Обединяваща тема с отминали мачове на „Битката за Пловдив”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: БЛАГОДАРЯ НА БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ !!!

Мнениеот samobotev » 30 ное 2008 11:29

Аз съм футболен фен от Димитровград и често ходя на мачове от А - група и не пропускам ма4 на националния отбор. Ходих с мои приятели в Пловдив да гледаме дербито БОТЕВ - ЛОКОМОТИВ , като вси4ки бяхме неутрални зрители. Просто искам да благодаря и на двата отбора за интересния и оспорван ма4, който предоставиха на зрителите , защото такива ма4ове в България стават все по рядко. Също така едно голямо браво заслужават и агитките на двата отбора за прекрасната атмосфера. Единствено за което ме боли е 4е няма един хубав стадион за да стане наистина един голям празник за Българския футбол. Пловдив е град който заслужава да има хубави и красиви стадиони, защото има много футболни хора и много силни ultrasi. Как може на Локо стадиона да се срутва и никои да не взима мерки? Как може на Ботев стадиона да няма почти никакав ремонт от както аз се помня ? Аз като юноша съм играл на вси4ки стадиони в Пловдив и наистина ме боли за този футболен град.

Благодарим пък другата година живот и здраве пак заповядай,само дано не изпадне някой от двата отбора.

Потребителски аватар
Show Must Go On

На този ден 20,03,1994

Мнениеот Show Must Go On » 20 мар 2011 22:58

Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 1:3. Мач без аналог в първенството. Съдията Атанас Узунов гони двама наши, Ясен Петров и Тодор Зайцев, дава за съперника дузпа, която вратарят ни Димитър Попов спасява и в крайна сметка победата е в жълто и черно.

Интерено е да се припомнят подобни неща. И как в последствие същият съдия работи за благото на единият от двата отбора. :idea:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Обединяваща тема с отминали мачове на „Битката за Пловдив”

Мнениеот Raoul_Duke » 23 мар 2011 14:53

Ето и повече инфо за въпросния мач с небългарите, в който свири "безпристрастният" Узунджи.

Изображение

И после кой бил от село... :mrgreen:

Изображение

Изображение
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Обединяваща тема с отминали мачове на „Битката за Пловдив”

Мнениеот venomcho » 23 мар 2011 19:42

хах стига бе
Георги Марков - Рендето Вьоронер :)

Върни се в “Ботев”