ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Новите собственици на Ботев: Купихме окончателно отбора!

Мнениеот RedeviL » 03 окт 2009 00:34

Честито на всички канари!БГ футбола ни има нужда от силен и боеспособен Ботев. :geek:

Потребителски аватар
bultras12
Контакти:

Мнениеот bultras12 » 03 окт 2009 02:23

ivaylito написа:НЕ ИСКАМ ДА ВИ РАЗВАЛЯМ НАСТОРЕНИЕТО И ДА ВИ ДРАЗНЯ НО ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ-АКО ВИЕ СИ КУПУВАТЕ ОТБОР НЯМА ЛИ ПЪРВО ДА ОТИДЕТЕ НА НЯКОЛКО НЕГОВИ МАЧА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С ОБСТАНОВКАТА,ФУТБОЛИСТИТЕ,БАЗАТА,ФЕНОВЕТЕ,И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА КЛУБА,А ТО КАКВО СТАНА ИДВАТ И КУПУВАТ НЕЩО КОЕТО НЕ СА ВИЖДАЛИ , А МОЖЕ БИ НЕ СА И ЧУВАЛИ(БЕЗ ДА СЕ ОБИЖДАТЕ).И ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ В МОМЕНТА СЪДЯТ СЕЛСКИЯ И МОЖЕ ДА МУ ВЗЕМАТ КЛУБА КАКВО КУПУВАТ ТЕЗИ ИТАЛИАНЦИ?ПАК ПРАВИ НЯКВИ ДАЛАВЕРКИ ТОЗИ ИЗРОД И ТОВА СЕ ВИЖДА МНОГО ДОБРЕ И НЕ ЗНАМ КАК НЯКОЙ ОТ ВАС МУ ВЯРВАТ.ТОЙ ПРОСТО ВИ ДАВА ТОВА КОЕТО ИСКАХТЕ,ДАДОХТЕ МУ СРОК И ТОЙ ЕТО НАМЕРИ НОВИ СОБСТВЕНИЦИ ГОЛЯМИ АМБИЦИИ,СПОНСОРИ,ЧЕЛНИ МЕСТА И Т.Н.,ПРЕКАЛЕНО ХУБАВО ЗВУЧИ ВСИЧКО ЗА ДА Е ИСТИНА НЕ МИСЛИТЕ ЛИ?ОСТАВЕТЕ ЗА МОМЕНТ ЕМОЦИИТЕ И ПОМИСЛЕТЕ ТРЕЗВО И ЕДВА ЛИ ИСКАТЕ ДА СИ ВИЖДАТЕ БОТЕВ САМО С ИТАЛИАНЦИ.ТОВА НЕ Е БОТЕВ-БОТЕВ Е ОТБОР КОЙТО ВИНАГИ Е ВАДИЛ ТАЛАНТИ И Е ПОСТИГАЛ РЕЗУЛТАТИ СЪС СОБСТВЕНИ ФУТБОЛИСТИ КОИТО ОБИЧАТ БОТЕВ И ЗНАЯТ КАКВО Е ОТБОРА ЗА БГ ФУТБОЛА.НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е ОТБОРА КОЙТО ИСКАТЕ ПАК ВИ КАЗВАМ НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ,УВАЖАВАМ БОТЕВ,НО МИСЛЯ ЧЕ СЕЛЯКА ПАК ВЪРТИ НЯКВИ ИНТРИГИ.

Селянина от Стара Загора е много прав за новата врътка на Христолов само за тва ,че Ботев не трябвало да изглежда така звучи тъпо .Не разбирам как трябва да изглежда като нямаме школа вече ,пък и защо да не играят и италянци при нас ,кое му е лошто ,че вчера стана 6:0 за Рим срещу София ли?
Само аз някак немога да повярвам ,че тва всичко което се тиражира е факт ,все още мисля ,че е врътка на Селянина или по -скоро врътка на тези същите италянци ,които му дърпаха конците през 10-те години негово управление сега излизат на светло .Кофти ще е ако започнат да ръководят досущ като Селянина.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Пичиони заведе 18 на лагер в София

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 окт 2009 08:20

Пичиони заведе 18 на лагер в София

За пръв път от месеци насам футболистите на Ботев няма да се лашкат в деня намач до София. Енрико Пичиони поведе още днес 18 играчи за утрешната среща с Локомотив (Сф). Селекцията на мустакатия италианец пое за столицата с автобус. Тимът отседна в хотел "Акорд" в квартал "Герена". В края на ерата Христолов играчите обикновено пътуваха за двубоите в София часове преди първия съдийски сигнал.

В групата на "канарчетата" е новото попълнение Алберто Ребека. Нападателят взе картотека преди 48 часа и ще дебютира със 100-процентова сигурност срещу Локомотив (Сф) утре. В групата са всички други легионери, които играха при загубата от Славия с 0:1 миналата седмица на "Колежа". Аут е само уругваецът Себастиан Флорес.

"Имам добри предчувствия преди този мач. Като всеки треньор се надявам на максимума", заяви пред news4000.bg Енрико Пичиони.

Публиката на Ботев се кълне, че поне 1000 човека от Пловдив ще дерат гърла утре срещу отбора на Николай Гигов. Агитката се изнася към стадион "Локомотив" с коли, таксита и автобуси. Феновете тръгват утре на обяд от игрището край Бирената фабрика. Преди да поемат пътя към София ултрасите ще имат среща с бъдещите собственици на клуба. По план запалянковците и италианските баровци трябва да се видят в 11 часа утре.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

E тва не се случвало отдавана!Прочетох цялата дискусия от снощи и си мисля ,че няма връщане назад.Промяна в отбора ще има,сега вече дали ще е за добро, не знам.Ако днеска излезнат с нови екипи и на тях има някоя голяма марка(пепси или там която и да е)......наистина няма връщане назад.Всички тия футболисти ,особено тези, които пристигнаха последно мисля ,че ще са на добро ниво??

п.п.Само да ви кажа ,че има много ремонти по магистралата.http://news.plovdiv24.com/112539.html

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Re: Пичиони заведе 18 на лагер в София

Мнениеот ultra1912 » 03 окт 2009 08:37

дано има много канари !!!
Последна промяна от ultra1912 на 24 окт 2009 22:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 окт 2009 08:59

Aре изтрезнявайте и газ към СофияИзображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 окт 2009 09:18

трудно ще да е, ама дано да вземете първи точки най-после !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 03 окт 2009 09:23

за каква врътка на селянина говорят някои хора???такова нещо не може да има!!!стига с филмите и аиде към софия да подкрепим отбора!

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 03 окт 2009 09:30

Локо Пловдив сигурно няма да близнат Пепси вече :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 окт 2009 09:32