БФС:Ботев не може да играе в Б група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Jeff Ament
- Контакти:
Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.
Вицепрезидента на БФС е наркоман и престъпник!За какво повече говорим!Срамота!!!
12 март 1912 г.

ehh написа:Ki Cho написа:...ВИВА КАНАРИ !!!
Догодина на финала за купата за пръв път в историята ще играе отбор от аматьорските дивизии !!!
Догодина, живот и здраве, ще играете финал за Аматьорската купа в Сливен.
Иначе се надявам за следващото Световно първенство да се видим в А група.
А когато се видим отново в А група, вие ще сте си същите смешки в Европа и щастливи как поредния Борат ви обяздва... Там е разликата между нас, ние си имаме отбор, Батков също си има отбор. А вие?
@ PFC Litex - виж ми подписа. Неразглеждайки варианта синдик да го задължи да продаде лиценза за дадена сума (не знам дали е и възможно) - той НЯМА да го продаде. Ще поиска 1млн, 2, 5, 10, ще удвоява до момента, в който се откажем. Сериозно ли още НЯКОЙ вярва на негови интервюта?!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
PFC Litex написа:Тук в този форум последните 2-3 месеца много от нас се опитвахме да ви кажеш, че тези които се занимават с делата около Ботев правят сериозни пропуски, пренебрегвайки законите на БФС, които са ясни и категорични, и вместо на някой да му светне сигналната лампа се прескачахте да ни кажете колко сме били не разбирали и нищо не знаем и т.н., и т.н.
В момента също ИМА решение и вратички да почнете от "Б" ПФГ, но тъй като нашите мнения се оценяват като подигравателни и злобни, нека вашите хора от УС да ги открият сами.
Запомнете едно, от където и да почне новия Ботев, той ще е със същите фенове, но няма да е истинския Ботев със славната история от 1912, тъй като в регистрите ще бъде записано Ботев 2010.
В живота понякога човек, колкото и да му тежи и да да му се иска трябва да жертва егото и да бъде по-смирен пред някой проблеми за общото благо.
Искате ли да играете още следващия сезон в Б ПФГ и да запазите славната история пътят ИМА начини, открийте ги, има още време, нищо не е свършило
Драги ми Джеръм,славната исторя на LITEX ( както пише на емблемата) от кога заочва - от 1921 или от както е АД-пералнята на Джуджа?
- Jeff Ament
- Контакти:
PFC Litex написа:Jeff Ament написа:Интересното е,че правилата на идиотското БФС важат само за Ботев Пловдив!Колко отбора минаха "метър" с лицензите и тн...!?
Пак бързаш да гледаш другите, но вашият случай е различен. Вие правите НОВО сдружение, а лиценза е при други, докато за другите отбори имат проблеми с лицензии, но там няма нови дружества и различни УС.
Момчета Марин Бакалов ако свали оръжието, селския е толкова спрял в момента и съм сигурен, че ако има гъвкави хора във вашия УС и седнат на една маса ще се разберат и ще вземете лиценза от него - на сила хубост не става.
Има варианти, повярвайте ми, обаче бъдете експедитивни и не губете време, че същото е много ограничено.
Никой няма да седне да разговаря с митьо.Не конкретизирах точно лицензите.Става въпрос,че Бфс са погазвали принципите си!Защо не го направиха и с Ботев?Голям клуб с много публика!Това е в интерес за българския футбол.
12 март 1912 г.

