкова голям... В него винаги всичко се знае!!! Айде кажи ми какво ви прави иначе толкова самоуврени за неща, които съм убеден че не знаете абсолютно нищо... т.е.неща които неможете да прочетете в интернет!!! Да!!! :D Това го заявавам най-отговорно... :lol: Чакате само на готово някой да ви "хвърли" нещо и да почнете да "тълкувате"... Вие и затова нямате смелостта да се появите с името, лицето и думите си... :lol: Интерсно е обаче колко сте "смели", когато в качеството си на анонимници "плюете" по хора, които дори да приемем, че са "смешни" поне имат достойнството да излезнат и с името и лицето си да защитават делата си...

Така че каквото и да говорите пичове, колкото и да плюете и хвърляте безпочвени определния и безумни сравнения, докато не застанете като пичове да защитите поне собствените си нападки, дотогава поведението ви може да бъде определено само по един начин ... като недостойно... И няма как да е друго при положение, че сте едни анонимници плюещи по хора, които не се притесняват да станат "за смях" пред хората с лицата и имената си!!! :lol:

п.с. пичове, аз бях до тук с тази тема... ако някога решите да ни направите за смях, но не криейки се зад анонимността на форумите знете как да ни уведомите... ние ще участваме... Смятам, че така е редно както по отношение на труда, който полагаме с Ангел... Така и по отношение на един достоен дебат какъвто заслужава пловдивската футболна история, която вие иначе толкова много уважавате... Дотогава... 'щом такова е желанието ви..

Продължавайте да се криете... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 18 апр 2009 12:31

plovdivram написа:п.с. пичове, аз бях до тук с тази тема... ако някога решите да ни направите за смях, но не криейки се зад анонимността на форумите знете как да ни уведомите... ние ще участваме... Смятам, че така е редно както по отношение на труда, който полагаме с Ангел... Така и по отношение на един достоен дебат какъвто заслужава пловдивската футболна история, която вие иначе толкова много уважавате... Дотогава... 'щом такова е желанието ви..

Продължавайте да се криете... :lol:

Преди да се скриеш, защо не ми отговориш или пак тактично ще подминеш моите въпроси...Изобщо забелязвам, че когато някой от нас те жегне ти тактично подминаваш въпроса и запяваш познатата песе .... дебат, лица....
Македонците ще те вербуват в скоро време, да знаеш. :D
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 апр 2009 12:43

terro
Преди да се скриеш,

Terro,
не си прави повече "труда" с невероятно "сложните" си и "жегващи" ме въпроса, на които аз разбира се "нямам" отговор! :lol:

Ако си готов да ги зададеш по по-достоен начин, който пък ще ти даде възможност да ни унижиш в незнанието ни... ОК... Кажи само, че имаш желание... Ето например - един Бареков е готов да ви угоди за всичко... Ако не е той има и пловдиски телевизии, които имат достатъчно възможности да го осъществат този дебат... Оттам нататък не смятам за сериозно да продължаваме тази "дискусия"!!! Разбирай го както искаш... т.е. ако това ще ти достави удоволствие смятай, че си разбил на пух-и-прах нашата "фантасмагория" и си ни направил да изглеждаме смешно, от което е породен и моят отказ от по-нататъшно участие в тази както я нарече SHYNE "култува тема"!!!

Ти победи!!!
Изображение

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 18 апр 2009 12:49

plovdivram написа:Ако си готов да ги зададеш по по-достоен начин, който пък ще ти даде възможност да ни унижиш в незнанието ни... ОК... Кажи само, че имаш желание... Ето например - един Бареков е готов да ви угоди за всичко... Ако не е той има и пловдиски телевизии, които имат достатъчно възможности да го осъществат този дебат... Оттам нататък не смятам за сериозно да продължаваме тази "дискусия"!!! Разбирай го както искаш... т.е. ако това ще ти достави удоволствие смятай, че си разбил на пух-и-прах нашата "фантасмагория" и си ни направил да изглеждаме смешно, от което е породен и моят отказ от по-нататъшно участие в тази както я нарече SHYNE "култува тема"!!!

Ти победи!!!

Въпросът е там, че дали един начин е достоен, или не, не определяш ти. След като ти си се "принизил" до нашето ниво , значи също си недостоен! :shock: :shock: :shock:
Никой не ти дава правото да пишеш небивалици тук, а да даваш отговори другаде!Не ти определяш мястото!
НЕДОСТОЕН В СЛУЧАЯ СИ ТИ!!!Недостойни са всички, които се отричат от рода си!!!Недостойни са тези, които се срамуват от родителите, родина, вяра......!!!

Върни се в “Ботев”