Нефтохимик-Ботев 2:2 (FT) на "Лазур"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

canar4e
Контакти:

Re: Нефтохимик-Ботев на "Лазур"

Мнениеот canar4e » 17 сеп 2011 23:52

ehh написа:Днес Поморие падна за да може да скъсите дистанцията - вие отново "хикс" :roll:

То втори пореден кръг,всичките играят за нас,само ние не.Явно толкова си можем,-5-6място е реалното ни място.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 сеп 2011 23:53

canar4e написа:Прежалваш работата,както го направиха тия 1000 души днес и отиваш да гледаш поредния слаб Ботев,и да им пляскаш след мача,то поне си струва, нали?Аи,изчезвай ми от главата!

Ако имах възможноста и във Видин щях да ида да ги гледам , нищо че живея и работя на 60км от Бургас :evil: И щях да ида да гледам БОТЕВ не защото очаквам да бият !!!! А защото това е моя отбор :!: :!: :!: Палячо ! Мислиш ли че се чувствам комфортно когато съм на един х.. място от Бургас и не мога да отида на мача ???? Ама ти си плюй , ходи само когато са силни и бием , и после питай що лявата половина била празна :twisted: Ами ей заради такива "ботевисти" като теб :evil:
Последна промяна от za nas e toj religiq на 17 сеп 2011 23:56, променено общо 1 път.

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 17 сеп 2011 23:54

za nas e toj religiq написа:
canar4e написа:Прежалваш работата,както го направиха тия 1000 души днес и отиваш да гледаш поредния слаб Ботев,и да им пляскаш след мача,то поне си струва, нали?Аи,изчезвай ми от главата!

Ако имах възможноста и във Видин щях да ида да ги гледам , нищо че живея и работя на 60км от Бургас :evil: И щях да ида да гледам БОТЕВ не защото очаквам да бият !!!! А защото това е моя отбор :!: :!: :!: Палячо ! Мислиш ли че се чувствам комфортно че съм на един х.. място от Бургас и не мога да отида на мача ???? Ама ти си плюй , ходи само когато са силни и бием , и после питай що лявата половина била празна :twisted: Ами ей заради такива "ботевисти" като теб :evil:

Ти кога последно си бил на мач на Ботев?

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 сеп 2011 23:56

canar4e написа:
za nas e toj religiq написа:

Ако имах възможноста и във Видин щях да ида да ги гледам , нищо че живея и работя на 60км от Бургас :evil: И щях да ида да гледам БОТЕВ не защото очаквам да бият !!!! А защото това е моя отбор :!: :!: :!: Палячо ! Мислиш ли че се чувствам комфортно че съм на един х.. място от Бургас и не мога да отида на мача ???? Ама ти си плюй , ходи само когато са силни и бием , и после питай що лявата половина била празна :twisted: Ами ей заради такива "ботевисти" като теб :evil:

Ти кога последно си бил на мач на Ботев?

къв ти е проблема - ще се мерите кой е по-голям ботевист ли? :lol: :lol: :lol:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 сеп 2011 00:04

Последно бях на мач във В група ! Проблем ли е ?

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 18 сеп 2011 00:08

[quote="za nas e toj religiq"]Последно бях на мач във В група ! Проблем ли е ?[/quote Значи си много далеч от реалноста,и е по добре да замълчиш.

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 18 сеп 2011 00:12

И тази вечер с оня бастун баи...еди кои си, няма да ви обиждам както го направихте вие,но недеи да си мислите,че ще ви се размине..

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 сеп 2011 00:28

Гледах мача по Ботев ТВ :lol: .Дано влезете и двата отбора,Поморие-то и да са първи пак няма да ги пуснат,тъй,че...А за мача.Кривия съвсем се е издухал завалията,щом се е слял с нивото на Б група,на Нафтата Сакалиев им е половин отбор обаче.Не ми хареса коментатора ви - то бива фен,ама...200% чиста дузпа беше втората за Нефтохимик,а той вика не можело 2 дузпи,не можело 3 гола в мача и 3-те от дузпи хахахаха.Добра атмосфера.Жалко,че не сте в А група да стават корави мачове с публика,но дано и двата влезете с Нафтата :twisted:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 сеп 2011 00:44

canar4e написа:
za nas e toj religiq написа:Последно бях на мач във В група ! Проблем ли е ?[/quote Значи си много далеч от реалноста,и е по добре да замълчиш.

За мен реалността не е как играят футболистите ! Това как играят винаги е моментна форма , ходя по мачове почти 30 години ! Различни поколения , различни играчи , различни стилове , силни - слаби периоди !!! Нали не мислиш че отивам на стадиона заради победата ? Ходя защото обичам атмосферата , обичам адреналина, заряда който се носи във въздуха и защото всичко това е свързано със моя отбор ! Това ми носи щастие и удовлетворение , уви от три години го нямам поради ред причини независещи от мен ! Разликата между нас е , че и във Б група да останем догодина , аз имам ли възможност пак ще съм на мач ! А ти и твойте приятели ще си псувате в някоя кръчма !!!

eagle23
Контакти:

Мнениеот eagle23 » 18 сеп 2011 02:20

Аз съм БОТЕВИСТ от 1957 година.Това което става в любимият ни отбор в настоящият мо-
мент не е от най-приятните неща?
Че селекцията е пълен провал е повече от ясно,че има поне 5-6 момчета които не им е мяс-
тото в отбора,че вината е колективна също е ясно,но изход от ситуацията трябва да се намери,понеже ще бъде коштунство за НАШАТА 100 ГОДИШНИНА да не се върнем там
където ни е мястото като най-стър футболен отбор в държавата.
Какъв е този манталитет,от какво е насаден този страх,защо като поведем с 1 гол и се ба-
рикадираме като опълченци,къде остана ботевиският дух?
Мога да продължа в същият дух още много,но ще спра до тука.
Всяко мнение по моите думи ще го прочета с внимание! БЛАГОДАРЯ

Върни се в “Ботев”