Аз съм футболен фен от Димитровград и често ходя на мачове от А - група и не пропускам ма4 на националния отбор. Ходих с мои приятели в Пловдив да гледаме дербито БОТЕВ - ЛОКОМОТИВ , като вси4ки бяхме неутрални зрители. Просто искам да благодаря и на двата отбора за интересния и оспорван ма4, който предоставиха на зрителите , защото такива ма4ове в България стават все по рядко. Също така едно голямо браво заслужават и агитките на двата отбора за прекрасната атмосфера. Единствено за което ме боли е 4е няма един хубав стадион за да стане наистина един голям празник за Българския футбол. Пловдив е град който заслужава да има хубави и красиви стадиони, защото има много футболни хора и много силни ultrasi. Как може на Локо стадиона да се срутва и никои да не взима мерки? Как може на Ботев стадиона да няма почти никакав ремонт от както аз се помня ? Аз като юноша съм играл на вси4ки стадиони в Пловдив и наистина ме боли за този футболен град.
Благодарим пък другата година живот и здраве пак заповядай,само дано не изпадне някой от двата отбора.