PFC Litex написа:Jeff Ament написа:Интересното е,че правилата на идиотското БФС важат само за Ботев Пловдив!Колко отбора минаха "метър" с лицензите и тн...!?
Пак бързаш да гледаш другите, но вашият случай е различен. Вие правите НОВО сдружение, а лиценза е при други, докато за другите отбори имат проблеми с лицензии, но там няма нови дружества и различни УС.
Момчета Марин Бакалов ако свали оръжието, селския е толкова спрял в момента и съм сигурен, че ако има гъвкави хора във вашия УС и седнат на една маса ще се разберат и ще вземете лиценза от него - на сила хубост не става.
Има варианти, повярвайте ми, обаче бъдете експедитивни и не губете време, че същото е много ограничено.
в едно грешиш - Това НЕ Е ново сдружение. Може би не е това което според БФС ду=ържи или следва да държи лиценза, но НЕ е НОВО сдружение - това е същото сдружение което прави АДто което сега се държи от ДХ.
PFC Litex написа:Тук в този форум последните 2-3 месеца много от нас се опитвахме да ви кажеш, че тези които се занимават с делата около Ботев правят сериозни пропуски, пренебрегвайки законите на БФС, които са ясни и категорични, и вместо на някой да му светне сигналната лампа се прескачахте да ни кажете колко сме били не разбирали и нищо не знаем и т.н., и т.н.
В момента също ИМА решение и вратички да почнете от "Б" ПФГ, но тъй като нашите мнения се оценяват като подигравателни и злобни, нека вашите хора от УС да ги открият сами.
Запомнете едно, от където и да почне новия Ботев, той ще е със същите фенове, но няма да е истинския Ботев със славната история от 1912, тъй като в регистрите ще бъде записано Ботев 2010.
В живота понякога човек, колкото и да му тежи и да да му се иска трябва да жертва егото и да бъде по-смирен пред някой проблеми за общото благо.
Искате ли да играете още следващия сезон в Б ПФГ и да запазите славната история пътят ИМА начини, открийте ги, има още време, нищо не е свършило
Това че може да започнем от Б не е въпрос на вратички а на желание да вземеш правилното решение.Това че бфс нямаше да го вземат беше много много вероятно.Това че ще искат да променят датата на създаването също.Коя дата ще напишат в насраните си хартийки и документчета няма значение за нас,защото датата,която ние още хиляди години ще татуираме върху телата си е 1912
Jeff Ament написа:PFC Litex написа:Jeff Ament написа:Интересното е,че правилата на идиотското БФС важат само за Ботев Пловдив!Колко отбора минаха "метър" с лицензите и тн...!?
Никой няма да седне да разговаря с митьо.Не конкретизирах точно лицензите.Става въпрос,че Бфс са погазвали принципите си!Защо не го направиха и с Ботев?Голям клуб с много публика!Това е в интерес за българския футбол.
Защото БФС никога не са погазвали принципите си в интерес за българския футбол. Затова според тях няма прецедент. Ако се бяхме замесели в далавери, договорки, подкупи и т.н. търсейки този прословут лиценз щеше да е друго...

105 години / 4 поколения ботевисти!
antonzzzz написа:Драги ми Джеръм,славната исторя на LITEX ( както пише на емблемата) от кога заочва - от 1921 или от както е АД-пералнята на Джуджа?
Трошете си главите и си тровете нервите щом не може да отсеете нормален диалог от мнения тип заяждания.
Един отбор може да си сменя името, както се е и случвало, но е важно новото име кое наследява и замества.
Ти ако се казваш Петър, но утре по някакви причини се наложи да го смениш на Иван, ти друг човек ли ще си?
Hacko1912 написа:в едно грешиш - Това НЕ Е ново сдружение. Може би не е това което според БФС ду=ържи или следва да държи лиценза, но НЕ е НОВО сдружение - това е същото сдружение което прави АДто което сега се държи от ДХ.
Наско ако беше така, то днес щеше да имате лиценз, но явно не е така, явно някой прави сериозен пропуск.
Jeff Ament написа:Никой няма да седне да разговаря с митьо.Не конкретизирах точно лицензите.Става въпрос,че Бфс са погазвали принципите си!Защо не го направиха и с Ботев?Голям клуб с много публика!Това е в интерес за българския футбол.
В момента БФС въобще не покази нищо, а спази разпоредбите си и се обосноваха.
Пак ще се повторя, селския е толкова спрял, че гъвкав човек ако проведе разговор с него съм сигурен на 99%, че тоя ще клекне.

PFC Litex написа:antonzzzz написа:Драги ми Джеръм,славната исторя на LITEX ( както пише на емблемата) от кога заочва - от 1921 или от както е АД-пералнята на Джуджа?Hacko1912 написа:в едно грешиш - Това НЕ Е ново сдружение. Може би не е това което според БФС ду=ържи или следва да държи лиценза, но НЕ е НОВО сдружение - това е същото сдружение което прави АДто което сега се държи от ДХ.
Наско ако беше така, то днес щеше да имате лиценз, но явно не е така, явно някой прави сериозен пропуск.
=.
Не точно. Сдружението е 100% старо. Има решение на съдът коеото приме проментите, но тов ае старо сдружение. БФС обаче приемат че Ботев и лиценз са АДто на ДХ, а не Сдружението. Това беше цялата борба, която загубихме - т.е. кой е Ботев сдружението или АДто.
i.v.o. написа:....
Чупиш се защото НИШО НЕ ЗНАЕШ и НИШО не можеш да обясниш. Единсвеното което можеш е да се правиш че знаеш! Ама и това не върви ... жалка работа
Последна промяна от Hacko1912 на 03 юни 2010 20:56, променено общо 1 път.