ehh написа:Днес Поморие падна за да може да скъсите дистанцията - вие отново "хикс"
То втори пореден кръг,всичките играят за нас,само ние не.Явно толкова си можем,-5-6място е реалното ни място.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ehh написа:Днес Поморие падна за да може да скъсите дистанцията - вие отново "хикс"
canar4e написа:Прежалваш работата,както го направиха тия 1000 души днес и отиваш да гледаш поредния слаб Ботев,и да им пляскаш след мача,то поне си струва, нали?Аи,изчезвай ми от главата!
za nas e toj religiq написа:canar4e написа:Прежалваш работата,както го направиха тия 1000 души днес и отиваш да гледаш поредния слаб Ботев,и да им пляскаш след мача,то поне си струва, нали?Аи,изчезвай ми от главата!
Ако имах възможноста и във Видин щях да ида да ги гледам , нищо че живея и работя на 60км от БургасИ щях да ида да гледам БОТЕВ не защото очаквам да бият !!!! А защото това е моя отбор
![]()
![]()
Палячо ! Мислиш ли че се чувствам комфортно че съм на един х.. място от Бургас и не мога да отида на мача ???? Ама ти си плюй , ходи само когато са силни и бием , и после питай що лявата половина била празна
Ами ей заради такива "ботевисти" като теб
canar4e написа:za nas e toj religiq написа:canar4e написа:Прежалваш работата,както го направиха тия 1000 души днес и отиваш да гледаш поредния слаб Ботев,и да им пляскаш след мача,то поне си струва, нали?Аи,изчезвай ми от главата!
Ако имах възможноста и във Видин щях да ида да ги гледам , нищо че живея и работя на 60км от БургасИ щях да ида да гледам БОТЕВ не защото очаквам да бият !!!! А защото това е моя отбор
![]()
![]()
Палячо ! Мислиш ли че се чувствам комфортно че съм на един х.. място от Бургас и не мога да отида на мача ???? Ама ти си плюй , ходи само когато са силни и бием , и после питай що лявата половина била празна
Ами ей заради такива "ботевисти" като теб
Ти кога последно си бил на мач на Ботев?
canar4e написа:za nas e toj religiq написа:Последно бях на мач във В група ! Проблем ли е ?[/quote Значи си много далеч от реалноста,и е по добре да замълчиш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта