Мъри в Ботев - ФАКТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Re: Мъри в Ботев - ФАКТ

Мнениеот botev_plovdlv » 10 дек 2012 18:08

mannoli написа:само "перукан" ви липсва.вземете и него и ще стане триото на 21 век!
напомня ми на мегаселекцията Ви от преди 20 години!само транспарантите:"добре дошли Наско,Боби!"незнам дали ги пазите :lol: ? успех с фактите!

Едно време покойния Стоян Коцев -Кано-лека му пръст -така му се смееха в Славия и той им каза-Смейте се Смейте се Славия ще стане шампион.И станаха ;)

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 10 дек 2012 18:09

1977 написа:Ако тази новина е вярна то феновете на Ботев(или поне тези които имат акъл) вече знаят следното:

Кривия няма акъл да бъде спортен директор на институция като Ботев-ако той е взел това решение.
Кривия няма топки и авторитет ако това решение е взето без неговото съгласие.
Мъри е доста глупав да отиде в отбор в който гонят тренера след 15 официални мача.( А и Кривия не е Наско!!!)
Цв.Василев е поредния глупак с пари който си мисли ,че разбира от футбол (при положение,че той е махнал Спасов)

Гледах мачовете на Ботев с Левски,ЦСКА и Лудогорец.Независимо,че игрово отстъпваха и в трите мача Ботев играха добре.Опитват се да си подават топката и не я джаскат напред.
Според мен изгонването на Ферарио Спасов е голяма грешка.Ако някой е очаквал от ръководството Ботев тази година да влезне в тройката,значи този някой е много ПРОСТ!

При положение,че целите,които бяха обявени са зглобяване и обиграване на отбор с перспектива за след 1-2 години тази смяна е безумна.Аз съм много убеден,че тук има нещо гнило.Някой го нарекоха с имена други само намекнаха......Аз викам сега да обвиним Бакалов,той е виновен за всичко......Да,Феро направи грешки във важни и почти спечелени мачове.Кой не греши господа?Аз не чух някой от ръководството да е заявил цел някакво класиране или амбиция за Европа.А ако някой е чул нека ми припомни.И сега за коледа ми подаряват каун.Трогнат съм от сърце.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 10 дек 2012 18:14

Не сте добре хора, въобще не сте наред. Как може да сте толкова негативно настроени към човек, който още дори не е провел една тренировка на Ботев? Още повече този човек е от най-добрите БГ треньори, заедно с Херо. Постигнал е успехи, за които Феро само може да мечтае, бил е начело само на силни отбори, отбори над нивото на Ботев.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 дек 2012 18:14

Явно в Ботев Пд ръководството има по-високи очаквания, отколкото феновете. Вие сте доволни на петото място, ама ръководството не е. ;) При положение, че имаш възможности (най-вече финансови) в момента в България не е никакъв проблем за 3-4-5 месеца да създадеш отбор, който да се пребори за място в тройката. То в най-силните европейски първенства един сезон ти е достатъчен да превърнеш някакъв анонимник във сериозен отбор, та какво да коментираме за нашето първенство. Феро не е изпълнил желанието на ръководството и си заминава, няма нищо странно или глупаво, или както искате го наричайте.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 10 дек 2012 18:16

south_division написа:Не сте добре хора, въобще не сте наред. Как може да сте толкова негативно настроени към човек, който още дори не е провел една тренировка на Ботев? Още повече този човек е от най-добрите БГ треньори, заедно с Херо. Постигнал е успехи, за които Феро само може да мечтае, бил е начело само на силни отбори, отбори над нивото на Ботев.

Изцяло на лична основа.Малко по-рано казах:Мъри и на финал за ШЛ да играе ще бъде освиркван и псуван поне от мен!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 дек 2012 18:17

hetfield написа:
south_division написа:Не сте добре хора, въобще не сте наред. Как може да сте толкова негативно настроени към човек, който още дори не е провел една тренировка на Ботев? Още повече този човек е от най-добрите БГ треньори, заедно с Херо. Постигнал е успехи, за които Феро само може да мечтае, бил е начело само на силни отбори, отбори над нивото на Ботев.

Изцяло на лична основа.Малко по-рано казах:Мъри и на финал за ШЛ да играе ще бъде освиркван и псуван поне от мен!!!

Ама той е много високо и не може да чуе освиркванията ти. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 10 дек 2012 18:19

Tommi написа:
hetfield написа:

Изцяло на лична основа.Малко по-рано казах:Мърльо и на финал за ШЛ да играе ще бъде освиркван и псуван поне от мен!!!

Ама той е много високо и не може да чуе освиркванията ти. ;)

Не искам да ангажирам с личното си мнение никой,затова и говоря в единствено число.Друг е въпроса,че не съм само аз и ще го приземим много много скоро.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 дек 2012 18:21

Очаквам 17-тия кръг с нетърпение.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 10 дек 2012 18:28

До вчера слушах подвиквания към Феро да си подава оставка, същите неща четях из нета, а сега изведнъж стана мил на всички. Не съм гледал мач до сега, като изключим подготовката, вкоито да сме играли добре, да мачкаме. Чета и много мнение, че купите не са най-важното, добре до някъде мога да се съглася, но и игра да не виждам ми идва в повече. Благодаря ти Феро. Добре дошъл Мъри!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 10 дек 2012 18:36

Н е харесвам Ботев по много причини,но това не бих ви пожелал.Някой "работи " срещу клубът ви.Или е много тъп.
Не ,че Феро е "звезда"....
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Ботев”