С този "правилен футбол" и съдийски подпирания няма да ви бъде. Само не знам вас от Ботев, ако ви ощетят така някъде, какъв плач ще бъде. Ама дай ся щом са Нафтата, няма проблем дай да ги режем. Вас трябва да ви е срам от такива победи а не да ми се радвате и да се оправдаваме за не отсъдени картони и не знам си какво още. Признайте си веднъж и кажете да съдията ни подпря.
http://zonasport.btvnews.bg/article/a-g ... liven.html
25 кръг Нефтохимик -Ботев Пловдив 02.03.2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Съдийте се гаврят с Нефтохимик!!!
samobotev написа:ударихме рендетата от Бургас сега остава да ударим и рендетата от Шопландия.
Гола не беше от засада, дузпа имаше но пък съдията спести на тия рендета поне 10 жълти картона и един директен червен. Хубавото е че вече почнахме да бием в такива мачове където противника ни се защитава с 10 човека и това без да се налага да даваме по някой лев предварително за да си купуваме мачовете както го правят сините и червените шматароци .
С гол от засада и неотсъдена дузпа в полза на Нафтата печелите мача. А ти си тръгнал да ревеш за някакви картони?
- El Grande Capitan
Re: 25 кръг Нефтохимик -Ботев Пловдив 02.03.2014
Споко пичое! Цв.Василев нито е глупав,нито е сляп,така че Мъри ще си получи шута вгъзъ in due time нема се шашкате...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- bulgaro
- Контакти:
Пореден резил!
Защитниците на Кауна са се изпокрили, няма кой да ни обясни есенцията на правилния футбол.
Идва мач с Локо София, три класи над съставения от аматьори отбор на Нефтохимик. Не ми се мисли, как ще се превзема цял влак, композиран пред вратата. За мача в Сливен писах тук, че не е нужно в игра да влиза милионната ни селекция, сгреших. С милионна селекция или с Петьо Атанасов, Ники Павлов и Ачо Рахов, все щяхме да бием Нефтохимик.
След седмица играем с любимия отбор на Народната власт, Левски - Сбардак, прогнозирам безславно отпадане и още една позорна страница в историята ни, начело с хасковския специалист.
Защитниците на Кауна са се изпокрили, няма кой да ни обясни есенцията на правилния футбол.
Идва мач с Локо София, три класи над съставения от аматьори отбор на Нефтохимик. Не ми се мисли, как ще се превзема цял влак, композиран пред вратата. За мача в Сливен писах тук, че не е нужно в игра да влиза милионната ни селекция, сгреших. С милионна селекция или с Петьо Атанасов, Ники Павлов и Ачо Рахов, все щяхме да бием Нефтохимик.
След седмица играем с любимия отбор на Народната власт, Левски - Сбардак, прогнозирам безславно отпадане и още една позорна страница в историята ни, начело с хасковския специалист.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
bulgaro написа:Пореден резил!
Защитници на Кауня няма, има защитници на институцията Ботев Пловдив, но жалкият ти мозъчен капацитет няма как да го разбере и хора като теб продължават да копаят дъното!!!
slash1912 написа:Черно-белите неграмотни ревльовци пак са тук.Що не ревете като подпират вашия отбор?А говеждото сайтче защо не пускаше такива заглавия миналата седмица,а?
И да има засада-тя е около 2-3 сантиметра,този страничния да няма шублер да спира играта и да мери?Също така няма никаква реакция от футболистите на Нафтата,които при една спорна ситуация второто полувреме псуваха съдията 10 минути.За ръката-има,но не всяка игра с ръка е дузпа.Тези ревльовци що не пускаха теми след този мач:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iJVr6HBK_Is[/youtube]
ами ти грамотния ревльо какво казваш - да ви бутат яко - ей го вече сте шести с два подарени мача, иначе пак срам. Викаш за миналата седмица - ами пак ви добутаха до равен...ти като си кафяв , не бъди и нагъл
ricki69 написа:С този "правилен футбол" и съдийски подпирания няма да ви бъде. Само не знам вас от Ботев, ако ви ощетят така някъде, какъв плач ще бъде. Ама дай ся щом са Нафтата, няма проблем дай да ги режем. Вас трябва да ви е срам от такива победи а не да ми се радвате и да се оправдаваме за не отсъдени картони и не знам си какво още. Признайте си веднъж и кажете да съдията ни подпря.
http://zonasport.btvnews.bg/article/a-g ... liven.html
те не могат така - чакай ги тия да ги хване срам
- slash1912
- Контакти:
qqq написа:slash1912 написа:Черно-белите неграмотни ревльовци пак са тук.Що не ревете като подпират вашия отбор?А говеждото сайтче защо не пускаше такива заглавия миналата седмица,а?
И да има засада-тя е около 2-3 сантиметра,този страничния да няма шублер да спира играта и да мери?Също така няма никаква реакция от футболистите на Нафтата,които при една спорна ситуация второто полувреме псуваха съдията 10 минути.За ръката-има,но не всяка игра с ръка е дузпа.Тези ревльовци що не пускаха теми след този мач:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iJVr6HBK_Is[/youtube]
ами ти грамотния ревльо какво казваш - да ви бутат яко - ей го вече сте шести с два подарени мача, иначе пак срам. Викаш за миналата седмица - ами пак ви добутаха до равен...ти като си кафяв , не бъди и нагъл
Черно-бял страх
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- bulgaro
- Контакти:
Няма как да защитаваш институцията Ботев и същевременно да си затваряш очите и да си мълчиш пред омерзителите й. Тези позиции са взаимоизключващи се и няма как човек, неосвидетелстван в специализирано лечебно заведение, да застава едновременно зад тях 
106 години Красота, Вяра, Борба !
- slash1912
- Контакти:
bulgaro написа:Няма как да защитаваш институцията Ботев и същевременно да си затваряш очите и да си мълчиш пред омерзителите й. Тези позиции са взаимоизключващи се и няма как човек, неосвидетелстван в специализирано лечебно заведение, да застава едновременно зад тях
Продължавай да се самонаказваш,като не ходиш на мачовете на Ботев.Аз съм ходил по времето на комунизма,при брокерите,при селския,във В група,ходя и сега.Първо подкрепяш отбора по време на мач,после критикуваш във форума
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]